w **cenzura** iłeś mnie teraz,Moja mama zostala wdowa z 3 dzieci i znalazla faceta czyli mojego drugiego ojca i co NIENALEŻALO jej sie coś nowego ,tylko TAKI JAK TY ANONIMIE odrazu we wszystkim widzisz kurestwo ,żal i to okropnie mi ciebie
Konto usunięte
16.10.2009 r. 16:39:20
prawdziwej odpowiedzi tu ci nikt nie udzieli , znajdziesz faceta ,bo so tacy ,ale zycie pokaze czy pokocha twoje dziecko ,bo milosc nie jest na zamowienie i nikogo do niej nie zmusisz trzeba czasu .powodzenia
Piotr
17.10.2009 r. 11:26:26
znajdzcie sobie kobiety z dziecmi i pracujcie i wychowujcie owoce czyichś miłości a potem wypowiedzcie sie na forum w tej kwestii..
17.10.2009 r. 11:41:17
nie tak nie jest
Konto usunięte
17.10.2009 r. 13:58:35
heh czy twoje dziecko czy nie twoje ... trzeba wszystkie kochac one nie sa niczemu winne
Jarek
17.10.2009 r. 14:52:28
wiez nie dla wszystkich facetów jest problem ale i tak sie nie odzywacie same
17.10.2009 r. 22:33:58
Kobieta z dzieckiem na najłatwiejszy łup na dymanko , w krótkiej chwili można ją zbajerować na dymanko ,pod przykrywka dobrego tatusia i kochającego dzieci, tak ze jak ktoś che sobie coś zaliczyć to jest to najłatwiejszy lup , druga sprawa to to ze jaki ma sens bycie z kobietą z dzieckiem , z kobietą która zeszmaciła się gdzieś na baletach i teraz ma bachora a ja czy ktoś inny ma dźwigać ten ciężar , KOBIETĄ Z DZIEĆMI MÓWIMY NIE!!
Konto usunięte
17.10.2009 r. 22:45:37
Jesteś chory psychologicznie? Weź przeczytaj to co napisałeś na głos, nagraj się i odsłuchaj. Założę się że pierwszy byś chętnie taką "zeszmacił" a później pierwszy krzyczał "ooo ta to jest puszczalska". Całe życie z debilami
Łukasz
17.10.2009 r. 22:47:44
nie wiem jak jest dla większości ale dla mnie nie
Pitus
23.10.2009 r. 13:44:47
Powiem ci ze duzo mam kolegow dla ktorych to problem maja nawet i po 30 lot .......Ale ja mysle ze bnoja sie podjac ryzyka ktory jest opieka nad dzieckiem albo mysla co byda placil na cudze dziecko fakt faktem nie jego ale moze je wychowac na swoje prawda.......
oczywiscie mi takie cos nie przeszkadza...........................................POZDRAWIAM
michal
23.10.2009 r. 13:58:00
dla mnie nie bo sam mam pozdrawiam wszystkie kobiety ktore maja dzieci
Lenku76
23.10.2009 r. 13:58:10
dla mnie nie. co tu się dziwić w pewnym wieku większość ma dzieci
Konto usunięte
23.10.2009 r. 14:39:26
Dla mnie nie ma znaczenia czy dziewczyna ma dziecko czy tez nie ma dziecka. Najwazniejsze jest uczucie jakie posiada czlowiek do drugiej osoby. A dziecko nie powinno byc zadna przeszkoda aby to kontynuowac. Mozna pokochach dziecko jak swoje.
Konto usunięte
23.10.2009 r. 15:00:41
niestety są meżczyźni którym dziecko przeszkadza,ale to wcale nie znaczy że się ktoś póścił na dyskotece!Anonimie!
Rycerzyk100
23.10.2009 r. 15:14:10
Dzieci moja droga to największy skarb jaki możemy mieć i nigdy nie mogą być problemem . Ja niestety nie mam jeszcze dzieci więc jestem biedny jak mysz kościelna ,
Konto usunięte
23.10.2009 r. 15:21:11
Nie sądzę... ale to moja prywatna opinia... Co najwyżej może pojawiać się obawa czy dziecko tej dziewczyny będzie w stanie zaakceptować nowego mężczyznę w życiu jego mamy...
Dawid
23.10.2009 r. 15:33:34
chociarz zalerzy jakie ktos ma nastawienie i co jest mu wazniejsze osoba z ktora jest czy co znajomi powiedza... a sporo sie slyszy Tempi znajomi wysmiewaja sie czesto ze bedzie wychowywac czyjes dziecko itp ale taki chlopak co stac go na to raczej wiadome ze nie dosyc ma takie serce zeby sie zaopiekowac dziewczyna to i jej dzieckiem czyli wielkie serce
Konto usunięte
24.10.2009 r. 05:18:41
czy dla wiekszosci facetow to ze dziewczyna ma dziecko jest problemem??
Konto usunięte
24.10.2009 r. 05:18:41
Moim zdaniem żadny problem ale to tylko moje zdanie. A skoro facet nie dorósł do zwiazku i to do dziecka nie dorośnie
w **cenzura** iłeś mnie teraz,Moja mama zostala wdowa z 3 dzieci i znalazla faceta czyli mojego drugiego ojca i co NIENALEŻALO jej sie coś nowego ,tylko TAKI JAK TY ANONIMIE odrazu we wszystkim widzisz kurestwo ,żal i to okropnie mi ciebie
prawdziwej odpowiedzi tu ci nikt nie udzieli , znajdziesz faceta ,bo so tacy ,ale zycie pokaze czy pokocha twoje dziecko ,bo milosc nie jest na zamowienie i nikogo do niej nie zmusisz trzeba czasu .powodzenia
znajdzcie sobie kobiety z dziecmi i pracujcie i wychowujcie owoce czyichś miłości a potem wypowiedzcie sie na forum w tej kwestii..
nie tak nie jest
heh czy twoje dziecko czy nie twoje ... trzeba wszystkie kochac one nie sa niczemu winne
wiez nie dla wszystkich facetów jest problem ale i tak sie nie odzywacie same
Kobieta z dzieckiem na najłatwiejszy łup na dymanko , w krótkiej chwili można ją zbajerować na dymanko ,pod przykrywka dobrego tatusia i kochającego dzieci, tak ze jak ktoś che sobie coś zaliczyć to jest to najłatwiejszy lup , druga sprawa to to ze jaki ma sens bycie z kobietą z dzieckiem , z kobietą która zeszmaciła się gdzieś na baletach i teraz ma bachora a ja czy ktoś inny ma dźwigać ten ciężar , KOBIETĄ Z DZIEĆMI MÓWIMY NIE!!
Jesteś chory psychologicznie? Weź przeczytaj to co napisałeś na głos, nagraj się i odsłuchaj. Założę się że pierwszy byś chętnie taką "zeszmacił" a później pierwszy krzyczał "ooo ta to jest puszczalska". Całe życie z debilami
nie wiem jak jest dla większości ale dla mnie nie
Powiem ci ze duzo mam kolegow dla ktorych to problem maja nawet i po 30 lot .......Ale ja mysle ze bnoja sie podjac ryzyka ktory jest opieka nad dzieckiem albo mysla co byda placil na cudze dziecko fakt faktem nie jego ale moze je wychowac na swoje prawda.......
oczywiscie mi takie cos nie przeszkadza...........................................POZDRAWIAM
dla mnie nie bo sam mam pozdrawiam wszystkie kobiety ktore maja dzieci
dla mnie nie. co tu się dziwić w pewnym wieku większość ma dzieci
Dla mnie nie ma znaczenia czy dziewczyna ma dziecko czy tez nie ma dziecka. Najwazniejsze jest uczucie jakie posiada czlowiek do drugiej osoby. A dziecko nie powinno byc zadna przeszkoda aby to kontynuowac. Mozna pokochach dziecko jak swoje.
niestety są meżczyźni którym dziecko przeszkadza,ale to wcale nie znaczy że się ktoś póścił na dyskotece!Anonimie!
Dzieci moja droga to największy skarb jaki możemy mieć i nigdy nie mogą być problemem . Ja niestety nie mam jeszcze dzieci więc jestem biedny jak mysz kościelna
,
Nie sądzę... ale to moja prywatna opinia... Co najwyżej może pojawiać się obawa czy dziecko tej dziewczyny będzie w stanie zaakceptować nowego mężczyznę w życiu jego mamy...
chociarz zalerzy jakie ktos ma nastawienie i co jest mu wazniejsze osoba z ktora jest czy co znajomi powiedza... a sporo sie slyszy Tempi znajomi wysmiewaja sie czesto ze bedzie wychowywac czyjes dziecko itp ale taki chlopak co stac go na to raczej wiadome ze nie dosyc ma takie serce zeby sie zaopiekowac dziewczyna to i jej dzieckiem
czyli wielkie serce
czy dla wiekszosci facetow to ze dziewczyna ma dziecko jest problemem??
Moim zdaniem żadny problem ale to tylko moje zdanie. A skoro facet nie dorósł do zwiazku i to do dziecka nie dorośnie