jakież słodkie podniecnie ...do tych różowych proponuję jeszcze strój smoka i księżniczki ..
de sade-markiz
26.02.2016 r. 12:24:56
...jak byłem młodszy to lubiłem się za księżniczki przebierać...taka dewiacja...minęła kiedy to uroczy książę mnie się oświadczył...i co było...skandal między królewski...i zakaz wjazdu do Monaco...
Damira
26.02.2016 r. 12:42:51
ee ..no dosztukuje się z przodu tak z metr i możesz paradować ..teraz inne czasy bardziej crazy ..
de sade-markiz
26.02.2016 r. 12:45:35
...no wiem...tyle tylko że lico już nie takie gładkie...
Damira
26.02.2016 r. 12:52:46
hmmm .. no na drążkach powinno sie uciagnąć..
de sade-markiz
26.02.2016 r. 12:56:04
... ...pewnie tak...zależy od drążka...
Damira
26.02.2016 r. 12:59:23
no trza go miec a nie tylko ..gadać..
de sade-markiz
26.02.2016 r. 13:04:39
... ...
Damira
26.02.2016 r. 13:09:35
znaczy się jesteśmy na etapie gadania no cóż.. nie wszyscy musz amieć to co by chcieli .. niech sie nie frasujjjjeee.. mówi się trudno i kocha się dalej
de sade-markiz
26.02.2016 r. 13:12:47
...no tak...bo jak się kocha...to na zawsze... ...chyba...?...
Damira
26.02.2016 r. 13:20:43
to zalezy kto co chce.. bo i tak bywa ..wszystko albo nic tylko dla koneserów Jeżeli kochac to do szaleństwa jeżeli tracić ..to na zawsze .. łoo matko ale mnie wzieło..aż sie zestrachałam ..
de sade-markiz
26.02.2016 r. 13:23:12
...bywa i tak...na mnie czas...żółwia muszę na spacer wyprowadzić...tylko gdzie ta smycz...znów mi umknie...
Damira
26.02.2016 r. 13:28:37
poszedł se skorupę przeglancować .. dziś go czeka wieczór szalony jak zresztą Pańcia .. siwy dym ..
Damira
26.02.2016 r. 13:29:50
aaaa.. i zapomniałabym .. jakbyś miał chwilkę to zatęskinij .. mrrrrrrrrrrrr
de sade-markiz
26.02.2016 r. 13:35:03
...zżarł dywan w oczekiwaniu na spacer...nie omieszkam...
Damira
26.02.2016 r. 13:39:31
Idźta przez zbożę Markizie we wsi Moskal stoi .. dla Markizy ..bo pewnie nie kupisz..
są juz zlizane z pewnościa ..
...mam kilka kompletów...także z białej...
łeee moje nierdzewki ..
...z różowym futerkiem...męskie...czy damskie...one...?...
jakież słodkie podniecnie ...do tych różowych proponuję jeszcze strój smoka i księżniczki ..
...jak byłem młodszy to lubiłem się za księżniczki przebierać...taka dewiacja...minęła kiedy to uroczy książę mnie się oświadczył...i co było...skandal między królewski...i zakaz wjazdu do Monaco...
ee ..no dosztukuje się z przodu tak z metr i możesz paradować ..teraz inne czasy bardziej crazy ..
...no wiem...tyle tylko że lico już nie takie gładkie...
hmmm .. no na drążkach powinno sie uciagnąć..
... ...pewnie tak...zależy od drążka...
no trza go miec a nie tylko ..gadać..
... ...
znaczy się jesteśmy na etapie gadania no cóż.. nie wszyscy musz amieć to co by chcieli .. niech sie nie frasujjjjeee.. mówi się trudno i kocha się dalej
...no tak...bo jak się kocha...to na zawsze... ...chyba...?...
to zalezy kto co chce.. bo i tak bywa ..wszystko albo nic tylko dla koneserów Jeżeli kochac to do szaleństwa jeżeli tracić ..to na zawsze .. łoo matko ale mnie wzieło..aż sie zestrachałam ..
...bywa i tak...na mnie czas...żółwia muszę na spacer wyprowadzić...tylko gdzie ta smycz...znów mi umknie...
poszedł se skorupę przeglancować .. dziś go czeka wieczór szalony jak zresztą Pańcia .. siwy dym ..
aaaa.. i zapomniałabym .. jakbyś miał chwilkę to zatęskinij .. mrrrrrrrrrrrr
...zżarł dywan w oczekiwaniu na spacer...nie omieszkam...
Idźta przez zbożę Markizie we wsi Moskal stoi .. dla Markizy ..bo pewnie nie kupisz..
...dzięki za...i nie tylko ode mnie...
Niech ma niech się cieszy ..
... ...no...
no.. ta ksiegowa ..dla Ciebie .
...i pitów całe biurko...
Markiz najulubieńszy klejent fiskusowy ..
...omijam ich...jeśli tylko się da...dadada...
na ludowo dziś .. tys piknie ..hejjjj..
...po łowicku...
Cześć i czołem ..pobudka ..