...odwrotnie...młodość do garów...zakupów...sprzątania...a w nocy doświadczenie...precyzja...staranność...i takie tam...
AylA
18.12.2015 r. 19:04:51
precyzja...staranność gdzieee jak duży daszek i nie wiadomo gdzie ptaszek owszem stary swe zalety ma dużo je dobrze gotuje i lepiej zarabia...czasem
AylA
18.12.2015 r. 19:10:34
a jeszcze chciałam z tym zawyżaniem i zaniżaniem wieku przez faceta. Pokaże się w całości od razu wiadomo jaki rocznik i marka. jaki przebieg czy często klepany był
antek
18.12.2015 r. 21:22:05
twoja miłosc juz sie zakończya skoro tu jestes
de sade-markiz
20.12.2015 r. 02:06:33
...wiesz...AylA...ptaszek czy to mały...czy wielki...prędzej czy później zajrzy do dziuplaki...ot...tak ma już ptaszek...i nie przeszkodzi mu...żaden daszek...
ona533
20.12.2015 r. 09:36:02
Czapki z daszkiem noszą najczęściej łysiejący panowie.
antek
20.12.2015 r. 10:49:03
ja nie ja emanuje spokojnością
antek
20.12.2015 r. 10:53:24
a ja to co już cuchnę
antek
20.12.2015 r. 10:58:03
........
antek
20.12.2015 r. 11:12:35
zawsze patelnia bedzie wieksza od płomienia
antek
20.12.2015 r. 11:18:43
i jeszcze patelnie wyliżą
antek
20.12.2015 r. 11:29:25
szczesliwy ludz z ciebie jest
AylA
20.12.2015 r. 14:57:32
Zasapałabym się ale po co niech zrobią to łysiejący Panowie. Szkoda, że dziuplom nie jest wszystko jedno
de sade-markiz
21.12.2015 r. 10:15:29
...zatem Panowie...rada jest taka...kiedy łysina na waszej głowie...na półkę trzeba odłożyć ptaka...ciekaw jestem jednak...co zrobi dziuplaka...pajęczą nicią osnuta...bo brak jej wróbelka...każdy kiedyś dorasta...i każdy się starzeje...wcale to jednak nie oznacza...że w związku nudą wieje...a u Was co...panie...czy zmian nie widzi nasze oko...?...nóżki jakby mniej zgrabne...pierś nie taka jędrna...widzi...ale spoko...bo jest coś jeszcze...coś co każdy mankament niweluje...jeśli tego AylA nie rozumiesz...to właśnie tego Ci brakuje...
de sade-markiz
23.12.2015 r. 15:06:50
...jak z Alaski...do Ale-laski...
AylA
26.12.2015 r. 13:31:26
o de sade-dobra rada. każdy się starzeje ale nie każdy może być obiektem naszych żądz - im jestem starsza tym bardziej to rozumiem. był taki cytat w "nocach i dniach" Bogumił powiedział stary człowiek musi wreszcie zrozumieć, że nie może podobać się młodej pięknej kobiecie...po czym nastąpił zwrot akcji i 2 krotnie zrobił skok w bok z młodszymi
Jedni wolą z A-laski inni z Serbinowa. Najważniejsze to żeby mieć o czym ROZMAWIAĆ … czy przed? … czy po? … Wróbelki, orły, sokoły, herosi na każdy dzień i każdą noc
AylA
29.12.2015 r. 00:03:52
piękne peany snujecie Panie na temat starszych facetów...ale ale kochanek Anny Kareniny był młodszy coś mi się zdaje albo coś nie doczytałam
Nefretari
26.01.2016 r. 14:08:07
ona533
16.03.2016 r. 19:03:43
Tak?!…. Anka pokosztowała i starszego, i młodego. Doświadczyła wielkiej namiętności ale ani przy jednym ani przy drugim nie była tak naprawdę szczęśliwa . … Czy mężczyźni są warci uczucia i poświęcenia jakie ofiarują im Kobiety?
ona533
03.05.2016 r. 14:03:30
jakby przemyślać ryzyko zawsze jest
ona533
03.05.2016 r. 14:54:48
o przed odbiorem i podpisem...sprawdź zawartość worek nieważny
ona533
03.05.2016 r. 15:08:44
a tak...warto zabezpieczyć się na ewentualność...kocicy z pazurami
ona533
03.05.2016 r. 15:22:10
zawsze można pomarzyć...
ona533
04.05.2016 r. 22:59:25
...mężczyźni w ogóle są warci żadnych uczuć...Kobiety powinny Ich wykorzystać pod każdym względem, jak tylko potrafią
de sade-markiz
05.05.2016 r. 14:02:06
...o...trafne spostrzeżenie...tyle tylko że nie potrafią...choć by chciały...jesteśmy zaszczepieni...a o uczuciach możemy jeszcze popisać...
ona533
05.05.2016 r. 21:11:49
..jak już to niejeden facet marzy o takiej jędzy jak Ja...ale pomarzyć można...morze szerokie i głębokie...
...niemożliwe?!?!?!?...mężczyźni wzbraniają się przed wykorzystaniem… na tym portalu coś dziwni faceci i stosują specjalne dożylne mikstury uodparniające tylko na co pozostaje pytanie
ona533
06.05.2016 r. 09:24:45
na mk jak na wojnie zdaje się
de sade-markiz
06.05.2016 r. 13:54:13
...no i...czar prysł...idę sobie popłakać w kąciku...
...odwrotnie...młodość do garów...zakupów...sprzątania...a w nocy
doświadczenie...precyzja...staranność...i takie tam...
precyzja...staranność gdzieee jak duży daszek i nie wiadomo gdzie ptaszek
owszem stary swe zalety ma dużo je dobrze gotuje i lepiej zarabia...czasem
a jeszcze chciałam z tym zawyżaniem i zaniżaniem wieku przez faceta. Pokaże się w całości od razu wiadomo jaki rocznik i marka. jaki przebieg czy często klepany był
twoja miłosc juz sie zakończya skoro tu jestes
...wiesz...AylA...ptaszek czy to mały...czy wielki...prędzej czy później zajrzy do dziuplaki...ot...tak ma już ptaszek...i nie przeszkodzi mu...żaden daszek...
Czapki z daszkiem noszą najczęściej łysiejący panowie.
ja nie ja emanuje spokojnością
zawsze patelnia bedzie wieksza od płomienia
i jeszcze patelnie wyliżą
szczesliwy ludz z ciebie jest
Zasapałabym się ale po co niech zrobią to łysiejący Panowie. Szkoda, że dziuplom nie jest wszystko jedno
...zatem Panowie...rada jest taka...kiedy łysina na waszej głowie...na półkę trzeba odłożyć ptaka...ciekaw jestem jednak...co zrobi dziuplaka...pajęczą nicią osnuta...bo brak jej wróbelka...każdy kiedyś dorasta...i każdy się starzeje...wcale to jednak nie oznacza...że w związku nudą wieje...a u Was co...panie...czy zmian nie widzi nasze oko...?...nóżki jakby mniej zgrabne...pierś nie taka jędrna...widzi...ale spoko...bo jest coś jeszcze...coś co każdy mankament niweluje...jeśli tego AylA nie rozumiesz...to właśnie tego Ci brakuje...
...jak z Alaski...do Ale-laski...
o de sade-dobra rada. każdy się starzeje ale nie każdy może być obiektem naszych żądz - im jestem starsza tym bardziej to rozumiem. był taki cytat w "nocach i dniach" Bogumił powiedział stary człowiek musi wreszcie zrozumieć, że nie może podobać się młodej pięknej kobiecie...po czym nastąpił zwrot akcji i 2 krotnie zrobił skok w bok z młodszymi
Młode wolą starszych, starsze wolą młodszych, młodsi wolą starsze a starsi wolą młodsze.
czy przed? … czy po? … Wróbelki, orły, sokoły, herosi na każdy dzień i każdą noc
Jedni wolą z A-laski inni z Serbinowa. Najważniejsze to żeby mieć o czym ROZMAWIAĆ …
piękne peany snujecie Panie na temat starszych facetów...ale ale kochanek Anny Kareniny był młodszy coś mi się zdaje
albo coś nie doczytałam
Tak?!…. Anka pokosztowała
i starszego, i młodego. Doświadczyła wielkiej namiętności ale ani przy jednym ani przy drugim nie była tak naprawdę szczęśliwa . … Czy mężczyźni są warci uczucia i poświęcenia jakie ofiarują im Kobiety?
jakby
przemyślać ryzyko zawsze jest
o
przed odbiorem i podpisem...sprawdź zawartość
worek nieważny
zawsze można pomarzyć...
...mężczyźni w ogóle
są warci żadnych uczuć...Kobiety powinny Ich wykorzystać pod każdym względem, jak tylko potrafią
...o...trafne spostrzeżenie...tyle tylko że nie potrafią...choć by chciały...jesteśmy zaszczepieni...a o uczuciach możemy jeszcze popisać...
..jak już to niejeden facet marzy o takiej jędzy jak Ja...ale pomarzyć można...morze szerokie i głębokie...
na tym portalu coś dziwni faceci i stosują specjalne dożylne mikstury uodparniające tylko na co
pozostaje pytanie
...niemożliwe?!?!?!?...mężczyźni wzbraniają się przed wykorzystaniem…
...no i...czar prysł...idę sobie popłakać w kąciku...
izd, że tak powiem...jaka akcja taka reakcja!!!
...chłopaki nie płaczą
tak mówią...
de Sade