Ja Oka , ja Oka ..Ciepluśko , deszczowo ,chwilami słonecznie. I am constans always .
Nie mam plana kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą..hough
aaaa i sobie zagram ">www.youtube.com/watch?v=qAGp9fN4U4k
Jeńców nie biorę .
tak jest, daj zarobić taksiarzom ano i jeden dzień wódkę trza umieć pić a jak pić to z głowaą a nie z kiełbasą.. ">www.youtube.com/watch?v=fK3_GiRE6YE
i ognicho
a noooo.. to jak swędziało to się zagoiło
Czytając miedzy wierszami znajduje się to się co chce.
U siebie mało co dostrzegamy Moi ? No!!
Brak czasu to taki, wybieg często stosowany by usprawiedliwić brak motywacji.
Niech nie midasi mi tu!! Być może rodzimy się bez skrzydeł ale, allleeeee ostatecznie nie przeszkadzajmy im wyrosnąć
Nie idą na Zachód, nie idą na Wschód,biorąc pod uwagę stan gospodarki to chyba .. zmierzają na dno.
I myślisz, że to w czymś pomoże? Mentalności ludzi nie zmienisz. Będzie trwał nadal międzygeneracyjny wymiar biedy i niemożności.
Ano jak to rzekł Horacy :nihil est ab omni parte beatum, czyli nie ma rzeczy ze wszystkich stron szczęśliwej.
Już myślała, że oto nasza Kralewna od wieków nie widzina ..zmartwychwstała
...była była...ino se poszła...czy może odleciała...
...można by...tylko za co...
Ja Oka , ja Oka
..Ciepluśko , deszczowo ,chwilami słonecznie. I am constans
always .
Nie mam plana
kobiety i koty
zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą..hough
aaaa i sobie zagram
">www.youtube.com/watch?v=qAGp9fN4U4k
tak jest, daj zarobić taksiarzom
ano i jeden dzień
wódkę trza umieć pić a jak pić to z głowaą a nie z kiełbasą..
">www.youtube.com/watch?v=fK3_GiRE6YE
i ognicho
Czytając miedzy wierszami znajduje się to się co chce.
U siebie mało co dostrzegamy
Moi ? No!!
Brak czasu to taki, wybieg często stosowany by usprawiedliwić brak motywacji.
Niech nie midasi mi tu!!
Być może rodzimy się bez skrzydeł ale, allleeeee ostatecznie nie przeszkadzajmy im wyrosnąć
Nie idą na Zachód, nie idą na Wschód,biorąc pod uwagę stan gospodarki to chyba .. zmierzają na dno.
I myślisz, że to w czymś pomoże? Mentalności ludzi nie zmienisz. Będzie trwał nadal międzygeneracyjny wymiar biedy i niemożności.
Ano jak to rzekł Horacy :nihil est ab omni parte beatum, czyli nie ma rzeczy ze wszystkich stron szczęśliwej.
...była była...ino se poszła...czy może odleciała...