I ci Walenrod nie napisala ana a wiesz dlaczego, bo jestes zbyt napastliwy w tym dociekaniu
Konto usunięte
04.02.2010 r. 16:45:07
A z kobieta delikatnie trzeba jak z kwiatem i subtelniosci wiecej by ci sie przydalo
Konto usunięte
04.02.2010 r. 16:47:07
No to pokaz mnie Tomciu jak ty to robisz...nienapastliwie
Konto usunięte
04.02.2010 r. 16:49:36
Teraz juz nie moge ci pokazac Walenrod bo ana teraz ma napewno zle nastawienie jak tak na nia naskoczyles
Konto usunięte
04.02.2010 r. 17:26:26
Tomus.."nie napisala ana a wiesz dlaczego" skat wiesz co Ana mysli i dlaczego nie napisala..no ipopatrz co ty piszesz
"bo jestes zbyt napastliwy" to Twoje slowa a nie Any..czy ty toms anonimusie nie zajmujesz sie tu dywersja przypadkowo...no i sie nie dziwie ze w twojej malej glowie jest ona "bo ana teraz ma napewno zle nastawienie"..och tomus...przechlapales sobie
Konto usunięte
04.02.2010 r. 17:35:52
Walenrod nie badz taki klotliwy bo wszystkich odstraszasz od pisania i wkoncu sami tu zostaniemy jak dwa kaktusy na pustyni
Konto usunięte
04.02.2010 r. 17:42:50
czy ty toms anonimusie nie zajmujesz sie tu dywersja
Konto usunięte
04.02.2010 r. 17:45:03
Nie Walenrod tu cos masz jakas dziwna faze na wojko kazesz mi stawac w szeregu teraz ta dywersja i wogole tak gadasz jak jakis trep
Konto usunięte
04.02.2010 r. 17:49:20
Tomciu nie badz taki klotliwy..bo wszyscy zobacza na mkontakt ze ty dywersant...to gdzie zurnalistyke studiowales u Mich..ka
Konto usunięte
04.02.2010 r. 18:08:45
Tomciu manipulowanie slowami jest bardzo dawnym zajeciem jedni robili to dla pieniedzy inni dla slawy...ale nie cierpie takich ktorzy to robia dla ponizania osmieszania..wartosci innego czlowieka jest to dywersyjne przestepstwo i pogwalcenie praw naturalnych jednostki i prosze Cie nie ukrywaj tak tego skrupulatnie bo wszystko widac jak na dloni....
Konto usunięte
04.02.2010 r. 18:11:17
Ale ja wcale nie uprawiam zadnej dywersii ani nie manipuluje slowami a juz napewno nikogo nie ponizam i nie staram sie osmieszac to juz na bank
Konto usunięte
04.02.2010 r. 18:26:55
Walenrod nie badz taki klotliwy....
bo jestes zbyt napastliwy....
i subtelniosci wiecej by ci sie przydalo.....
wszystkich odstraszasz od pisania....
Walenrod bo ana teraz ma napewno zle nastawienie....
Powyzej sa Twoje cytaty....Tomciu a to pewnie zbieg okolicznosci..aaa tam ide pospac troche..szkoda slow
Konto usunięte
04.02.2010 r. 18:45:40
Walenrod pare moich słow wyrwanych z kontekstu calych wypowiedzi nie przekonja nigoko do twoich niedorzecznosci o ktore mnie oskarzasz
Konto usunięte
04.02.2010 r. 19:07:35
Tomciu..jest taki powiedze nie "Psy szczekaja a Karawana jedzie dalej"
Konto usunięte
04.02.2010 r. 19:09:29
Jest tez takie powiedzenie " Przylepiło sie **cenzura** do okrętu i mówi płyniemy "
Konto usunięte
04.02.2010 r. 19:13:22
Topmciu trafiles w dziesiatke bo moim okretem plyniemy,, ha, ha, ha
Konto usunięte
04.02.2010 r. 19:15:11
he he he Walenrod chcialbys
Konto usunięte
04.02.2010 r. 19:22:43
He, He..Tomuciu... tu nic nie zmienia i ja kapitanem na tym okrecie jestem...a rozkaz jest odczep sie g..no od mojego okretu ,ha,ha,ha
Konto usunięte
04.02.2010 r. 19:29:19
tylko kto tu kogo sie czepil
Konto usunięte
04.02.2010 r. 19:32:10
"Jest tez takie powiedzenie " Przylepiło sie ***** do okrętu i mówi płyniemy ""
Konto usunięte
04.02.2010 r. 20:05:18
Jest jeszcze Tomciu takie powiedzenie..."Pluja na nie go a on mowi ze deszcz pada".. ha, ha, ha, ha
Konto usunięte
05.02.2010 r. 10:41:30
a więc tak..dotykając jego ust swoimi wargami czuję delikatne podniecenie..kiedy pocałunek staje się głębszy a ja zamykam oczy, rozpływam się jak czekolada...serce wali mi jak opętane i tysiące miliony maleńkich mróweczek biegają po moim ciele...odpływam w bajeczny świat moje ciało poddaje się bez oporu jego dłoniom...mmmrau kurcze rozmarzyłam się
Konto usunięte
05.02.2010 r. 10:45:41
a może tak chłopcy się wypowiedzą co czują podczas całowania??
Konto usunięte
05.02.2010 r. 15:10:51
czuje to czy zęby partnerka umyła,czy nie
Konto usunięte
05.02.2010 r. 22:55:10
Anairda... to nic nie szkodzi że się rozmarzyłaś....dobrze chociaż pomarzyć....
Konto usunięte
05.02.2010 r. 23:00:49
hmmm wydaje mi się, że każdy z nas lubi się całować
I ci Walenrod nie napisala ana a wiesz dlaczego, bo jestes zbyt napastliwy w tym dociekaniu
A z kobieta delikatnie trzeba jak z kwiatem i subtelniosci wiecej by ci sie przydalo
No to pokaz mnie Tomciu jak ty to robisz...nienapastliwie
Teraz juz nie moge ci pokazac Walenrod bo ana teraz ma napewno zle nastawienie jak tak na nia naskoczyles
Tomus.."nie napisala ana a wiesz dlaczego" skat wiesz co Ana mysli i dlaczego nie napisala..no ipopatrz co ty piszesz
"bo jestes zbyt napastliwy" to Twoje slowa a nie Any..czy ty toms anonimusie nie zajmujesz sie tu dywersja przypadkowo...no i sie nie dziwie ze w twojej malej glowie jest ona "bo ana teraz ma napewno zle nastawienie"..och tomus...przechlapales sobie
Walenrod nie badz taki klotliwy bo wszystkich odstraszasz od pisania i wkoncu sami tu zostaniemy jak dwa kaktusy na pustyni
czy ty toms anonimusie nie zajmujesz sie tu dywersja
Nie Walenrod tu cos masz jakas dziwna faze na wojko kazesz mi stawac w szeregu teraz ta dywersja i wogole tak gadasz jak jakis trep
Tomciu nie badz taki klotliwy..bo wszyscy zobacza na mkontakt ze ty dywersant...to gdzie zurnalistyke studiowales u Mich..ka
Tomciu manipulowanie slowami jest bardzo dawnym zajeciem jedni robili to dla pieniedzy inni dla slawy...ale nie cierpie takich ktorzy to robia dla ponizania osmieszania..wartosci innego czlowieka jest to dywersyjne przestepstwo i pogwalcenie praw naturalnych jednostki i prosze Cie nie ukrywaj tak tego skrupulatnie bo wszystko widac jak na dloni....
Ale ja wcale nie uprawiam zadnej dywersii ani nie manipuluje slowami a juz napewno nikogo nie ponizam i nie staram sie osmieszac to juz na bank
Walenrod nie badz taki klotliwy....
bo jestes zbyt napastliwy....
i subtelniosci wiecej by ci sie przydalo.....
wszystkich odstraszasz od pisania....
Walenrod bo ana teraz ma napewno zle nastawienie....
Powyzej sa Twoje cytaty....Tomciu a to pewnie zbieg okolicznosci..aaa tam ide pospac troche..szkoda slow
Walenrod pare moich słow wyrwanych z kontekstu calych wypowiedzi nie przekonja nigoko do twoich niedorzecznosci o ktore mnie oskarzasz
Tomciu..jest taki powiedze nie "Psy szczekaja a Karawana jedzie dalej"
Jest tez takie powiedzenie " Przylepiło sie **cenzura** do okrętu i mówi płyniemy "
Topmciu trafiles w dziesiatke bo moim okretem plyniemy,, ha, ha, ha
he he he Walenrod chcialbys
He, He..Tomuciu... tu nic nie zmienia i ja kapitanem na tym okrecie jestem...a rozkaz jest odczep sie g..no od mojego okretu ,ha,ha,ha
tylko kto tu kogo sie czepil
"Jest tez takie powiedzenie " Przylepiło sie ***** do okrętu i mówi płyniemy ""
Jest jeszcze Tomciu takie powiedzenie..."Pluja na nie go a on mowi ze deszcz pada".. ha, ha, ha, ha
a więc tak..dotykając jego ust swoimi wargami czuję delikatne podniecenie..kiedy pocałunek staje się głębszy a ja zamykam oczy, rozpływam się jak czekolada...serce wali mi jak opętane i tysiące miliony maleńkich mróweczek biegają po moim ciele...odpływam w bajeczny świat moje ciało poddaje się bez oporu jego dłoniom...mmmrau kurcze rozmarzyłam się
a może tak chłopcy się wypowiedzą co czują podczas całowania??
czuje to czy zęby partnerka umyła,czy nie
Anairda... to nic nie szkodzi że się rozmarzyłaś....dobrze chociaż pomarzyć....
hmmm wydaje mi się, że każdy z nas lubi się całować