no znam to powiedzenie...
ale i tak sie strasznie czuje
Konto usunięte
04.02.2010 r. 14:42:11
Gabryś jestem codziennie lecz ja też usuwam konto i być może zrobię to jeszcze dzisiaj
Konto usunięte
04.02.2010 r. 14:43:40
Nie chce byc wcipski i poruszac bolesnycg spraw ale co sie takiego stiv stalo ze tak cierpisz ?
Konto usunięte
04.02.2010 r. 14:43:41
Moim zdaniem właśnie o to w nim chodzi że musimy pocierpieć ale dzięki temu bardziej docenimy lepsze chwile które mają nadejść..
Konto usunięte
04.02.2010 r. 14:46:49
tomek nie wiesz co to jest cierpienie...
chodzi o miłosc
Konto usunięte
04.02.2010 r. 14:47:14
Ale czemu Kinga?? Jak usuwasz konto??
Konto usunięte
04.02.2010 r. 14:48:10
Kinga hej
a ty jaki masz powod zeby usunac konto
Konto usunięte
04.02.2010 r. 14:49:03
kinga tez !!!!!!
o matko boska nie no bo zwatpie
Konto usunięte
04.02.2010 r. 14:49:16
Kurcze Stiv widze ze sprawa jest powazna ale czy chodzi o pewna dziewczyne co mała tu nik zaczynajacy sie na D... ?
Konto usunięte
04.02.2010 r. 14:51:23
tomek dobrze kombinujesz...
tak...
Konto usunięte
04.02.2010 r. 14:52:16
mam pomysł a moze wszyscy usuniemy konta jak jeden mąz i nie bedzie tego mkontakt co
Konto usunięte
04.02.2010 r. 14:52:33
ja tez chyba dzis usune konto...
wszystko sie zmienilo...
kazdy pokolei ze znajomych odchodzi
Konto usunięte
04.02.2010 r. 14:52:38
To dlatego ona sobie poszla Stiv bo cos miedzy wami było nie tak ?
Konto usunięte
04.02.2010 r. 14:52:50
znów ktoś uważa ,że jestem neronem,mam już tego dość.
Konto usunięte
04.02.2010 r. 14:54:00
kinga a nie mozesz zlac tego typa ??????????
hmm zreszta poczekaj poczekaj a o kogo chodzi mała...moze o tą kinge less??????
Konto usunięte
04.02.2010 r. 14:56:17
a ja to pir...... ja nie siedze tu dla kogos tylko sama dla siebie i napewno nie bede sie z tad zmywała.....
Konto usunięte
04.02.2010 r. 14:56:54
sylwia ,dokładnie Kinga less,jest również na tyle beszczelna iż przysłała mi zaproszenie do znajomych
Konto usunięte
04.02.2010 r. 14:57:06
Gabrys napisz do mnie na gadulca
Konto usunięte
04.02.2010 r. 14:57:46
Kinga.. Ważne że ci co cię znają wiedzą że nim nie jesteś..
I nie przejmuj się tymi którzy wolą powiedzieć że ty to Neron zamiast cię lepiej poznać..
Konto usunięte
04.02.2010 r. 14:58:38
kinga powiem to tutaj na forum bo w sumie musicie chyba o tym wiedziec ...kinga less to ondrasz ...wiem to napewno....
Kinia zlotko nie usówaj konta kurde ..ja musze teraz leciec do pracy nawet pogadac nie mozemy no ....
kurde nie usówaj zastanów sie ...lej na nich wwszystkich .....
Konto usunięte
04.02.2010 r. 14:59:22
Stiv nie mart sie ja tez kiedys sie zakochalem w Sylwi i tez mnie nie chciala ale otrzasnolem sie i teraz juz nie kocham tej nieczulej zimnej kobiety
Konto usunięte
04.02.2010 r. 15:00:51
Sylwia nie mam żadnych powodów by tu mieć konto.
Konto usunięte
04.02.2010 r. 15:02:12
Kinga ale my cie lubimy i chcemy z toba pisac czy to nie wystarczajacy powód ?
Konto usunięte
04.02.2010 r. 15:03:40
Kinga...
Jak to nie ma żadnych powodów by mieć tutaj konto??
A my?? Mówię o wszystkich którzy cię poznali i polubili...
Konto usunięte
04.02.2010 r. 15:08:13
Jesteście bardzo mili ,zastanawiam gdyby nikt nie wiedział iż jestem dziewczyną nerona czy również ktoś zarzucałby mi takie rzeczy.
Konto usunięte
04.02.2010 r. 15:11:28
czym ty się kwiatku przejmujesz ? jak mawiali starożytni indianiowie sraj na to ignoruj debili nic ich tak nie zaboli jak całkowite zlanie zero reakcji
Konto usunięte
04.02.2010 r. 15:14:59
Myślę że wówczas nie, ale jesteś i nie ukrywasz tego...
Ja myślę że dobrze zrobiłaś pisząc o tym. Ludzie muszą cię poznać zanim się przekonają że ty to ty a nie Neron ale poznają i skończą się takie teksty..
Musisz to tylko przetrwać..
Konto usunięte
04.02.2010 r. 15:16:17
kiedyś na bodaj jakimś forum technicznym pewien łebski gość miał przypis taki " nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą najpierw sprowadzi rozmowę do swojego poziomu następnie pokona cię doświadczeniem " jak ktoś ma nasrane we łbie to niech pisze kolejne chore posty w swoich prywatnych wątkach sam do siebie a privy wystarczy blokować
Hello
no znam to powiedzenie...
ale i tak sie strasznie czuje
Gabryś jestem codziennie lecz ja też usuwam konto i być może zrobię to jeszcze dzisiaj
Nie chce byc wcipski i poruszac bolesnycg spraw ale co sie takiego stiv stalo ze tak cierpisz ?
Moim zdaniem właśnie o to w nim chodzi że musimy pocierpieć ale dzięki temu bardziej docenimy lepsze chwile które mają nadejść..
tomek nie wiesz co to jest cierpienie...
chodzi o miłosc
Ale czemu Kinga?? Jak usuwasz konto??
Kinga hej
a ty jaki masz powod zeby usunac konto
kinga tez !!!!!!
o matko boska nie no bo zwatpie
Kurcze Stiv widze ze sprawa jest powazna ale czy chodzi o pewna dziewczyne co mała tu nik zaczynajacy sie na D... ?
tomek dobrze kombinujesz...
tak...
mam pomysł a moze wszyscy usuniemy konta jak jeden mąz i nie bedzie tego mkontakt co
ja tez chyba dzis usune konto...
wszystko sie zmienilo...
kazdy pokolei ze znajomych odchodzi
To dlatego ona sobie poszla Stiv bo cos miedzy wami było nie tak ?
znów ktoś uważa ,że jestem neronem,mam już tego dość.
kinga a nie mozesz zlac tego typa ??????????
hmm zreszta poczekaj poczekaj a o kogo chodzi mała...moze o tą kinge less??????
a ja to pir...... ja nie siedze tu dla kogos tylko sama dla siebie i napewno nie bede sie z tad zmywała.....
sylwia ,dokładnie Kinga less,jest również na tyle beszczelna iż przysłała mi zaproszenie do znajomych
Gabrys napisz do mnie na gadulca
Kinga.. Ważne że ci co cię znają wiedzą że nim nie jesteś..
I nie przejmuj się tymi którzy wolą powiedzieć że ty to Neron zamiast cię lepiej poznać..
kinga powiem to tutaj na forum bo w sumie musicie chyba o tym wiedziec ...kinga less to ondrasz ...wiem to napewno....
Kinia zlotko nie usówaj konta kurde ..ja musze teraz leciec do pracy nawet pogadac nie mozemy no ....
kurde nie usówaj zastanów sie ...lej na nich wwszystkich .....
Stiv nie mart sie ja tez kiedys sie zakochalem w Sylwi i tez mnie nie chciala ale otrzasnolem sie i teraz juz nie kocham tej nieczulej zimnej kobiety
Sylwia nie mam żadnych powodów by tu mieć konto.
Kinga ale my cie lubimy i chcemy z toba pisac czy to nie wystarczajacy powód ?
Kinga...
Jak to nie ma żadnych powodów by mieć tutaj konto??
A my?? Mówię o wszystkich którzy cię poznali i polubili...
Jesteście bardzo mili ,zastanawiam gdyby nikt nie wiedział iż jestem dziewczyną nerona czy również ktoś zarzucałby mi takie rzeczy.
Myślę że wówczas nie, ale jesteś i nie ukrywasz tego...
Ja myślę że dobrze zrobiłaś pisząc o tym. Ludzie muszą cię poznać zanim się przekonają że ty to ty a nie Neron ale poznają i skończą się takie teksty..
Musisz to tylko przetrwać..
jak mogę kogoś zablokować?