Cześć jestem Mariusz lat 47, ciemny blondyn wodnik, włosy oczy niebieskie, 1,76 cm. Jestem spokojny nieśmiały miły sympatyczny wrażliwy szczery uczciwy wierny troskliwy opiekuńczy mam dobre serce i charakter, jestem bez nałogów, rozwodnik,. Bardzo chciałbym poznać kobietę spokojną miłą szczerą uczciwą wierną troskliwy, do stałego związku nie szukam przygód tylko mi się liczy poważny związek na dobre i na zł. chwile. LUBIĘ gotować z kujawsko - pomorskie. Korzenie - to szczęście, które mamy
Glebą właśnie je umacniamy
Łodyga - to po niej się wspinamy
Liście - to jest to co mamy
Kwiat - do niego dążymy do miłości, o, której marzymy. Tel500845510plus
Aset
15.12.2018 r. 15:14:47
Gulasz smaczny
Aset
15.12.2018 r. 15:25:49
Grilowane warzywa i mięso gyros to może dla odmiany z wczoraj z nadzieniem szpinakowym
Aset
15.12.2018 r. 15:41:56
Jutro u Cię bez ale warzywa różniaste
Aset
15.12.2018 r. 15:51:12
Zapozna się z przepisem po zamojsku i spróbuje pycha no nie z takiego w ogrodzie na węglu drzewnym tylko ze specjalnej patelni
Aset
15.12.2018 r. 16:10:25
W tym przepisie cały sukces tkwi w zasmażce no taka z rowkami jest
Aset
15.12.2018 r. 16:20:16
To jedno z tych dań z zamkniętymi oczami akurat żeliwna zdobyczna spod choinki
Aset
15.12.2018 r. 16:34:36
To miłe oprócz wagi ma same zalety
Aset
15.12.2018 r. 16:58:42
Buntownik
Aset
15.12.2018 r. 17:00:52
ale to już było dawny popularny grill to fajerki kuchni węglowej
Aset
16.12.2018 r. 07:14:28
Nic to gorąca inka, a u Cię i wszystko w największej konspiracji przy blasku świec
Aset
16.12.2018 r. 07:26:14
Wspomnienia rodziców dziadków, trochę z żartem a trochę z goryczą że żyli w takich czasach choć i teraz nie jest lepiej na wsi za hodowlę niezarejestrowanej świni kara jak za marihuanę
Aset
16.12.2018 r. 07:44:48
Albo i wcale nie jedli bo nie było co a co się dzieje ze wschodu regionów objętych asf transporty trzody po Polsce a polski rolnik po wybiciu stada nie może doczekać się rekompensaty
Aset
16.12.2018 r. 08:00:59
Ano widzisz nie mam przodków korytowych, więc bywało różnie ciągle to wymyślają jakieś choroby by pogrążyć producentów
Aset
16.12.2018 r. 08:18:38
Po co jak jest dobrze, bez koryta niby tak ale bogaty ma już na starcie fory
Aset
16.12.2018 r. 08:34:10
To jest argument: pchać się na stołki wysokie by dzieciom było lepiej
Aset
16.12.2018 r. 08:48:31
Tylko czy dzieci tego chcą, może wolą być doceniani za swoje umiejętności i predyspozycje jak jaki karierowicz to bez skrupułów posłuży się nazwiskiem by osiągnąć korzyść
Aset
16.12.2018 r. 09:04:38
Też nie jestem taką optymistką w tej kwestii ale wiara we własne siły pokonywanie trudności kształtuje osobowość charakter i wartość człowieka
Cześć jestem Mariusz lat 47, ciemny blondyn wodnik, włosy oczy niebieskie, 1,76 cm. Jestem spokojny nieśmiały miły sympatyczny wrażliwy szczery uczciwy wierny troskliwy opiekuńczy mam dobre serce i charakter, jestem bez nałogów, rozwodnik,. Bardzo chciałbym poznać kobietę spokojną miłą szczerą uczciwą wierną troskliwy, do stałego związku nie szukam przygód tylko mi się liczy poważny związek na dobre i na zł. chwile. LUBIĘ gotować z kujawsko - pomorskie. Korzenie - to szczęście, które mamy
Glebą właśnie je umacniamy
Łodyga - to po niej się wspinamy
Liście - to jest to co mamy
Kwiat - do niego dążymy do miłości, o, której marzymy. Tel500845510plus
Gulasz smaczny
Grilowane warzywa i mięso gyros
to może dla odmiany z wczoraj z nadzieniem szpinakowym
Jutro u Cię
bez ale warzywa różniaste
Zapozna się z przepisem po zamojsku i spróbuje pycha
no nie z takiego w ogrodzie na węglu drzewnym tylko ze specjalnej patelni
W tym przepisie cały sukces tkwi w zasmażce
no taka z rowkami jest
To jedno z tych dań z zamkniętymi oczami
akurat żeliwna zdobyczna spod choinki
To miłe
oprócz wagi ma same zalety
Buntownik
ale to już było
dawny popularny grill to fajerki kuchni węglowej
Nic to gorąca inka, a u Cię
i wszystko w największej konspiracji przy blasku świec
Wspomnienia rodziców dziadków, trochę z żartem a trochę z goryczą że żyli w takich czasach
choć i teraz nie jest lepiej na wsi za hodowlę niezarejestrowanej świni kara jak za marihuanę
Albo i wcale nie jedli bo nie było co
a co się dzieje ze wschodu regionów objętych asf transporty trzody po Polsce a polski rolnik po wybiciu stada nie może doczekać się rekompensaty
Ano widzisz nie mam przodków korytowych, więc bywało różnie
ciągle to wymyślają jakieś choroby by pogrążyć producentów
Po co jak jest dobrze, bez koryta
niby tak ale bogaty ma już na starcie fory
To jest argument: pchać się na stołki wysokie by dzieciom było lepiej
Tylko czy dzieci tego chcą, może wolą być doceniani za swoje umiejętności i predyspozycje
jak jaki karierowicz to bez skrupułów posłuży się nazwiskiem by osiągnąć korzyść
Też nie jestem taką optymistką w tej kwestii
ale wiara we własne siły pokonywanie trudności kształtuje osobowość charakter i wartość człowieka