Kogo bierze,a kto drzy na sama mysl tego dnia ,ogladajac wkoło witryny sklepowe i reklamy
Jakie jest Wasze zdanie co do Swieta ,które w Polsce zagosciło na dobre?
Konto usunięte
02.02.2010 r. 12:12:19
http://www.youtube.com/watch?v=jZh1tbvWcFY
Konto usunięte
02.02.2010 r. 12:15:41
Jesli juz nie mozecie sie doczekac tej niedzieli 14.02.2010 jakie macie pomysły na upominki lub niezapomniany wieczór we dwoje,a może opowiecie o niezapomnianych Walentynkach,które przezyliscie i nadługo pozostana Wam w pamieci?
Konto usunięte
02.02.2010 r. 12:16:27
a ja lubię Walentynki
Konto usunięte
02.02.2010 r. 12:18:54
Moze nie uwierzycie,ale jeszcze nigdy w zyciu nie przezyłam prawdziwych Walentynek,mam na mysli miły gest,upominek,kolacja we dwoje,hmm zawsze przed tym dniem byłam sama lub z kims skonczyłam,smutne,ale prawdziwe i tak pocichu licze,ze ten 2010 zmieni dotychczasowe lata w lepszy i miły dzień
Konto usunięte
02.02.2010 r. 12:20:14
Oczywiscie mówie o sytuacjach na zywo,natomiast znajomi w internecie nigdy o mnie nie zapominali w jakiś sposób przesyłajac zyczenia Walentynkowe,jednak te dni spedzałam zawsze sama...
Konto usunięte
02.02.2010 r. 12:24:30
Dlatego zawsze jakos boje sie tego dnia,szczególnie 13 lutego,który od 5 lat zawsze zostanie mi w pamieci...
kilka minut przed północa w przeddzień Walentynek urodziłam córeczke ,która niemal cała ciąże sama byłam bez obecnosci ojca dziecka,bo zostawił nasjak byłam w 3 miesiącu ciąży i wrecz błagałam lekarza,zeby mi pomógł urodzic 13lutego,bo na mysl,ze Nikol przyszłaby na Swiat 14 byłoby dla mnie jeszcze bardziej smucace do dzś mam z tym dniem mieszane uczucia.....
Bardzo nie lubie walentynek
moze dlatego ze nie mam z kim ich spedzic
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:19:49
Całkiem Cie Sylwia rozumiem hmm,tez to przezywałam witaj:buziak:
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:20:48
Aterazmiałabym z kim,a bede sama,bo on w pracy hmm,inne wekendy miał wolne a 13,14 akurat na2 zmiane wypisali wrrrr
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:22:24
hmm ale w sumie walentynek nie musze spedzac z ukochana osoba prawda??
mozna te swieto spedzac z przyjaciółmi osobami które sie kocha
wiec nie bedzie tak źle
paula sobie walentynki tutaj urzadzimy
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:25:13
Hmm masz racje Sylwia i tez bedzie super,tezo tym pomyslałam,bo napewno wieczór przed kompem jak co roku zreszta
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:26:28
Walentynka to równiez ktos bliski od serca i nie musi to byc wcale partner:buziak:
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:28:32
Musi byc partner Paula
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:29:19
no ja tak samo przy kompie hahahah nie mam innego wyboru w sumie
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:29:49
tomaszek nie musi
może byc partnerka
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:30:07
A moglas Sylwia spedzic te walentynki w moim towarzystwie
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:30:17
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:31:31
hahaha no mogłam ..i widzisz jaka ja jestem ..nie skorzystałam z twej propozycji
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:31:57
Tomek jak to mówia,kazdy miło spedzony czas sie liczy,nie wazne w jakim towarzystwie ,jesli chodzi o płec ,wazne,ze niezapomniany i fajny
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:33:23
a kwiatka to se sama kupie o!
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:33:36
To nie prawda Paula w walantynkach chodzi o to ze kupukesz prezent dzieczynie/chlopakowi idziecie do kina na film a potem jest globalne bzykanko
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:34:42
Fajne masz marzenia hmm,moze kiedys mi sie tez spełnia niezatydzień to za rok nadziejazawsze umiera ostatnia
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:34:46
Ale Sylwia masz jeszcze szanse do walentynek jeszcze jest troche czasu
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:34:57
tomek gównienko prawda
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:35:59
mam juz nawet prezent,wczoraj kupiłam taki mały drobiazg Walentynkowy,moze jak nie w Walentynki to po uda mi sie wreczyc,to sie okaze co dla siebie znaczymy,hmm nie powiem taki dzień próby
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:36:03
Paula nie mart sie jak chcesz to mozemy spedzic te walentynki razem to jest ja , ty i Sylwia
Kogo bierze,a kto drzy na sama mysl tego dnia ,ogladajac wkoło witryny sklepowe i reklamy
Jakie jest Wasze zdanie co do Swieta ,które w Polsce zagosciło na dobre?
http://www.youtube.com/watch?v=jZh1tbvWcFY
Jesli juz nie mozecie sie doczekac tej niedzieli 14.02.2010
jakie macie pomysły na upominki lub niezapomniany wieczór we dwoje,a może opowiecie o niezapomnianych Walentynkach,które przezyliscie i nadługo pozostana Wam w pamieci?
a ja lubię Walentynki
Moze nie uwierzycie,ale jeszcze nigdy w zyciu nie przezyłam prawdziwych Walentynek,mam na mysli miły gest,upominek,kolacja we dwoje,hmm zawsze przed tym dniem byłam sama lub z kims skonczyłam,smutne,ale prawdziwe i tak pocichu licze,ze ten 2010 zmieni dotychczasowe lata w lepszy i miły dzień
Oczywiscie mówie o sytuacjach na zywo,natomiast znajomi w internecie nigdy o mnie nie zapominali w jakiś sposób przesyłajac zyczenia Walentynkowe,jednak te dni spedzałam zawsze sama...
Dlatego zawsze jakos boje sie tego dnia,szczególnie 13 lutego,który od 5 lat zawsze zostanie mi w pamieci...
do dzś mam z tym dniem mieszane uczucia.....
kilka minut przed północa w przeddzień Walentynek urodziłam córeczke ,która niemal cała ciąże sama byłam bez obecnosci ojca dziecka,bo zostawił nasjak byłam w 3 miesiącu ciąży i wrecz błagałam lekarza,zeby mi pomógł urodzic 13lutego,bo na mysl,ze Nikol przyszłaby na Swiat 14 byłoby dla mnie jeszcze bardziej smucace
http://www.youtube.com/watch?v=a4Id3MM5aiM&feature=related
Bardzo nie lubie walentynek
moze dlatego ze nie mam z kim ich spedzic
Całkiem Cie Sylwia rozumiem hmm,tez to przezywałam
witaj:buziak:
Aterazmiałabym z kim,a bede sama,bo on w pracy hmm,inne wekendy miał wolne a 13,14 akurat na2 zmiane wypisali wrrrr
hmm ale w sumie walentynek nie musze spedzac z ukochana osoba prawda??
mozna te swieto spedzac z przyjaciółmi osobami które sie kocha
wiec nie bedzie tak źle
paula sobie walentynki tutaj urzadzimy
Hmm masz racje Sylwia i tez bedzie super,tezo tym pomyslałam,bo napewno wieczór przed kompem jak co roku zreszta
Walentynka to równiez ktos bliski od serca i nie musi to byc wcale partner:buziak:
Musi byc partner Paula
no ja tak samo przy kompie
hahahah nie mam innego wyboru w sumie
tomaszek nie musi
może byc partnerka
A moglas Sylwia spedzic te walentynki w moim towarzystwie
hahaha no mogłam ..i widzisz jaka ja jestem ..nie skorzystałam z twej propozycji
Tomek jak to mówia,kazdy miło spedzony czas sie liczy,nie wazne w jakim towarzystwie ,jesli chodzi o płec ,wazne,ze niezapomniany i fajny
a kwiatka to se sama kupie o!
To nie prawda Paula w walantynkach chodzi o to ze kupukesz prezent dzieczynie/chlopakowi idziecie do kina na film a potem jest globalne bzykanko
Fajne masz marzenia
hmm,moze kiedys mi sie tez spełnia
niezatydzień to za rok
nadziejazawsze umiera ostatnia
Ale Sylwia masz jeszcze szanse
do walentynek jeszcze jest troche czasu
tomek gównienko prawda
mam juz nawet prezent,wczoraj kupiłam taki mały drobiazg Walentynkowy,moze jak nie w Walentynki to po uda mi sie wreczyc,to sie okaze co dla siebie znaczymy,hmm nie powiem taki dzień próby
Paula nie mart sie jak chcesz to mozemy spedzic te walentynki razem to jest ja , ty i Sylwia
czy ty nam proponujesz trójkacik bermudzki??
Ocziwiscie
to beda nie zapomnianwe walentynki