forum

Rozrywka i uczucia

Dla kogo ten portal???

1. Konto usunięte 30.07.2009 r. 21:16:06

ja zawsze odpisuję, ale niestety nie mam normalnej budowy jak to określiłeś, myślę że to nie jest w życiu najważniejsze

2. Konto usunięte 30.07.2009 r. 21:55:07

Popieram kolege , anonse kobiet sa tylko dla jaj , i zeby sobie porobić jaja , ale to jest nauczka aby nie szukać kobiety w internecie.

3. ... 30.07.2009 r. 22:36:29

Ale przy odrobinie chęci można tu poznać bardzo ciekawych ludzi. I przy odrobinie szczęścia spotkać się w realu. Powodzenia   uśmiechnięty  

4. Konto usunięte 31.07.2009 r. 09:38:19

Dlaczego Tak piszesz Ja na ty,m portalu poznalam fajnych ludzi ,ale fakt jesli komus tlumacze że NIE to dlamnie NIE a ten nadal pisze to nieodpisuje ,Druga sprawa ,ja zaczelam w swoim oisie że szukam ,,,,,,i tak na luzie ,to jedna osoba odpisała,Dopisałam ze szukam faceta ,ba juz 4 os,a jak ze sexu to hurt ,A tu niezawsze o to chodzi ,Ale masz racje trzeba uważać bo rózne wariatkowo sie tu kreci ,Pozdrawiam

5. Konto usunięte 31.07.2009 r. 10:50:18

Ludzi na necie nie zmienisz. Czują się tutaj anonimowo, wiec naciągają i oszukują....i dotyczy się to zarówno mężczyzn, jak i kobiet. A nie oceniaj innych, ponieważ najpierw trzeba zapytać..dlaczego się ktoś zdecydował na takie ogłoszenie. W dodatku mnóstwo jest pseudosponsorów, którzy szukają frajerki, aby ją bezczelnie naciągnąć. Pozdrawiam

6. Mariusz 31.07.2009 r. 11:24:24

To jest sprawa inwidualna sprawa ... Kzady jest inny

7. Konto usunięte 31.07.2009 r. 12:01:41

masz całkowita racje-tak jest na wszystkich portalach-pozdrawiam

8. Konto usunięte 31.07.2009 r. 14:01:34

Powodów dla ktorych ludzie zamieszczaja swoje profile na takim portalu jest tyle ile samych ludzi..wiec bardzo wiele..nie kazdy szuka tutaj partnera czy milosci na cale zycie,wiele osob zaklada konto ot tak bez powodu i nie liczy ani na znajomosc ani na to ze ktos zechce cos napisac,nie mniej jednak kultura wymaga by jesli juz ktos sie do nas odezwal odpisac choc w jednym zdaniu i podziekowac gosciowi za wizyte na profilu.Prawda jest rowniez to ze niektorzy mezczyzni piszac do kobiet nie grzesza lotnoscia umyslu o wulgarnych propozycjach nie wspominajac...ciezko cos napisac kiedy facet pisze banaly bez polotu lub kiedy juz na wstepie traktuje kobiete jak prostytutke skladajac niedwuznaczne propozycje.Troche obycia i kultury panowie wtedy bedzie mozna zawiazac mila dyskusje...Jesli chcecie wywrzec wrazenie na kobiecie popiszcie sie wlasnym intelektem,wszak ktos kiedys powiedzial ze "u kobiety mozg jest strefa erogenna"...Pozdrawiam.

9. Konto usunięte 31.07.2009 r. 18:58:58

Mnostwo tu kobiet ktore zamieszczaja ogloszenia ogloszenia w roznych kategoriach,ale ktoras odpisala to juz graniczy z cudem....nie mowiac juz o realnym spotkaniu...Nie mowie o tych ktore szukaja "sponsora" one zawsze szukaja frajera ktorego mozna bezczelnie naciagnac....A wiec to nie tak ze tylko faceci leca sobie w "kulki" i unikaja spotkan,kobiet to takze dotyczy...

10. Konto usunięte 31.07.2009 r. 18:58:58

Jeżeli masz takie oczekiwania, to nie myśl że każda dziewczyna która tutaj jest, szuka sexu... W Twoim profilu jest opisane praktycznie wszystko a ten portal jest moim zdaniem w troszkę innym celu... Ty chcesz niezobowiązującej znajmomości, a większość chce poznać stałego partnera. Jeżeli piszesz do takich osób to nie powinieneś się dziwić...