Zdychaj ! Jezu co za portal taki sam jak WP .PL CZAT same dziwki penery sprzedajace sie za kasę .Zero szacunku do kobiety mają faceci i nie dxiwie się.
...
01.08.2009 r. 11:41:13
odpowiadajmy na ogłoszenia które nas interesują. A takim atakiem i tak promujesz to ogłoszenie...
Konto usunięte
01.08.2009 r. 12:02:35
Wyrażam swoją opinie.Jako clzowiek a nie zmieniony przez ten system swiatowy człowiek.Pozdro
Zuzanna
01.08.2009 r. 12:28:02
ja takze uwazam, ze stanowczo przesadziles Kolego! skoro dziewczyna nie ma do siebie szacunku, to chociaz Ty pokaz klase...
...
01.08.2009 r. 13:59:24
ze świata można przywozić rzeczy dobre i złe... do własnej opinii masz prawo, ale nie można oceniać ludzi nie znając przyczyn ich postępowania. "Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem..." Czyzby sie pierwszy znalazł?
Konto usunięte
01.08.2009 r. 14:01:05
Uważaj, bo być z kimś z rozsądku..to gorsze, niż samotność.. dobrze się zastanów..)
Konto usunięte
01.08.2009 r. 14:20:05
szukam bogatego męża moze być przyjaciel..... młoda,atrakcyjna, zrażona wieloma niepowodzeniami nie wierze już w miłość i chociaż nie uprawoaalm nigdy sexu "bez uczuć" to może pora spróbować.... skoro nie mogę być szczęśliwie zakochana to mozę chociaż pioeniądze dadzą mi odrobinę szczęścia... nie jestem materialistką ale dziewczyną w trudnej sytuacji finansowej i to jedyne co przychodzi mi w tej chwili do głowy - ostateczność! moze bardziej "dziewczyna do towarzystwa" do wspólnego spedzania czasu gdyż żeby pójśc z kimś do łóżka musze poznać ta osobę i przede wszystkim musi mnie ona pociągać! bez tego nie ma mowy o czymś więcej za żadne pieniądze....jak ktoś chętny to niech się odezwie, zapraszam
Zuzanna
01.08.2009 r. 14:20:05
nie bede z Toba dyskutowala, bo nie potrafie znizyc sie do Twojego poziomu mam dla CIebie taka mala rade na przyszlosc... traktuj ludzi tak, jak chcialbys byc traktowanym! zenujacy jestes!
Zuzanna
01.08.2009 r. 14:47:47
chce zbawiac swiat! ;D powinien zaczac od samego siebie... bo na tym swiecie az roi sie od tak bezczelnych chamow jak On! skoro gramy w otwarte karty to i ja wyrazam swoja opinie, nie bede sie gryzla po jezyku i z obojetnoscia patrzala na to jak ponizasz Kobiety!!
Zdychaj ! Jezu co za portal taki sam jak WP .PL CZAT same dziwki penery sprzedajace sie za kasę .Zero szacunku do kobiety mają faceci i nie dxiwie się.
odpowiadajmy na ogłoszenia które nas interesują. A takim atakiem i tak promujesz to ogłoszenie...
Wyrażam swoją opinie.Jako clzowiek a nie zmieniony przez ten system swiatowy człowiek.Pozdro
ja takze uwazam, ze stanowczo przesadziles Kolego! skoro dziewczyna nie ma do siebie szacunku, to chociaz Ty pokaz klase...
ze świata można przywozić rzeczy dobre i złe... do własnej opinii masz prawo, ale nie można oceniać ludzi nie znając przyczyn ich postępowania. "Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem..." Czyzby sie pierwszy znalazł?
Uważaj, bo być z kimś z rozsądku..to gorsze, niż samotność.. dobrze się zastanów..)
szukam bogatego męża
moze być przyjaciel..... młoda,atrakcyjna, zrażona wieloma niepowodzeniami nie wierze już w miłość i chociaż nie uprawoaalm nigdy sexu "bez uczuć" to może pora spróbować.... skoro nie mogę być szczęśliwie zakochana to mozę chociaż pioeniądze dadzą mi odrobinę szczęścia... nie jestem materialistką ale dziewczyną w trudnej sytuacji finansowej i to jedyne co przychodzi mi w tej chwili do głowy - ostateczność! moze bardziej "dziewczyna do towarzystwa" do wspólnego spedzania czasu gdyż żeby pójśc z kimś do łóżka musze poznać ta osobę i przede wszystkim musi mnie ona pociągać! bez tego nie ma mowy o czymś więcej za żadne pieniądze....jak ktoś chętny to niech się odezwie, zapraszam
nie bede z Toba dyskutowala, bo nie potrafie znizyc sie do Twojego poziomu
mam dla CIebie taka mala rade na przyszlosc... traktuj ludzi tak, jak chcialbys byc traktowanym! zenujacy jestes!
chce zbawiac swiat! ;D powinien zaczac od samego siebie... bo na tym swiecie az roi sie od tak bezczelnych chamow jak On! skoro gramy w otwarte karty to i ja wyrazam swoja opinie, nie bede sie gryzla po jezyku i z obojetnoscia patrzala na to jak ponizasz Kobiety!!