Całkiem inaczej robisz Ty zapiekasz ja w ogóle do piekarnika nie wkładam
Aset
14.11.2017 r. 17:35:21
Są są:i tu Cię mam smak nieznany gołąbek a gołąbek mam taki od ziemniaków z jednym pałąkiem to pomieści wszystko
Aset
14.11.2017 r. 17:49:19
Pamiętam wielkopolska gościnność ziele liść oregano tymianek papryka wegeta bo na naukę nigdy nie jest za późno
Aset
15.11.2017 r. 16:10:48
Nie widzę w nich nic specjalnego jednak inni twierdzą że są pyszne coś w tym musi być
Aset
15.11.2017 r. 16:19:29
Pomieszam pocuduje ugotuje przeważnie bez przepisu
Aset
15.11.2017 r. 16:33:02
A Tobie jak dzisiaj minął dzień
Aset
15.11.2017 r. 16:33:32
Jeszcze nie minął mija
Aset
15.11.2017 r. 16:46:29
Domniemam po tym całkiem x 2 że pomyślnie wygrzebałeś z plecaka
Zmęczona jestem powiem szczerze ale już leżę i odpoczywam
Aset
15.11.2017 r. 17:02:42
Pogoda nie ma na mnie większego wpływu humor dziś fajny mi dopisuje a zmęczona bo 8 godz. na nogach herbat z sokiem a Ty
Aset
15.11.2017 r. 17:10:11
Przynajmniej tylko w jednej szkole Cuś Cię rozbiera czy profilaktycznie
Aset
15.11.2017 r. 17:22:16
To jeszcze zaproponowałabym mon cheri ale to tak w kubku ten aromatol
Aset
15.11.2017 r. 17:33:43
Jak to mówią trzeba od czasu do czasu organizm odkazić dobry ten aro.. ja w takich sytuacjach to Amol
Aset
15.11.2017 r. 17:43:38
Nigdy tego ...matolu nie piłam jak skuteczny to warty zapamiętania
Aset
16.11.2017 r. 15:46:16
Teraz moda na wit. D brzozowa to do włosów używana
Aset
16.11.2017 r. 15:59:26
Produkowana jest przez skórę wtedy gdy promienie słoneczne mają dostęp do niej min. 30 min. teraz ani słońca i wszyscy opatuleni brzozowa jak każde zioło musi być długo stosowana by odczuć skutki
Aset
16.11.2017 r. 16:25:08
Poziom zadawalający a u Cię a i dłużej czasami trza jak trza do oczekiwanego efektu 2 i 3
Aset
16.11.2017 r. 16:46:32
Nie wierzę takie doświadczenie i onieśmiela Cię komp czy jaki był powód Twego gorszego nastroju czasami myślę że Was jest dwóch te dziewięć są zastanawiające
Aset
16.11.2017 r. 16:56:43
Przyjeżdżam z pracy robię herbatę idę na górę włączam lapka wchodzę na Mk oooo Jesteś odpoczywam se
Aset
17.11.2017 r. 06:39:20
Dziś ryż ze śmietaną i jabłkami prażonymi pewnikiem pigwową z sokiem malinowym zrobiłeś to specjalnie
ona533
17.11.2017 r. 09:57:34
...ryba będzie serwowana...w moim wydaniu...sok malinowy to do
ona533
17.11.2017 r. 11:24:12
dorsz...w mące...
ona533
17.11.2017 r. 11:49:10
...ryby ogólnie...to smaczne danie...i smażone i wędzone
ona533
17.11.2017 r. 12:06:31
...może dobrze...przyprawiony...i dlatemu
Aset
17.11.2017 r. 15:57:44
Taka ryba piła to ciekawe czy smaczna
Aset
17.11.2017 r. 16:03:54
Nie należę do nich preferuję dania poddane obróbce termicznej ohyda
Aset
17.11.2017 r. 16:12:30
Też to nie moje smaki jak już to wybieram gorczycę pamiętam film jak Aleksis zajadała się kawiorem z szampanem kiedyś się skusiłam no może miałam kiepski kawior
Aset
17.11.2017 r. 16:22:42
Do szampana w moim guście to truskawki te octowe to ryby grzyby ogórki papryka patison
Aset
17.11.2017 r. 16:35:55
Trunek toastowy urodzinowy i sylwestrowy dobry to drogi a te ala szampany to wina musujące ale jak okazja wyjątkowa robię smażone ryby w occie albo mielę i takie kuleczki rybne zalewam
Aset
17.11.2017 r. 16:45:01
Niech będzie i z Rosji wybredna nie jestem który napój procentowy dobry ciepły żaden też robisz
Aset
17.11.2017 r. 17:05:32
Mam w rodzinie wędkarzy przy większych połowach dostaję wałówkę no i wiedzą że muszą być już przygotowane do wrzucenia na patelnię ciepły spirytus to do nacierania
Całkiem inaczej robisz
Ty zapiekasz
ja w ogóle do piekarnika nie wkładam
Są są:i tu Cię mam smak nieznany
gołąbek a gołąbek
mam taki od ziemniaków z jednym pałąkiem to pomieści wszystko
Pamiętam wielkopolska gościnność
ziele liść oregano tymianek papryka wegeta
bo na naukę nigdy nie jest za późno
Nie widzę w nich nic specjalnego
jednak inni twierdzą że są pyszne
coś w tym musi być
Pomieszam pocuduje ugotuje
przeważnie bez przepisu
A Tobie jak dzisiaj minął dzień
Jeszcze nie minął
mija
Domniemam po tym całkiem x 2
że pomyślnie
wygrzebałeś z plecaka
powiem szczerze
ale już leżę i odpoczywam
Zmęczona jestem
Pogoda nie ma na mnie większego wpływu
humor dziś fajny mi dopisuje a zmęczona bo 8 godz. na nogach
herbat z sokiem
a Ty
Przynajmniej tylko w jednej szkole
Cuś Cię rozbiera czy profilaktycznie
Jak to mówią trzeba od czasu do czasu organizm odkazić
dobry
ten aro.. ja w takich sytuacjach to Amol
Nigdy tego ...matolu nie piłam
jak skuteczny to warty zapamiętania
Teraz moda na wit. D
brzozowa to do włosów używana
Produkowana jest przez skórę wtedy gdy promienie słoneczne mają dostęp do niej min. 30 min.
teraz ani słońca i wszyscy opatuleni
brzozowa
jak każde zioło musi być długo stosowana by odczuć skutki
Poziom zadawalający
a u Cię
a i dłużej czasami trza jak trza do oczekiwanego efektu 2 i 3
Nie wierzę
takie doświadczenie i onieśmiela Cię komp
czy jaki był powód Twego gorszego nastroju
czasami myślę że Was jest dwóch
te dziewięć są zastanawiające
Przyjeżdżam z pracy robię herbatę idę na górę
włączam lapka wchodzę na Mk oooo Jesteś
odpoczywam se
Dziś ryż ze śmietaną i jabłkami prażonymi
pewnikiem pigwową z sokiem malinowym
zrobiłeś to specjalnie
...ryba będzie serwowana...w moim wydaniu...sok malinowy to do
dorsz...w mące...
...ryby ogólnie...to smaczne danie...i smażone i wędzone
...może dobrze...przyprawiony...i dlatemu
Taka ryba piła
to ciekawe czy smaczna
Nie należę do nich
preferuję dania poddane obróbce termicznej
ohyda
Też to nie moje smaki
jak już to wybieram gorczycę
pamiętam film jak Aleksis zajadała się kawiorem z szampanem
kiedyś się skusiłam no może miałam kiepski kawior
Do szampana w moim guście to truskawki
te octowe to ryby grzyby ogórki papryka patison
Trunek toastowy urodzinowy i sylwestrowy
dobry to drogi
a te ala szampany to wina musujące
ale jak okazja wyjątkowa
robię smażone ryby w occie albo mielę i takie kuleczki rybne zalewam
Niech będzie i z Rosji
wybredna nie jestem
który napój procentowy dobry ciepły
żaden
też robisz
Mam w rodzinie wędkarzy
przy większych połowach dostaję wałówkę
no i wiedzą że muszą być już przygotowane do wrzucenia na patelnię
ciepły spirytus to do nacierania