Z tego co pamiętam ,to wtedy Ciebie tu nie było.Jak tego typu teksty ...tu były pisane.Generalnie ,to tych ludzi dawno już wywiało i weterani je dalej przekazują.
sarkax
23.03.2019 r. 18:54:13
Ale nie przed mną,a jak ja byłam to już to wszystko było.Bo pamiętam ,jak pokazałam komuś palca ,to automatycznie zostało to zmienione hahaha
sarkax
01.04.2019 r. 22:16:09
Ciebie jakoś nie pamiętam z tamtych lat.
sarkax
07.04.2019 r. 21:16:53
Ano mówisz i masz...za moją sklerozę stawiam piętrowca.https://www.planowaniewesela.pl/jpg/_wszystkie/tort_weselny_z_rozami.jpg
sarkax
12.04.2019 r. 21:37:17
Ale to i tak nic nie zmienia,że byłam tu dużo wcześniej.
sarkax
16.04.2019 r. 20:39:57
A gdzie kawa.
sarkax
22.05.2019 r. 21:35:46
Oj .nie wiem co Ty masz na myśli...ja nie piszę tu nic na poważnie.
sarkax
23.05.2019 r. 20:50:39
I to mnie w danej chwili pasuje.
sarkax
27.05.2019 r. 21:42:58
Izd,piszesz...piszesz...jak zawsze te swoje dialogi.Mi to nie przeszkadza,ale czy Ciebie to nie nudzi?
*** www.extreme-flirt.5v.pl *** - Seks spotkania bez zobowiązań - darmowa rejestracja czekam pod nikiem: dariamrozik91
...darialodzik91...Izd...chcesz się załapać...by było 92...
Oj tam,oj tam...piszę tylko ,to co widzę
Ano, tego już nie pamiętam.Kto, to tu wstawił.
...się porobiło...doktor Dolittle...z ptaszkami gada...
...znaczy język dialogu...
...że o tamtym nie wspomnę...
Z tego co pamiętam ,to wtedy Ciebie tu nie było.Jak tego typu teksty ...tu były pisane.Generalnie ,to tych ludzi dawno już wywiało i weterani je dalej przekazują.
Ale nie przed mną,a jak ja byłam to już to wszystko było.Bo pamiętam ,jak pokazałam komuś palca ,to automatycznie zostało to zmienione hahaha
Ciebie jakoś nie pamiętam z tamtych lat.
Ale to i tak nic nie zmienia,że byłam tu dużo wcześniej.
A gdzie kawa.
Oj .nie wiem co Ty masz na myśli...ja nie piszę tu nic na poważnie.
I to mnie w danej chwili pasuje.
Izd,piszesz...piszesz...jak zawsze te swoje dialogi.Mi to nie przeszkadza,ale czy Ciebie to nie nudzi?
Ano czasem mądrze gadał.
Masz na myśli siebie
Grubo
A to mi jaja