podawać mu leki chormonalne które dążyły będą do zmiany płci , kilka operacji i po kłopocie ale to lekko abstrakcyjna wersja... najlepiej wykastrować
...
23.07.2009 r. 00:26:41
narządach... po niedługim czasie same odpadną...
jacek
23.07.2009 r. 14:46:33
pościć go wolno tylko z pałacu kultury z tarasu widokowego
Konto usunięte
27.07.2009 r. 15:15:48
wsadził bym go do celi z recydywą-gorszej kary niewidze,po wyjsciu juz by tego nie robił
Nomi
27.07.2009 r. 15:48:38
jaka kare bys wymierzyl zboczencowi ktory gwalci.........
Konto usunięte
27.07.2009 r. 15:48:38
a ja to bym chyba wynajęła takich murzynów z wieeeelkimi ...... no wiecie ..... żeby też gwałcili tych gwałcicieli
Olga
27.07.2009 r. 22:43:22
Wiecie, że życząc śmierci drugiemu człowiekowi jesteście na niższym poziomie, niż ten zboczeniec, który gwałci? :| "obciąć mu jaja!", "zgwałcić go!", "wykastrować!", "zabić gołymi rękami!" - jesteście chorzy, ludzie. Gwałt jest przereklamowany. Media zrobiły z gwałtu rzecz, której należy się wstydzić, która upadla kobietę, która wpływa na jej psychikę, która doprowadza do samobójstw zgwałconych... Ale popatrzcie na to z innej perspektywy... Co się zgwałconej kobiecie stało? No fakt - ciupciała się z mężczyzną, którego nie zna inie kocha <mnóstwo ludzi tak robi choćby z prostytutkami, czy na imprezie z nowo poznaną osobą>. Fakt - będzie miała kilka siniaków <sama je mam po ostrzejszym seksie, więc siniaki to raczej też nie problem>. Ciąża? Nie, bo weźmie tabletki antykoncepcyjne, które jej zapobiegną.... ale co poza tym? No nic. Tylko świadomość, że jednak mężczyźni są silniejsi. Najlepszym sposobem na gwałciciela jest podanie mu się. Chcesz mnie przelecieć - proszę bardzo. Wtedy gwałciciel zrezygnuje. Bo jemu chodzi o wzięcie kobiety siłą - wbrew jej woli. Żebyście mnie źle nie zrozumieli - nie aprobuję gwałtu Ja po prostu uważam, że jest on wyolbrzymiony. A gwałcicieli - do więzienia - zgodnie z prawem. Nic z jądrami bym im nie robiła, tak jak wy to sugerujecie...
z siedzenia bym mu zrobil jesien sredniowiecza...
ehh
jaja na forum publicznym
zabil bym go wlasnymi rekami
podawać mu leki chormonalne które dążyły będą do zmiany płci , kilka operacji i po kłopocie ale to lekko abstrakcyjna wersja... najlepiej wykastrować
narządach... po niedługim czasie same odpadną...
pościć go wolno tylko z pałacu kultury z tarasu widokowego
wsadził bym go do celi z recydywą-gorszej kary niewidze,po wyjsciu juz by tego nie robił
jaka kare bys wymierzyl zboczencowi ktory gwalci.........
a ja to bym chyba wynajęła takich murzynów z wieeeelkimi ...... no wiecie ..... żeby też gwałcili tych gwałcicieli
Wiecie, że życząc śmierci drugiemu człowiekowi jesteście na niższym poziomie, niż ten zboczeniec, który gwałci? :| "obciąć mu jaja!", "zgwałcić go!", "wykastrować!", "zabić gołymi rękami!" - jesteście chorzy, ludzie. Gwałt jest przereklamowany. Media zrobiły z gwałtu rzecz, której należy się wstydzić, która upadla kobietę, która wpływa na jej psychikę, która doprowadza do samobójstw zgwałconych... Ale popatrzcie na to z innej perspektywy... Co się zgwałconej kobiecie stało? No fakt - ciupciała się z mężczyzną, którego nie zna inie kocha <mnóstwo ludzi tak robi choćby z prostytutkami, czy na imprezie z nowo poznaną osobą>. Fakt - będzie miała kilka siniaków <sama je mam po ostrzejszym seksie, więc siniaki to raczej też nie problem>. Ciąża? Nie, bo weźmie tabletki antykoncepcyjne, które jej zapobiegną.... ale co poza tym? No nic. Tylko świadomość, że jednak mężczyźni są silniejsi. Najlepszym sposobem na gwałciciela jest podanie mu się. Chcesz mnie przelecieć - proszę bardzo. Wtedy gwałciciel zrezygnuje. Bo jemu chodzi o wzięcie kobiety siłą - wbrew jej woli. Żebyście mnie źle nie zrozumieli - nie aprobuję gwałtu
Ja po prostu uważam, że jest on wyolbrzymiony. A gwałcicieli - do więzienia - zgodnie z prawem. Nic z jądrami bym im nie robiła, tak jak wy to sugerujecie...