Czlowiek to istota..ktora chce szlyszec same mile rzeczy, pochlebstwa..bez pokrycia..ja tu widze ze polowa swiruje tu durnia,,przeciesz duzo zwas mieszka nie daleko kolo siebie..nie lepiej poznac kogos w realu a nie marnowac czas..czy wolicie marzyc..o tym wirtualnym ksieciu z bajki za ekranem..czego tak naprawde chcemy
Konto usunięte
03.02.2010 r. 11:13:48
Witaj Gepciu:buziak:
Masz racje,jesli ma się kogoś poznać to tylko realnie,bo klikać to moznawiekami,a spotkanie w cztery oczy to fajna sprawa
Konto usunięte
03.02.2010 r. 11:22:14
kurde gepciu jakis ty sie zrobił nostalgiczny
no jasne ze spotkanie w relu jest lepsze ..ja sie z tym zgadzam w 100%...
ja tam zanim komus zaufam by sie z nim spotka no to toroche czasu upłynac musi...jestem poprostu ostrozna
Konto usunięte
03.02.2010 r. 11:24:23
HEJ SLONECZKO tez tak mysle szczegolne jak jest mozliwosc tylko trzeba chciec ..a nie czekac ..na co..ja tu polowie wspolczuje..
Konto usunięte
03.02.2010 r. 11:27:24
nie obrazcie sie ale mysle ze gdybym mieszkal w polsce to chyba bym nie szukal znajomosci przez kompa ale tutaj mam bardzo ograniczone mozliwosci dla mnie takie rozmowy nqa forum tom porostu kontakt z krajem chociasz wirualny ale zawsze
Konto usunięte
03.02.2010 r. 11:28:55
hmm zbyszek nie zgadzam sie z toba
Konto usunięte
03.02.2010 r. 11:30:49
masz prawo miec odmiene zdanie mozemy polemizowac byc moze ty masz racjie
Konto usunięte
03.02.2010 r. 11:34:41
Sylwia dlaczego zaufac ..po co ..ja nie wierze w milosc wirtualna ... spotkac sie przy piwie pogadac ..to jest realne ...zobaczyc jacy naprawde jestesmy ..a wtedy zdecydowac..ja sie boje kobiet ktore buduja cos wirtualnie ..bo wtedy same siebie krzywdza...
Konto usunięte
03.02.2010 r. 11:39:50
hmm słuchaj ja nic nie buduje wirtualnie a bron boze...skrzydlaty dobrze o tym wie ....postawiłam sprawe jasno ...hmm zadnych sie tu miłosci nie zbuduje....
jestem tak moze przesadnie ostrozna bo zycie dało mi w kosc..teraz wole na zimne dmuchac i nawe potkanie przy piwie...musze byc tego pewna i pewna osób z ktorymi sie umawiam
Konto usunięte
03.02.2010 r. 11:45:22
Zbyszek tez nie mieszkam w polsce ..masz racje z tym kontaktem ..z polska..ale czego sie bac jak jakims cudem kogos chcesz poznac czy widzisz jakis problem ja odrazu mowie na wstepie spotkac sie zawsze mozna..ale ja mam zycie tutaj ..przynajmniej narazie..i jak cos sie zbuduje w nas ty musisz zdecydowac czy ci pasuje..bo jaK TO MA BYC NA ODLEGLOSC ..TO PO CO MARNOWAC CZAS
Konto usunięte
03.02.2010 r. 11:49:39
EJ OTYM SKARBIE TO JA WIEM ALE ..I MASZ RACJE..ALE DLA SWEGO BEZPIECZENISTWA MOZESZ SPOTKAC SIE W SWOIM ULUBINYM PABIE ,,BYLE GDZIE ..GDZIE CZUJESZ SIE BEZPIECZNA PRZECIESZ TO NORMALNE ZE TY NIE POJEDZIESZ DO KOGOS KOGO NIE ZNASZ..NA ZAUFANIE TRZEBA ZASLUZYC ..
Konto usunięte
03.02.2010 r. 11:53:45
no dokaldnie
oj tam gepciu na piwko to mam nadzieje ze sie spotkamy co
Konto usunięte
03.02.2010 r. 11:59:37
Sylwia taki mam plan jak bedziesz chciala juz nie dlugo a jednoczesnie tak dlugo ..Gosie poznasz i ja poznam ..zobacz na Gosie ona sie nie boji ..poznac mnie ale ja zaczynam sie bac..zartuje moze troche..
Konto usunięte
03.02.2010 r. 12:01:34
Gepciu perełko hahahha ja nie jestem gosia
ja jestem sywester i ma obawy
wole sie nie spieszyc
spotkanie przeciez nie ucieknie
zawsze jest na to czas
Konto usunięte
03.02.2010 r. 12:05:34
ide w kime malenki ...bo chyba mam gorączke ...bede jak zwykle w nocy po pracy to temata dokonczymy..buziak:buziak:
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:31:19
O KOTEK MUJ.MALY BRAT SYLWIA ZAZDROSNY JESTEM
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:32:13
o mojego kotecka nie musisz byc zazdrosny
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:34:33
TAK ALE JESTEM..BO GO TAK TULISZ ZE BYM GO ZJADL ..
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:35:37
zjadł???hmm a to jakas ironnia losu bo on ma na imie PASZTET
hahahah
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:48:39
sylwia na tym zdiecu podobasz mi8 sie najbardziej
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:49:07
a ja lubie pasztet .juz jest muj ..i wtedy tylko ja zostane do glaskania
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:50:11
zbyszek hahah no taka jestem na codzien
gepciu hmm widze ze ciebie to trzeba porzednie wygłaskac
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:52:21
no to laseczka z ciebie
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:53:47
heheh dziekuje za komplement :buziak:
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:55:35
prosze bardzo cala przyjemnosc po mojej stronioe :buziak:
Czlowiek to istota..ktora chce szlyszec same mile rzeczy, pochlebstwa..bez pokrycia..ja tu widze ze polowa swiruje tu durnia,,przeciesz duzo zwas mieszka nie daleko kolo siebie..nie lepiej poznac kogos w realu a nie marnowac czas..czy wolicie marzyc..o tym wirtualnym ksieciu z bajki za ekranem..czego tak naprawde chcemy
Witaj Gepciu:buziak:
Masz racje,jesli ma się kogoś poznać to tylko realnie,bo klikać to moznawiekami,a spotkanie w cztery oczy to fajna sprawa
kurde gepciu jakis ty sie zrobił nostalgiczny
no jasne ze spotkanie w relu jest lepsze ..ja sie z tym zgadzam w 100%...
ja tam zanim komus zaufam by sie z nim spotka no to toroche czasu upłynac musi...jestem poprostu ostrozna
HEJ SLONECZKO tez tak mysle szczegolne jak jest mozliwosc tylko trzeba chciec ..a nie czekac ..na co..ja tu polowie wspolczuje..
nie obrazcie sie ale mysle ze gdybym mieszkal w polsce to chyba bym nie szukal znajomosci przez kompa ale tutaj mam bardzo ograniczone mozliwosci dla mnie takie rozmowy nqa forum tom porostu kontakt z krajem chociasz wirualny ale zawsze
hmm zbyszek nie zgadzam sie z toba
masz prawo miec odmiene zdanie mozemy polemizowac byc moze ty masz racjie
Sylwia dlaczego zaufac ..po co ..ja nie wierze w milosc wirtualna ... spotkac sie przy piwie pogadac ..to jest realne ...zobaczyc jacy naprawde jestesmy ..a wtedy zdecydowac..ja sie boje kobiet ktore buduja cos wirtualnie ..bo wtedy same siebie krzywdza...
hmm słuchaj ja nic nie buduje wirtualnie a bron boze...skrzydlaty dobrze o tym wie ....postawiłam sprawe jasno ...hmm zadnych sie tu miłosci nie zbuduje....
jestem tak moze przesadnie ostrozna bo zycie dało mi w kosc..teraz wole na zimne dmuchac i nawe potkanie przy piwie...musze byc tego pewna i pewna osób z ktorymi sie umawiam
Zbyszek tez nie mieszkam w polsce ..masz racje z tym kontaktem ..z polska..ale czego sie bac jak jakims cudem kogos chcesz poznac czy widzisz jakis problem ja odrazu mowie na wstepie spotkac sie zawsze mozna..ale ja mam zycie tutaj ..przynajmniej narazie..i jak cos sie zbuduje w nas ty musisz zdecydowac czy ci pasuje..bo jaK TO MA BYC NA ODLEGLOSC ..TO PO CO MARNOWAC CZAS
EJ OTYM SKARBIE TO JA WIEM ALE ..I MASZ RACJE..ALE DLA SWEGO BEZPIECZENISTWA MOZESZ SPOTKAC SIE W SWOIM ULUBINYM PABIE ,,BYLE GDZIE ..GDZIE CZUJESZ SIE BEZPIECZNA PRZECIESZ TO NORMALNE ZE TY NIE POJEDZIESZ DO KOGOS KOGO NIE ZNASZ..NA ZAUFANIE TRZEBA ZASLUZYC ..
no dokaldnie
oj tam gepciu na piwko to mam nadzieje ze sie spotkamy co
Sylwia taki mam plan jak bedziesz chciala juz nie dlugo a jednoczesnie tak dlugo ..Gosie poznasz i ja poznam ..zobacz na Gosie ona sie nie boji ..poznac mnie ale ja zaczynam sie bac..zartuje moze troche..
Gepciu perełko hahahha ja nie jestem gosia
ja jestem sywester i ma obawy
wole sie nie spieszyc
spotkanie przeciez nie ucieknie
zawsze jest na to czas
ide w kime malenki ...bo chyba mam gorączke ...bede jak zwykle w nocy po pracy to temata dokonczymy..buziak:buziak:
O KOTEK MUJ.MALY BRAT SYLWIA ZAZDROSNY JESTEM
o mojego kotecka nie musisz byc zazdrosny
TAK ALE JESTEM..BO GO TAK TULISZ ZE BYM GO ZJADL ..
zjadł???hmm a to jakas ironnia losu bo on ma na imie PASZTET
hahahah
sylwia na tym zdiecu podobasz mi8 sie najbardziej
a ja lubie pasztet .juz jest muj ..i wtedy tylko ja zostane do glaskania
zbyszek hahah no taka jestem na codzien
gepciu hmm widze ze ciebie to trzeba porzednie wygłaskac
no to laseczka z ciebie
heheh dziekuje za komplement :buziak:
prosze bardzo cala przyjemnosc po mojej stronioe :buziak:
Hejkaaaaaaaaa
:buziak:hejka ziomalczka
witaj ania