Cześć jestem Mariusz lat 48, ciemny blondyn wodnik, włosy oczy niebieskie, 1,76 cm. Jestem spokojny nieśmiały miły sympatyczny wrażliwy szczery uczciwy wierny troskliwy opiekuńczy mam dobre serce i charakter, jestem bez nałogów, rozwodnik,. Bardzo chciałbym poznać kobietę spokojną miłą szczerą uczciwą wierną troskliwy, do stałego związku nie szukam przygód tylko mi się liczy poważny związek na dobre i na zł. chwile. LUBIĘ gotować z kujawsko - pomorskie. Korzenie - to szczęście, które mamy
Glebą właśnie je umacniamy
Łodyga - to po niej się wspinamy
Liście - to jest to co mamy
Kwiat - do niego dążymy do miłości, o, której marzymy. Tel500845510plus aby z plusa tylko panie pisały
Co ja mogę sadzić Gdy przecież..inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej ...los rządzi i z rumem zraszacze u góry siadły i leje wiadrami
Damira
09.09.2019 r. 20:25:06
Jak kompas dobry, to żaden tam meander nie straszny ..hough Na tym polega życie zawiłości, narastające trudności, piętrzące się problemy...Zakręty losu, które wciągają nas bawiąc się nami, sprawiając, że czasami szalejemy, a innym razem gubimy się we własnych odczuciach...to wszystko sprawia, że życie jest takie piękne.
Damira
10.09.2019 r. 18:23:42
A bo to... sukces, nigdy nie jest ostateczny zaś porażka nigdy nie jest totalna Cała naprzód Kapitanie, cała naprzód albo jak kto woli Koko dżambo i do przodu
Damira
12.09.2019 r. 20:57:08
Jakie społeczeństwo, tacy celebryci i politycy
Damira
13.09.2019 r. 19:00:46
Co tu robić żeby nic nie robić i mieć ...i... kopiuj, wklej wśród narodu. A to niestety tylko fikcja, najprawdziwsza fikcja
Damira
17.09.2019 r. 17:22:14
Dla każdego cuś innego..byle tylko wiedzieć czego sie szuka i czego sie kce. Zimny wiatr u moi wiucha .Moja Zumba futrzysko sobie wyprodukowała jak jaki michol...czyżby to już po ciepłych dniach?
Damira
18.09.2019 r. 19:41:07
balllanssss!!! a więc kłamstwo wolę? jak rzekł Mistrz Sztaudynger
Damira
19.09.2019 r. 21:00:45
Za szczerość mogą ludzie znienawidzić, oj mogą a juści, że nie krzykiem zatnie się człek w sobie i po ptokach a można delikatnie ..przecie …mrrrrrrrr usiwadamiąć
Damira
20.09.2019 r. 19:24:49
Tak jak z orłami tylko odwrotnie Na co? Ano chociażby żeby płacąc za błędy, uświadomić sobie ich cenę
Damira
23.09.2019 r. 18:19:17
Przynajmniej unika się hipokryzji, od której nie jest wolne żadne towarzystwo wzajemnej adoracji a to trzeba jaki AVACS mieć na pokładzie, czyli Airborne Warning and Control System p naszemu Lotniczy System Ostrzegania i Kontroli..hough
Damira
27.09.2019 r. 18:22:11
Powiem tak...kobiety powiedzmy to delikatnie naiwne wierzą ..te inne ..tylko słuchają
Miny , wilcze doły one kształtują charakter Kiedy sukces przychodzi zbyt szybko, można dać się zwieść... pozornej pewności siebie.A tak po prawdzie nie ma min, są jedynie doświadczenia.
Damira
27.09.2019 r. 18:36:11
O tak, miszcz najprawdziwszy w sprowadzaniu twarzą na pysk Mam zasadę w pracy koleżanek/kolegów nie mam ..owszem grzecznie, uprzejmie, można pogadać o upie Maryni i starych karabinach ..ale nic więcej i nic dalej..mam parę wilczych dołów za sobą.
Damira
27.09.2019 r. 18:46:22
Robisz kolosalne postępy .Z kim się ja miałam zintegrować to się zintegrowałam a reszta sorry Winnetou.
Damira
28.09.2019 r. 12:45:22
Ano, ano w cenie paru sprawdzonych przyjaciół niż stada pochlebców. .i tygrysy
Damira
28.09.2019 r. 19:41:19
Rooibos z miodziuniem..i gdzie polazł?Poszukać ..rozumu?..A przydałoby się przydało..
Damira
29.09.2019 r. 13:26:51
Zołza no co zrobisz zołza pogoda? ...Plażowa tylko trochę wiucha ..może co przywiucha ?
Damira
30.09.2019 r. 18:23:20
Fandzolisz chopie , fandzolisz
Damira
01.10.2019 r. 19:03:54
Taaaa... aż mie sie łokietek omsknął.. z wrażenia
Damira
02.10.2019 r. 18:29:35
Jest problem , potrafię tańczyć
Damira
04.10.2019 r. 18:49:16
.że niby... flecik ...nooooo, no, no..nie znałam Ciebie z tej strony
Damira
06.10.2019 r. 12:22:57
Kolekcjonuj, kolekcjonuj ...momenty
Damira
08.10.2019 r. 19:57:54
I tak powiało melancholią listopadową
Damira
09.10.2019 r. 19:33:50
Dla Acan i samolot, i lotnisko. Myślisz masz Voila prosto z czasoumilacza
Cześć jestem Mariusz lat 48, ciemny blondyn wodnik, włosy oczy niebieskie, 1,76 cm. Jestem spokojny nieśmiały miły sympatyczny wrażliwy szczery uczciwy wierny troskliwy opiekuńczy mam dobre serce i charakter, jestem bez nałogów, rozwodnik,. Bardzo chciałbym poznać kobietę spokojną miłą szczerą uczciwą wierną troskliwy, do stałego związku nie szukam przygód tylko mi się liczy poważny związek na dobre i na zł. chwile. LUBIĘ gotować z kujawsko - pomorskie. Korzenie - to szczęście, które mamy
Glebą właśnie je umacniamy
Łodyga - to po niej się wspinamy
Liście - to jest to co mamy
Kwiat - do niego dążymy do miłości, o, której marzymy. Tel500845510plus aby z plusa tylko panie pisały
Hmmmm...ano tak to jest..
">www.youtube.com/watch?v=SX3oLyD7NRo
Co ja mogę sadzić
Gdy przecież..inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej ...los rządzi
i
z rumem
zraszacze u góry siadły i leje wiadrami
Jak kompas dobry, to żaden tam meander nie straszny ..hough
Na tym polega życie
zawiłości, narastające trudności, piętrzące się problemy...Zakręty losu, które wciągają nas bawiąc się nami, sprawiając, że czasami szalejemy, a innym razem gubimy się we własnych odczuciach...to wszystko sprawia, że życie jest takie piękne.
A bo to... sukces, nigdy nie jest ostateczny zaś porażka nigdy nie jest totalna
Cała naprzód Kapitanie, cała naprzód albo jak kto woli
Koko dżambo i do przodu
Jakie społeczeństwo, tacy celebryci i politycy
Co tu robić żeby nic nie robić i mieć ...i... kopiuj, wklej wśród narodu. A to niestety tylko fikcja, najprawdziwsza fikcja
Dla każdego cuś innego..byle tylko wiedzieć czego sie szuka i czego sie
kce. Zimny wiatr u moi wiucha .Moja Zumba futrzysko sobie wyprodukowała
jak jaki michol...czyżby to już po ciepłych dniach?
balllanssss!!!
a
więc kłamstwo wolę?
jak rzekł Mistrz Sztaudynger
Za szczerość mogą ludzie znienawidzić, oj mogą
a juści, że nie krzykiem
zatnie się człek w sobie i po ptokach a można delikatnie ..przecie …mrrrrrrrr
usiwadamiąć
Tak jak z orłami tylko odwrotnie
Na co? Ano chociażby żeby płacąc za błędy, uświadomić sobie ich cenę
Przynajmniej unika się hipokryzji, od której nie jest wolne żadne towarzystwo wzajemnej adoracji
a to trzeba jaki AVACS mieć na pokładzie, czyli Airborne Warning and Control System p naszemu Lotniczy System Ostrzegania i Kontroli..hough
Miny , wilcze doły one kształtują charakter
O tak,
miszcz najprawdziwszy w sprowadzaniu twarzą
na pysk
Mam zasadę w pracy koleżanek/kolegów nie mam ..owszem grzecznie, uprzejmie, można pogadać o upie Maryni i starych karabinach ..ale nic więcej i nic dalej..mam parę wilczych dołów za sobą.
Ano, ano
w cenie paru sprawdzonych przyjaciół niż stada pochlebców.
.i
tygrysy
Zołza
no co zrobisz zołza
pogoda? ...Plażowa
tylko trochę wiucha ..może co przywiucha ?
Taaaa...
aż mie sie łokietek omsknął.. z wrażenia
Jest problem
, potrafię tańczyć
Kolekcjonuj, kolekcjonuj ...momenty
I tak powiało melancholią listopadową
Dla Acan i samolot, i lotnisko. Myślisz masz
Voila prosto z czasoumilacza
">www.youtube.com/watch?v=UQlFOX0YKlQ