nieeee no, trzeba było tak od razu to zmienia postać rzeczy jak się śnia truskawki to ..masz szanse na awans no chyba że sa w czekoladzie mrrrr schłodzone kostkami lodu o to już co innego
Damira
05.10.2016 r. 12:58:19
tak rozumiem jak zwykle .. taktownie ..
No więc u mnie z racji jak to mawia moja córka w ramac październikowego festiwalu kapustu ..kapuśniak i gołabki ..
Damira
05.10.2016 r. 14:06:38
prawda , jak to niewiele do szcześcia gaastronomicznego potrzeba
de sade-markiz
05.10.2016 r. 14:32:39
...a w kuchni to nie tylko dobrą gospodynię po gotowaniu poznasz...takie wałkowanie makaronu...we dwoje...
de sade-markiz
05.10.2016 r. 14:47:04
...no to proste jest...placek na ziemi...gospodyni na klęczka...wałek w dłoń...Ty na klęczka za gospodyni...i wałkujecie...aż miło...
Damira
05.10.2016 r. 15:03:46
Chłopaki jak tak Was się czyta to na rzeczy jest pewne powiedzenie dlaczemu w penisie jest dziurka ano żeby tlen miał którędy dotrzeć do mózgu. cuś Wam Tam się porobiło ewidentnie
Damira
05.10.2016 r. 15:11:41
ale ja Wam tylko po kawusi przyniesłam i kanapeczki .. Zamilkam
Aset
05.10.2016 r. 19:36:44
No proszę a miało być tak miło i przyjemnie a tu od razu do garów i to na kolanach To gdzie te zapasy w Paryżu czy Florencji
de sade-markiz
06.10.2016 r. 11:33:17
...a ja już nic nie piszę...tylko o pogodzie...a jaka jest każdy widzi...to i o niej nie napiszę...
Aset
06.10.2016 r. 14:53:09
Ooooo typowe dla co niektórych facetów
A ja mam jeszcze tyle pytań nt. tego naboru
de sade-markiz
07.10.2016 r. 10:57:32
...tak...ciekawe...na priv wszyscy pytają...tu nikt...nie stosuję protekcji...
de sade-markiz
07.10.2016 r. 11:05:02
...a kto...jest ufna...?...
de sade-markiz
07.10.2016 r. 11:17:22
... ...a...to rozwiń nić pajęczą...
de sade-markiz
07.10.2016 r. 11:26:49
...a co ma do tego buta...?...
de sade-markiz
07.10.2016 r. 11:41:37
...toś pojechał... ...
de sade-markiz
07.10.2016 r. 14:18:34
...zapewne...jest jeszcze coś...takt...
de sade-markiz
07.10.2016 r. 14:33:46
...no...jest...uderz się w kolano...noga się wyprostuje...nic się nie dzieje...klepnij głupotę...ktoś może poczuć się urażony...czy widzisz różnicę...?...
de sade-markiz
07.10.2016 r. 14:46:54
...mnie ten poziom nie dotyczy...nie o moim dupsku to było...co zrobię...przeczekam to... mniemam że chwilowe jest...
de sade-markiz
07.10.2016 r. 14:51:54
...miłego popołudnia Izd... ...to dobrze...
Aset
08.10.2016 r. 18:44:16
Panie Izd ani wcześniej ani później nie interesuje mnie żaden Pański numer
Być może kobiety o większych wymiarach poczułyby się urażone tą uwagą ja akurat swoją srakę mam odpowiednich rozmiarów.
A fantazje starego kawalera, którego marzeniem jest kopnąć Aset w dupę cóż poziom humoru na/"wyyysoooooookim/" poziomie
de sade-markiz
10.10.2016 r. 10:56:37
...jestem niefrasobliwy...nie stosuję ich...
de sade-markiz
10.10.2016 r. 11:15:45
...pomieszało mnie się...nie ten post...a miało być w nim że nie stosuję zabezpieczeń...
de sade-markiz
10.10.2016 r. 15:24:02
...no...tak na granicy...
Aset
10.10.2016 r. 23:07:39
Tak po krótkim namyśle Izydk-u zdradź ten swój rozmiar buta tak na wszelki wypadek, jakby cuś
Jak nie mi to może innej się ta wiedza przyda
de sade-markiz
11.10.2016 r. 13:15:54
...a z tą indywidualną zabawą i opieką to jak ma być..,.jak mu się dobrze wybije...to przedszkolanka nim się zaopiekuje na zajęciach dodatkowych...
jakis tam stan szcześliwości osiągnięty
ojojj zabrakło tego
Jeździec bez głowy ..niezły horror
cuś mie ten hohorrr jakosik zaczyna ... różowieć
nieeee no, trzeba było tak od razu to zmienia postać rzeczy jak się śnia truskawki to ..masz szanse na awans no chyba że sa w czekoladzie mrrrr schłodzone kostkami lodu o to już co innego
tak rozumiem jak zwykle .. taktownie ..
No więc u mnie z racji jak to mawia moja córka w ramac październikowego festiwalu kapustu ..kapuśniak i gołabki ..
prawda , jak to niewiele do szcześcia gaastronomicznego potrzeba
...a w kuchni to nie tylko dobrą gospodynię po gotowaniu poznasz...takie wałkowanie makaronu...we dwoje...
...no to proste jest...placek na ziemi...gospodyni na klęczka...wałek w dłoń...Ty na klęczka za gospodyni...i wałkujecie...aż miło...
Chłopaki jak tak Was się czyta to na rzeczy jest pewne powiedzenie dlaczemu w penisie jest dziurka ano żeby tlen miał którędy dotrzeć do mózgu. cuś Wam Tam się porobiło ewidentnie
ale ja Wam tylko po kawusi przyniesłam i kanapeczki .. Zamilkam
No proszę a miało być tak miło i przyjemnie a tu od razu do garów i to na kolanach To gdzie te zapasy w Paryżu czy Florencji
...a ja już nic nie piszę...tylko o pogodzie...a jaka jest każdy widzi...to i o niej nie napiszę...
Ooooo typowe dla co niektórych facetów
A ja mam jeszcze tyle pytań nt. tego naboru
...tak...ciekawe...na priv wszyscy pytają...tu nikt...nie stosuję protekcji...
...a kto...jest ufna...?...
... ...a...to rozwiń nić pajęczą...
...a co ma do tego buta...?...
...toś pojechał... ...
...zapewne...jest jeszcze coś...takt...
...no...jest...uderz się w kolano...noga się wyprostuje...nic się nie dzieje...klepnij głupotę...ktoś może poczuć się urażony...czy widzisz różnicę...?...
...mnie ten poziom nie dotyczy...nie o moim dupsku to było...co zrobię...przeczekam to... mniemam że chwilowe jest...
...miłego popołudnia Izd... ...to dobrze...
Panie Izd ani wcześniej ani później nie interesuje mnie żaden Pański numer
Być może kobiety o większych wymiarach poczułyby się urażone tą uwagą ja akurat swoją srakę mam odpowiednich rozmiarów.
A fantazje starego kawalera, którego marzeniem jest kopnąć Aset w dupę cóż poziom humoru na/"wyyysoooooookim/" poziomie
...jestem niefrasobliwy...nie stosuję ich...
...pomieszało mnie się...nie ten post...a miało być w nim że nie stosuję zabezpieczeń...
...no...tak na granicy...
Tak po krótkim namyśle Izydk-u zdradź ten swój rozmiar buta tak na wszelki wypadek, jakby cuś
Jak nie mi to może innej się ta wiedza przyda
...a z tą indywidualną zabawą i opieką to jak ma być..,.jak mu się dobrze wybije...to przedszkolanka nim się zaopiekuje na zajęciach dodatkowych...
...z nosa...