Słyszałem o orgiach i sex imprezach.Wszyscy ze wszyskimi bez oporów.Ostatnio oglądałem filmik.Co wy o tym myślicie???
Konto usunięte
03.02.2010 r. 21:15:54
dla mnie zdecydowanie odpada taka ewentualnosc chyba bym nie potrafil sie skupic a podrugie nie wyobrazam sobie takiej sytuacji ze ze zaraz pomni9e ktos inny uprawial by seks z kobieta nie do przyjecia
Konto usunięte
03.02.2010 r. 21:40:13
DOKLADNIE DLA MNIE SEKS JST CZYMS BARDZO INTYMNYM I NIE WYOBRAZAM SOBIE ZE MIALBYM SIE DZIELC TYM Z INNYMI OSOBAMI TO JESWT PRZEZACZONE TYLKO DO MOJEJ PART%NERKI
Konto usunięte
03.02.2010 r. 21:48:16
NAPISALS JUZ WSZYTKO NIC NIE POT RAFIE WIECEJU DODAC MODRZEJSZEGO
Smukon
03.02.2010 r. 22:17:04
Myślę, że jesteś na głodzie i stąd takie majaki po głowie Ci chodzą Myślę też, że w takim razie i jedna by Ci wystarczyła, a byłbyś wniebowzięty.
Słyszałem o orgiach i sex imprezach.Wszyscy ze wszyskimi bez oporów.Ostatnio oglądałem filmik.Co wy o tym myślicie???
dla mnie zdecydowanie odpada taka ewentualnosc chyba bym nie potrafil sie skupic a podrugie nie wyobrazam sobie takiej sytuacji ze ze zaraz pomni9e ktos inny uprawial by seks z kobieta nie do przyjecia
DOKLADNIE DLA MNIE SEKS JST CZYMS BARDZO INTYMNYM I NIE WYOBRAZAM SOBIE ZE MIALBYM SIE DZIELC TYM Z INNYMI OSOBAMI TO JESWT PRZEZACZONE TYLKO DO MOJEJ PART%NERKI
NAPISALS JUZ WSZYTKO NIC NIE POT
RAFIE WIECEJU DODAC MODRZEJSZEGO
Myślę, że jesteś na głodzie i stąd takie majaki po głowie Ci chodzą
Myślę też, że w takim razie i jedna by Ci wystarczyła, a byłbyś wniebowzięty.
Chodziło mi o opinie a nie zaspokojenie głodu.
to jest wstrętne.
No i nieludzkie
OD.RAZU..NIELUDZKIE..HA,HA,HA..TRZA..SPRÓBOWAĆ....HA,HA,HA...
..WSZYSKIEGO..RAZ..SIE..ZYJE..
moze i ludzkie, ale moralniaka to sie pewnie ma strasznego po takiej imprezie