...dlatego...nie trzeba się poddawać...walczyć do końca...jak na czymś Ci zależy...a ja nie dla Cię...dlatego do castingów żadnych...nie będę przystępować ...ale trzymam kciuki...
ona533
14.03.2018 r. 13:42:31
...bo każdy zasługuje...na szczęście...
ona533
14.03.2018 r. 14:00:30
...no przecież że żart... ...wcale a wcale nie głupi...oby tylko jakie się zgłosiły...
ona533
14.03.2018 r. 14:09:29
...i nie takie stare...jak ja...bo nic z tego...nie będzie przyszłościowo...tak do 35 poszukuj i ani roku więcej!!!!
ona533
14.03.2018 r. 14:16:22
...a potem płacz... ...bo serce...poranione...kieszeń dziurawa...konto puste...łóżko puste...oj tam...facety facety...
ona533
15.03.2018 r. 13:14:00
...taaak majątek...gdzie te czasy gdzie razem...ramię w ramię...dorabiać się...dążyć do czegoś...czyżby inne kobiety wtedy...były..
ona533
15.03.2018 r. 19:59:34
...świat...był piękny...młodość to coś...wspaniałego...
...dlatego...nie trzeba się poddawać...walczyć do końca...jak na czymś Ci zależy...a ja nie dla Cię...dlatego do castingów żadnych...nie będę przystępować
...ale trzymam kciuki...
...bo każdy zasługuje...na szczęście...
...no przecież że żart...
...wcale a wcale nie głupi...oby tylko jakie się zgłosiły...
...i nie takie stare...jak ja...bo nic z tego...nie będzie przyszłościowo...tak do 35 poszukuj
i ani roku więcej!!!!
...a potem płacz...
...bo serce...poranione...kieszeń dziurawa...konto puste...łóżko puste...oj tam...facety facety...
...taaak majątek...gdzie te czasy gdzie razem...ramię w ramię...dorabiać się...dążyć do czegoś...czyżby inne kobiety
wtedy...były..
...świat...był piękny...młodość to coś...wspaniałego...
...stać Cię...na operacje plastyczne...
...ale to...bolesna sprawa...
...młody śpi...tak...dzieci odmładzają...
...sam się kompie...czy pomoc ze strony taty...jest...
...to wróćmy do tematu tej młodości Twej...zdradź przepis...
...coś tam...w powietrzu krąży...cieszyć się że...nas nie dopada...
...jak nie
...całam zachlapana...
...ależ...nie mam nic na wymianę
...
...znaczy...jak co rano...i znowu...nie mam co na siebie...włożyć