Naj naj naj, to jednak chyba... to coś!... A tak to wystarczy, że jest ładna zgrabna i już może być
Unkownboy
02.02.2010 r. 20:27:44
No jako cywilizowany mężczyzna muszę napisać: nieposkromiony sympatycznie doskonały intelekt...
Jako samiec: kształt ciała (proporcje głównie, choć rozmiar też się liczy)...
Smukon
02.02.2010 r. 20:39:35
A jak dla mnie ten sam rozmiar u jednej może być atutem, u drugiej wręcz przeciwnie, w zależności od osobowości...
Smukon
02.02.2010 r. 20:41:27
...i nie chodzi mi o jeden preferowany rozmiar. Wiele rozmiarów... Bardzo zróżnicowanych...
Unkownboy
02.02.2010 r. 20:43:00
No ja też nie mam z góry określonego rozmiaru... Różne Kobiety mi się podobają, oj bardzo różne... Choć i tak najważniejsza jest osobowość
Konto usunięte
04.02.2010 r. 07:43:12
ćwiczę odkąd urodziłam dziecko i podzielam Twoje zdanie.
MAX29
04.02.2010 r. 07:54:25
Moim zdaniem łydki pupa i piersi:Reszta oczywiście też ale już w mniejszym stopniu
Konto usunięte
04.02.2010 r. 08:09:33
Dzien dobry no niewiem czy to mówic ale podczas srtosunku wydajaa mi sie naj sexowwniejsze oczy lubie patrzec partnerce w oczy
MAX29
04.02.2010 r. 08:13:53
To zmienia postać żeczy.Bo dla mnie wtedy to sposób poruszania całym ciałem.I grymas uniesienia na twarzy partnerki
Konto usunięte
04.02.2010 r. 08:17:08
Max nie pisze sie panięki tylko kobiety lub partnerki
ps każdego cos innego rajcuje u kobiet
MAX29
04.02.2010 r. 08:22:11
Przecierz napisałem partnerki
Konto usunięte
04.02.2010 r. 08:30:18
heh musze uciejkac ddo domu i przesiasc sie na mojego pc bo na laptopie to takie jest małe wszystko
MAX29
04.02.2010 r. 08:39:37
Ja na lapku mam wszyćko duzie )))
Konto usunięte
04.02.2010 r. 09:09:20
Max ja w domu mam monitor 50 " wiec nic go nie przebije nawet najlepszy lapciak niema takiego proca jak mój pc
jeszcze tylko ramy musze mu dokupic bo 4 giga to mało
Unkownboy
04.02.2010 r. 11:00:04
Miro ddiabelekk ma rację, wiele zależy od OS'u, jednak ważne też są płyta główna i same kości RAM, tzw. timingi na danych częstotliwościach... Bardzo często wąskim gardłem jest też karta graficzna... Wszystko zależy od ogólnej konfiguracji... Już nie wspominając o samym układzie dysków twardych (jakość/ilość/RAID)... Oj dużo tego wszystkiego...
W każdym razie przed dorzuceniem RAM sprawdź jej wykorzystanie podczas pracy, bo może się okazać że nie wykorzystujesz wszystkiego co masz (zależy do czego kompa używasz)...
Ale wracając do tematu seksowności kobiet
Zależy od kobiety, jedna ma najseksowniejsze oczy, inna piersi, inna nogi a jeszcze inna jest cała seksowna
Miłego dnia
Konto usunięte
04.02.2010 r. 11:55:20
Win 7 64 bit
płyta gł.
http://www.allegro.pl/item895605578_plyta_glowna_gigabyte_ga_ep43_ud3l_775_od_reki.html
proc ten
http://allegro.pl/item895598396_procesor_intel_core_2_duo_e7500_2_93_ghz_box.html
ocz ramy 800
dysk 1 1000gig
dysk 2 400 gig
karta grafiki
http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=117
i takie tam inne pierdołku na tym kompie tylko gram i ogladam filmy
i czasami sciagam sim locki lub fleszuje fony
Unkownboy
04.02.2010 r. 12:46:02
Kingo (do tej z d..ą w awatarze) o kim Ty chrzanisz?
Skasuj posta zanim sobie kłopotów napytasz
Kinga która założyła wątek jest tutaj dużo dłużej od Ciebie, tyle tylko że z pewnych względów skasowała poprzednie konto, a to jest jej nowym... A tak na marginesie: przytykał kocioł garnkowi... Belki w oku własnym nie widzi... Kto jest bez winy... I wiele innych mógłbym Ci dopisać powiedzonek...
Miłego dnia...
Pozdrawiam...
Konto usunięte
04.02.2010 r. 12:48:00
uroda
Konto usunięte
04.02.2010 r. 12:55:48
hihihihihi
Czytam ten wątek i nie mogę wyjść z podziwu
Zaczyna się od sexownych kobiet - a kończy jak zwykle - na komputerach
W średniowieczu pewnie byłyby to maszyny obężnicze
Konto usunięte
04.02.2010 r. 12:58:10
nieanioł dalej o kobietach roznmawiamy :F
Unkownboy
04.02.2010 r. 13:00:09
Miro myślę że po dorzuceniu pamięci nie zauważysz różnicy...
Ewentualnie możesz pokombinować z przydziałem pamięci wirtualnej (plik stronicowania), bo wydaje mi się że 4GB RAM i tak nie wykorzystujesz, a siłą rzeczy system korzysta z przestrzeni dyskowej (nie wiem jak 7 jest skonstruowana pod tym względem)... Ewentualnie pomóc by mogła wymiana RAM na szybsze kości (procek pracuje na FSB1066, a płyta obsługuje aż do 1200+), polecam firmę którą masz, czyli OCZ, już dawno się bebechami piecowymi nie zajmowałem, ale OCZ produkuje serie "extremalne", o obniżonych timingach i z radiatorami (systemami chłodzenia)... Choć tak naprawdę moim zdaniem to ze swoim kompem nie musisz nic raczej robić, bo i tak "na oko" przyśpieszenia nie będą widoczne (oczywiście benchmarki wykażą zapewne różnice)...
Miłego...
Pozdrawiam...
Unkownboy
04.02.2010 r. 13:02:27
A tak na marginesie to nie ma nic bardziej seksownego w kobiecie jak umiejętność obsługi kompa na wyższym poziomie niż nasz
Unkownboy
04.02.2010 r. 13:03:20
Choć też spotykam czasem "seksowne obudowy" komputerowe... Ta linia, ten kształt... To coś
Konto usunięte
04.02.2010 r. 13:18:32
Unkownboy
czy musi to być jakiś zaawansowany język programowania czy wystarczy tabela przestawna w excelu?
Unkownboy
04.02.2010 r. 13:20:15
nieAnioł, zależy od gracji z jaką się za to zabierzesz
seksapile to Wasza broń kobieca
Konto usunięte
04.02.2010 r. 14:39:06
Konto usunięte
04.02.2010 r. 15:12:15
no cóż.... do pracy na kompie zwykle zabieram się jak pies do jeża
dużo lepiej idzie mi z grami i gierkami
Konto usunięte
04.02.2010 r. 15:17:08
Szanowna pani Kingo równie dobrze mogę powiedzieć to samo o pani ,jednakże w moim przypadku bardzo się pani myli i jeszcze prośba nie jestem bi jak również nie les i nie zamierzam akceptować pani zaproszenia gdyż sama wybieram sobie znajomych.
Konto usunięte
04.02.2010 r. 20:24:43
Wita Kingo to moja piersza wizyta na blogu,ale chętnie odpowiem na Twoje pytanie:
...może wierszem,bo wiele jest w kobiecie tego co przyciąga i rozpala faceta...
Dotykiem rozpaliłaś me zmysły
całuje Twe usta gorące
dotykiem objęłaś mnie w posiadanie
włosami otulając mą twarz
dotykiem budząc namiętność
oczami chłonąc extazę
otwierając drogę ku zapomnieniu
poddaję się Tobie
bezgranicznie
piersi twe całując
smakując słodycz Twej skóry
opadłem w otchłań zatracenia
explodując kolorami
drżąc z upojenia
oddychając Twym oddechem
całując Twe dłonie
Twą szyję i usta
i oczy
zasypiam utulony Twym dotykiem......
Co według Was jest najseksowniejsze u kobiet?
Naj naj naj, to jednak chyba... to coś!...
A tak to wystarczy, że jest ładna zgrabna i już może być
No jako cywilizowany mężczyzna muszę napisać: nieposkromiony sympatycznie doskonały intelekt...
Jako samiec: kształt ciała (proporcje głównie, choć rozmiar też się liczy)...
A jak dla mnie ten sam rozmiar u jednej może być atutem, u drugiej wręcz przeciwnie, w zależności od osobowości...
...i nie chodzi mi o jeden preferowany rozmiar. Wiele rozmiarów... Bardzo zróżnicowanych...
No ja też nie mam z góry określonego rozmiaru... Różne Kobiety mi się podobają, oj bardzo różne... Choć i tak najważniejsza jest osobowość
ćwiczę odkąd urodziłam dziecko i podzielam Twoje zdanie.
Moim zdaniem łydki pupa i piersi:Reszta oczywiście też ale już w mniejszym stopniu
Dzien dobry
no niewiem czy to mówic
ale podczas srtosunku
wydajaa mi sie naj sexowwniejsze oczy
lubie patrzec partnerce w oczy
To zmienia postać żeczy.Bo dla mnie wtedy to sposób poruszania całym ciałem.I grymas uniesienia na twarzy partnerki
Max nie pisze sie panięki tylko kobiety lub partnerki
ps każdego cos innego rajcuje u kobiet
Przecierz napisałem partnerki
heh musze uciejkac ddo domu i przesiasc sie na mojego pc bo na laptopie to takie jest małe wszystko
Ja na lapku mam wszyćko duzie
)))
Max ja w domu mam monitor 50 " wiec nic go nie przebije nawet najlepszy lapciak
niema takiego proca jak mój pc
jeszcze tylko ramy musze mu dokupic bo 4 giga to mało
Miro ddiabelekk ma rację, wiele zależy od OS'u, jednak ważne też są płyta główna i same kości RAM, tzw. timingi na danych częstotliwościach... Bardzo często wąskim gardłem jest też karta graficzna... Wszystko zależy od ogólnej konfiguracji... Już nie wspominając o samym układzie dysków twardych (jakość/ilość/RAID)... Oj dużo tego wszystkiego...
W każdym razie przed dorzuceniem RAM sprawdź jej wykorzystanie podczas pracy, bo może się okazać że nie wykorzystujesz wszystkiego co masz (zależy do czego kompa używasz)...
Ale wracając do tematu seksowności kobiet
Zależy od kobiety, jedna ma najseksowniejsze oczy, inna piersi, inna nogi a jeszcze inna jest cała seksowna
Miłego dnia
Win 7 64 bit
płyta gł.
http://www.allegro.pl/item895605578_plyta_glowna_gigabyte_ga_ep43_ud3l_775_od_reki.html
proc ten
http://allegro.pl/item895598396_procesor_intel_core_2_duo_e7500_2_93_ghz_box.html
ocz ramy 800
dysk 1 1000gig
dysk 2 400 gig
karta grafiki
http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=117
i takie tam inne pierdołku na tym kompie tylko gram i ogladam filmy
i czasami sciagam sim locki lub fleszuje fony
Kingo (do tej z d..ą w awatarze) o kim Ty chrzanisz?
Skasuj posta zanim sobie kłopotów napytasz
Kinga która założyła wątek jest tutaj dużo dłużej od Ciebie, tyle tylko że z pewnych względów skasowała poprzednie konto, a to jest jej nowym... A tak na marginesie: przytykał kocioł garnkowi... Belki w oku własnym nie widzi... Kto jest bez winy... I wiele innych mógłbym Ci dopisać powiedzonek...
Miłego dnia...
Pozdrawiam...
uroda
hihihihihi
Czytam ten wątek i nie mogę wyjść z podziwu
Zaczyna się od sexownych kobiet - a kończy jak zwykle - na komputerach
W średniowieczu pewnie byłyby to maszyny obężnicze
nieanioł
dalej o kobietach roznmawiamy :F
Miro myślę że po dorzuceniu pamięci nie zauważysz różnicy...
Ewentualnie możesz pokombinować z przydziałem pamięci wirtualnej (plik stronicowania), bo wydaje mi się że 4GB RAM i tak nie wykorzystujesz, a siłą rzeczy system korzysta z przestrzeni dyskowej (nie wiem jak 7 jest skonstruowana pod tym względem)... Ewentualnie pomóc by mogła wymiana RAM na szybsze kości (procek pracuje na FSB1066, a płyta obsługuje aż do 1200+), polecam firmę którą masz, czyli OCZ, już dawno się bebechami piecowymi nie zajmowałem, ale OCZ produkuje serie "extremalne", o obniżonych timingach i z radiatorami (systemami chłodzenia)... Choć tak naprawdę moim zdaniem to ze swoim kompem nie musisz nic raczej robić, bo i tak "na oko" przyśpieszenia nie będą widoczne (oczywiście benchmarki wykażą zapewne różnice)...
Miłego...
Pozdrawiam...
A tak na marginesie to nie ma nic bardziej seksownego w kobiecie jak umiejętność obsługi kompa na wyższym poziomie niż nasz
Choć też spotykam czasem "seksowne obudowy" komputerowe... Ta linia, ten kształt... To coś
Unkownboy
czy musi to być jakiś zaawansowany język programowania czy wystarczy tabela przestawna w excelu?
nieAnioł, zależy od gracji z jaką się za to zabierzesz
seksapile to Wasza broń kobieca
no cóż.... do pracy na kompie zwykle zabieram się jak pies do jeża
dużo lepiej idzie mi z grami i gierkami
Szanowna pani Kingo równie dobrze mogę powiedzieć to samo o pani ,jednakże w moim przypadku bardzo się pani myli i jeszcze prośba nie jestem bi jak również nie les i nie zamierzam akceptować pani zaproszenia gdyż sama wybieram sobie znajomych.
Wita Kingo to moja piersza wizyta na blogu,ale chętnie odpowiem na Twoje pytanie:
...może wierszem,bo wiele jest w kobiecie tego co przyciąga i rozpala faceta...
Dotykiem rozpaliłaś me zmysły
całuje Twe usta gorące
dotykiem objęłaś mnie w posiadanie
włosami otulając mą twarz
dotykiem budząc namiętność
oczami chłonąc extazę
otwierając drogę ku zapomnieniu
poddaję się Tobie
bezgranicznie
piersi twe całując
smakując słodycz Twej skóry
opadłem w otchłań zatracenia