To ty Jolu jakaś królewna śnieżna że trzeba Cię odkopać
Konto usunięte
02.02.2010 r. 20:09:09
tomek ona płaci w natuze
to ja ide z wami zrobimy sobie bałwana
maciej / smyk
02.02.2010 r. 20:13:19
Ja z miłą chęcią bym po patrzył na Kobiete przy pracy jeszcze z łopatą ,To jak już odśnieżysz u koleżanki To zapraszam do mnie na odśnieżanko
Konto usunięte
02.02.2010 r. 20:15:18
ANNO A JA QUADEM SOBIE ODSNIEŻAM LUB CIĄGNICZKIEM :d
Konto usunięte
02.02.2010 r. 20:18:24
ANNO JAK W WARSZAWIE PRACOWAŁEM BYŁA TAM AGENCIA Z FACETAMI GDZIES NA POBOCZY WAWKI :d
Konto usunięte
02.02.2010 r. 21:27:24
ale nie za pieniadze-za darmo????
Konto usunięte
02.02.2010 r. 21:33:43
co CIĘ DZISIAJ UGRYZŁO ????
Konto usunięte
02.02.2010 r. 21:34:39
Zresztą tyle śniegu jest że nie daje rady....haha
Konto usunięte
02.02.2010 r. 21:37:51
No to kto w końcu mi pomoże?????
Konto usunięte
02.02.2010 r. 21:39:09
ja mogę bałwana z Tobą ulepić
Konto usunięte
02.02.2010 r. 21:47:08
super-to bedziemy lepić bałwanka...
Konto usunięte
02.02.2010 r. 21:55:10
dla Ciebie bałwanka, a dla mnie bałwankę macie tam na tyle śniegu
maciej / smyk
02.02.2010 r. 22:23:21
Jest teraz zima to nie można nic przesadzać o ile wiem,I jak coś jest miłe dla oka to odrazu musi być to wykorzystywanie,Kobieta pracująca rzadnej pracy się nie bała a teraz po prostu jest to rzadkością kiedy kobieta się tak udziela to musi być wielkie poświęcenie z jej strony.Bo przecież nikt Ciebie nie wsadził w dyby czy łańcuchami przykuł do łopaty byś odśnieżyła... Jolu Ja Tobie pomogę duchem i będe trzymał kciuki by śnieg się rozpuścił
Konto usunięte
02.02.2010 r. 23:17:20
Świetnie....a za oknem znowu pada....
Konto usunięte
02.02.2010 r. 23:28:16
Śniegu jest duzo.Starczy na bałwana i bałwankę i małe bałwanki...haha....i ciągle go przybywa.
maciej / smyk
03.02.2010 r. 00:00:20
I Tak będziecie nową Polskę budować? Z samych bałwanów i tak już ich wystarczająco dużo się nalepiło i nie chcą się roztopić
Konto usunięte
03.02.2010 r. 10:41:28
Też prawda za dużo rzeczywiscie tych bałwanów
maciej / smyk
03.02.2010 r. 13:25:29
I znów pada śnieżek,a ludzka mentalność jest dziwna .Jak nie było śniegu to narzekali że co to za zima bez śniegu,no bo tak było przez kilka lat,teraz spadł śnieg tak długo oczekiwany i większości zaczoł przeszkadzać, bo trzeba odśnieżyć przed domem i chodnik posypać piaskiem.Po prostu tej zimy trzeba sobie łopate wspaniałą znaleść!A nie drugiej połówki szukać
Konto usunięte
05.02.2010 r. 18:57:19
ok-zresztą już odśniezone jest..
maciej / smyk
05.02.2010 r. 19:37:38
To dobrze że już po problemie teraz możesz łopatkę w kąt odstawić i znaleść czas na przyjemności,a nie zmartwieniami typu śnieg się przejmować !
Konto usunięte
05.02.2010 r. 19:40:33
A PO CO CIE ODKOPYWAC..SZKODA CZASU I CZEKAJ NA NA WIOSNE
maciej / smyk
05.02.2010 r. 22:40:52
Jak wiosna przyjdzie to sam się odkopie ,i lepiej co nie co odkopać niż strażacy miejsy mają się czepiać o takie szczegóły jak śnieg na chodniku,bo chyba znasz życie że oni do wszystkiego się przy pieprzają a jak mam karę płacić to wolę odkopać niż ich kopać
kto mnie odkopie bo zasypało mnie ...
A ile placisz ?
To ty Jolu jakaś królewna śnieżna że trzeba Cię odkopać
tomek ona płaci w natuze
zrobimy sobie bałwana
to ja ide z wami
Ja z miłą chęcią bym po patrzył na Kobiete przy pracy jeszcze z łopatą ,To jak już odśnieżysz u koleżanki To zapraszam do mnie na odśnieżanko
ANNO A JA QUADEM SOBIE ODSNIEŻAM
LUB CIĄGNICZKIEM :d
ANNO JAK W WARSZAWIE PRACOWAŁEM BYŁA TAM AGENCIA Z FACETAMI GDZIES NA POBOCZY WAWKI :d
ale nie za pieniadze-za darmo????
co CIĘ DZISIAJ UGRYZŁO ????
Zresztą tyle śniegu jest że nie daje rady....haha
No to kto w końcu mi pomoże?????
ja mogę bałwana z Tobą ulepić
super-to bedziemy lepić bałwanka...
dla Ciebie bałwanka, a dla mnie bałwankę
macie tam na tyle śniegu
Jest teraz zima to nie można nic przesadzać o ile wiem,I jak coś jest miłe dla oka to odrazu musi być to wykorzystywanie,Kobieta pracująca rzadnej pracy się nie bała a teraz po prostu jest to rzadkością kiedy kobieta się tak udziela to musi być wielkie poświęcenie z jej strony.Bo przecież nikt Ciebie nie wsadził w dyby czy łańcuchami przykuł do łopaty byś odśnieżyła... Jolu Ja Tobie pomogę duchem i będe trzymał kciuki by śnieg się rozpuścił
Świetnie....a za oknem znowu pada....
Śniegu jest duzo.Starczy na bałwana i bałwankę i małe bałwanki...haha....i ciągle go przybywa.
I Tak będziecie nową Polskę budować? Z samych bałwanów i tak już ich wystarczająco dużo się nalepiło i nie chcą się roztopić
Też prawda za dużo rzeczywiscie tych bałwanów
I znów pada śnieżek,a ludzka mentalność jest dziwna .Jak nie było śniegu to narzekali że co to za zima bez śniegu,no bo tak było przez kilka lat,teraz spadł śnieg tak długo oczekiwany i większości zaczoł przeszkadzać, bo trzeba odśnieżyć przed domem i chodnik posypać piaskiem.Po prostu tej zimy trzeba sobie łopate wspaniałą znaleść!A nie drugiej połówki szukać
To dobrze że już po problemie teraz możesz łopatkę w kąt odstawić i znaleść czas na przyjemności,a nie zmartwieniami typu śnieg się przejmować !
A PO CO CIE ODKOPYWAC..SZKODA CZASU I CZEKAJ NA NA WIOSNE
Jak wiosna przyjdzie to sam się odkopie ,i lepiej co nie co odkopać niż strażacy miejsy mają się czepiać o takie szczegóły jak śnieg na chodniku,bo chyba znasz życie że oni do wszystkiego się przy pieprzają a jak mam karę płacić to wolę odkopać niż ich kopać