Super fajnie gratuluje, Życzę wam szczęścia !!! To takie ekscytujące dla mnie. Naprawde ciesze się razem z wami.Pozdrawiam.
A.
31.07.2009 r. 20:34:54
Normalnie się wzruszyłam :| to pewnie riposta dla tego co się tak żalił, że baby to oszustki tutaj hahahaha
Iwona*
31.07.2009 r. 22:46:33
że na tym portalu można się zapoznać, zakochać, Pozdrawiam Was. ) .....(wszystkich wątpiących również)
...
01.08.2009 r. 15:06:27
powodzenia
Mariusz
01.08.2009 r. 15:25:42
Powodzenia A jest tu jakas fajna dziewczyna do 20 lat wlacznie z podkarpacia ktora chce byc bardzo szczesliwa?? jak cos pisac
Konto usunięte
01.08.2009 r. 15:45:59
Życze szczęścia
Konto usunięte
18.08.2009 r. 18:22:16
Myśli moje biegną ku Tobie w ogóle już teraz nie myślę o sobie nie ma już słów ja i Ty jesteśmy tylko MY
Konto usunięte
18.08.2009 r. 18:31:53
gratuluje ;p ;]
Konto usunięte
19.08.2009 r. 00:37:27
no to zycze zeby to trwało jak najdłuzej wszystkiego naj..!
Justyś
19.08.2009 r. 11:43:30
No kochana widzisz miłość prawdziwa jest w was TYlko pozazdroscic!
Konto usunięte
21.08.2009 r. 23:28:43
...że te wpisy sa autentyczne? Damiana i Niki? To tylko reklama...szukajcie dalej, admin zarabia...
...
21.08.2009 r. 23:34:22
cieszmy się szczęściem tych, co je znaleźli
Konto usunięte
21.08.2009 r. 23:39:13
A kto je odnalazł, to na pewno siedzi tu dalej i pisze o tym posty....na zaraz uwierzę. Nie bądźcie naiwni...zakochanym czasu dla siebie nie starcza...
Konto usunięte
23.08.2009 r. 19:24:27
dziękujemy za wyrazy sympatii i za życzenia pomyślności, a co do ostatnich postów to chętnie skontaktujemy się z adminem w sprawie reklamy ( gaży również dla nas bo zbieramy pieniądze na ślub)... pozdrawiamy wszystkie życzliwe osoby oraz niedowiarków . Damian i Nika - real ... po prostu dzielimy się naszym szczęściem
A.
23.08.2009 r. 19:32:42
:|
Konto usunięte
23.08.2009 r. 19:57:25
...zazdroszcze..
Konto usunięte
23.08.2009 r. 19:59:22
Poznałam Cię tutaj Damianie na tym portalu, jesteś mym życiem, szczęściem, miłością, cudem i radością....
"I wszystko we mnie inne, świeże,
Zwątpienia w sercu stopniał lód,
I znowu pragnę - kocham - wierzę -
Wierzę w miłości wieczny cud!"
Kocham Cię Damianie
Super fajnie gratuluje, Życzę wam szczęścia !!! To takie ekscytujące dla mnie. Naprawde ciesze się razem z wami.Pozdrawiam.
Normalnie się wzruszyłam :| to pewnie riposta dla tego co się tak żalił, że baby to oszustki tutaj hahahaha
że na tym portalu można się zapoznać, zakochać, Pozdrawiam Was.
) .....(wszystkich wątpiących również)
powodzenia
Powodzenia
A jest tu jakas fajna dziewczyna do 20 lat wlacznie z podkarpacia ktora chce byc bardzo szczesliwa?? jak cos pisac
Życze szczęścia
Myśli moje biegną ku Tobie w ogóle już teraz nie myślę o sobie nie ma już słów ja i Ty jesteśmy tylko MY
gratuluje ;p ;]
no to zycze zeby to trwało jak najdłuzej
wszystkiego naj..!
No kochana widzisz miłość prawdziwa jest w was
TYlko pozazdroscic!
...że te wpisy sa autentyczne? Damiana i Niki? To tylko reklama...szukajcie dalej, admin zarabia...
cieszmy się szczęściem tych, co je znaleźli
A kto je odnalazł, to na pewno siedzi tu dalej i pisze o tym posty....na zaraz uwierzę. Nie bądźcie naiwni...zakochanym czasu dla siebie nie starcza...
dziękujemy za wyrazy sympatii i za życzenia pomyślności, a co do ostatnich postów to chętnie skontaktujemy się z adminem w sprawie reklamy ( gaży również dla nas bo zbieramy pieniądze na ślub)... pozdrawiamy wszystkie życzliwe osoby oraz niedowiarków . Damian i Nika - real
... po prostu dzielimy się naszym szczęściem
:|
...zazdroszcze..
Poznałam Cię tutaj Damianie na tym portalu, jesteś mym życiem, szczęściem, miłością, cudem i radością....
"I wszystko we mnie inne, świeże,
Zwątpienia w sercu stopniał lód,
I znowu pragnę - kocham - wierzę -
Wierzę w miłości wieczny cud!"
Kocham Cię Damianie
Szczęścia co jest na pokaz