jak mozesz ciagle sie mnie czepiac?!! nudzi ci sie?? po co gadasz ze jestem taka a nie inna....jak sama nie jestes lepsza !!KOBIETO OGARNIJ SIE I DAJ NA LUZ !!
Konto usunięte
01.02.2010 r. 14:33:39
z wrazenia nawet nie wiem co napisac
ale chociaz popularna jestem
Konto usunięte
01.02.2010 r. 14:53:13
ej laski co sie dzieje?????
Konto usunięte
01.02.2010 r. 14:57:12
czepia????
natalia kazdy wie co ty za ziólko jestem ....ja ci pisze kulturalnie o co chodzi a ty z wyzwiskami lecisz ..?? i to ma byc kultura?????????
Konto usunięte
01.02.2010 r. 14:58:01
przeciez ja ci nic nie robie to jak mam dac ci spokuj , widze ze nie znasz sylwi jeszcze ona fest kobieta jest, ale jezeli cos do niej masz to napisz jej na poczte po co ta szopka na forum??
Konto usunięte
01.02.2010 r. 14:59:33
dobra ide stad wpizdu bo z nia sie gadac nie da czego ja oczekuje
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:01:56
ja tam nie wnikam so sie stało , ale kurcze wszyscy sie jej czepiacie...
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:04:35
natalia twoje zachowanie jest dziecinne , to jest forum i kazdy ma prawo do swojej wypowiedzi wiec o co hallo?????
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:05:36
Dajcie sobie po razie i bedzie spokuj
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:05:56
widze ze ci niezle banie dzis poryło, i moge sie załozyc ze tak sie tu wyrzywasz na innych bo cos ci nie poszło,
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:07:59
nie przeciwko cie tylko chce ci wytłumaczyc ze zachowujesz sie tragicznie, po co ten post??? jakbys nie umiała inaczej tego załatwic, spojrz tez na wiek swoj a na sylwi...szcunek ok
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:09:06
popieram Respekt musi byc
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:11:40
hm..nie wiedziałam ze post był tez o tobie, ale zwolnij z swoim zachowaniem, pogadajcie normalnie jak ludzie chcesz sobie tylko tu wrogow narobic? tego chcesz?,
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:13:19
Natalia, Sylwia jest tu troszke dluzej od Ciebie, i jakby troszkę więcej ją znamy i wiemy , że jeśli cos nawet pisala na Twoj temat to nie bez powodu.
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:14:13
popieram cie ondrasz. nie umiesz natalia panowac nad soba i wiem ze z checia jeszcze bys nas tu zbluzgała, ale ja sobie na to kur,,,,, nie pozwole pamietaj
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:14:19
a jeśli nawet cos nie tak między wami to takie sprawy sie zalatwia między sobą a nie publicznie
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:14:49
ondrasz witaj
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:16:40
uwazasz ze ja mam problem??? problem to jest tu tylko z toba od kad jestes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:17:04
BEDZIE SPOKOJ **cenzura** .. JEGO MAC CZY NIE???
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:19:47
ale po co sie nam tłumaczysz?? co??, domis a ty cio chodz na sola na klaty
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:21:43
Jak przekupy na targu Kobiety opanujcie się i wyjaśnijcie swoje żale do siebie nawzajem na prywie
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:22:13
nie obchodzi mnie czy bedziesz czy nie bedziesz natalio, tylko wkurzasz mnie swoim zachowaniem chciałam ci pomoc ale widze ze nie da sie -radz sobie sama byle bys nie atakowała publicznie moich znajomych
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:28:39
och, a dziwisz sie ze kazdy cie atakuje czy ty widzisz jak sie odnosisz do innych tylko potrafisz jechac podworkowym jezykiem, zacznij myslec normalnie a nie unosisz sie i czepiasz sie kogo popadnie. ....moze zrozumiesz to za pare lat narazie jestes w strefie buntu ,to wszystko co mam tu do napisania
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:29:07
DEJA POWIADASZ NA GOLE KLATY???? KIEDY SIE USTAWIAMY NO??? MOZEMY POWALCZYC
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:31:23
domis tylko wiesz u mnie to bez roznicy czy tyłem czy przodem stane
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:33:42
LOJEZU TO SOBIE SINIAKOW NAROBIE
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:36:23
jezu jak ja uwielbiam zartowac , no siniaki murowane plus dla mnie
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:36:49
nie drapac mi sie tu koty !!!!!!
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:38:18
TERAZ TO CI NIEUWIERZE DEJA DOPUKI NIEZOBACZE NA WLASNE OCZY
jak mozesz ciagle sie mnie czepiac?!! nudzi ci sie?? po co gadasz ze jestem taka a nie inna....jak sama nie jestes lepsza !!KOBIETO OGARNIJ SIE I DAJ NA LUZ !!
z wrazenia nawet nie wiem co napisac
ale chociaz popularna jestem
ej laski co sie dzieje?????
czepia????
natalia kazdy wie co ty za ziólko jestem ....ja ci pisze kulturalnie o co chodzi a ty z wyzwiskami lecisz ..?? i to ma byc kultura?????????
przeciez ja ci nic nie robie to jak mam dac ci spokuj
, widze ze nie znasz sylwi jeszcze
ona fest kobieta jest, ale jezeli cos do niej masz to napisz jej na poczte po co ta szopka na forum??
dobra ide stad wpizdu bo z nia sie gadac nie da czego ja oczekuje
ja tam nie wnikam so sie stało , ale kurcze wszyscy sie jej czepiacie...
natalia twoje zachowanie jest dziecinne , to jest forum i kazdy ma prawo do swojej wypowiedzi wiec o co hallo?????
Dajcie sobie po razie i bedzie spokuj
widze ze ci niezle banie dzis poryło, i moge sie załozyc ze tak sie tu wyrzywasz na innych bo cos ci nie poszło,
nie przeciwko cie tylko chce ci wytłumaczyc ze zachowujesz sie tragicznie, po co ten post??? jakbys nie umiała inaczej tego załatwic, spojrz tez na wiek swoj a na sylwi...szcunek ok
popieram Respekt musi byc
hm..nie wiedziałam ze post był tez o tobie, ale zwolnij z swoim zachowaniem, pogadajcie normalnie jak ludzie chcesz sobie tylko tu wrogow narobic? tego chcesz?,
Natalia, Sylwia jest tu troszke dluzej od Ciebie, i jakby troszkę więcej ją znamy i wiemy , że jeśli cos nawet pisala na Twoj temat to nie bez powodu.
popieram cie ondrasz. nie umiesz natalia panowac nad soba i wiem ze z checia jeszcze bys nas tu zbluzgała, ale ja sobie na to kur,,,,, nie pozwole pamietaj
a jeśli nawet cos nie tak między wami to takie sprawy sie zalatwia między sobą a nie publicznie
ondrasz witaj
uwazasz ze ja mam problem???
problem to jest tu tylko z toba od kad jestes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BEDZIE SPOKOJ **cenzura** .. JEGO MAC CZY NIE???
ale po co sie nam tłumaczysz?? co??, domis a ty cio chodz na sola
na klaty
Jak przekupy na targu
Kobiety opanujcie się i wyjaśnijcie swoje żale do siebie nawzajem na prywie
nie obchodzi mnie czy bedziesz czy nie bedziesz natalio, tylko wkurzasz mnie swoim zachowaniem chciałam ci pomoc ale widze ze nie da sie -radz sobie sama byle bys nie atakowała publicznie moich znajomych
och, a dziwisz sie ze kazdy cie atakuje czy ty widzisz jak sie odnosisz do innych tylko potrafisz jechac podworkowym jezykiem, zacznij myslec normalnie a nie unosisz sie i czepiasz sie kogo popadnie. ....moze zrozumiesz to za pare lat narazie jestes w strefie buntu ,to wszystko co mam tu do napisania
DEJA POWIADASZ NA GOLE KLATY???? KIEDY SIE USTAWIAMY NO???
MOZEMY POWALCZYC
domis tylko wiesz u mnie to bez roznicy czy tyłem czy przodem stane
LOJEZU TO SOBIE SINIAKOW NAROBIE
nie drapac mi sie tu koty !!!!!!
TERAZ TO CI NIEUWIERZE DEJA DOPUKI NIEZOBACZE NA WLASNE OCZY
http://www.youtube.com/watch?v=OnYOo-wGdsU