jak w temacie kto sie interesuje malarstwem, lubi i zna fajnych malarzy godnych uwagi
Konto usunięte
30.01.2010 r. 16:55:59
Byłem raz na wystawie obrazów Baksińskiego w Sanoku i prawde powiedziawszy przygnebilo mnie to co zobaczylem ....
Konto usunięte
30.01.2010 r. 16:59:11
no tez bylem i widziałem, wogole on po śmierci przeznaczył wszystkie obrazy na to muzeum. to prawda sa mroczne ale maja dusze
Konto usunięte
30.01.2010 r. 17:02:34
Moze i dusze maja tylko ja sie pytam jaka to dusza bo mam wrazenie ze dusza czlowieka delikatnie mowiac nieszczesliwego.
Ja tam wole obrazy o innej tematyce ....
Konto usunięte
30.01.2010 r. 17:07:32
nie no ja mysle ze on byl szczęśliwy tylko tak spostrzegał pewne rzeczy na tym świecie i do tego kolory które wyglądały jak prawdziwe światło na płótnie. Lubisz pollacka ?? http://larvalsubjects.files.wordpress.com/2009/01/guide-pollack.jpg
Konto usunięte
30.01.2010 r. 17:11:32
Beksiński a nie Baksiński
Konto usunięte
30.01.2010 r. 17:11:41
Pollacka prawde mowiac to nieznam ale bylem kiedys na wystawie Andy Warhola i musze ci powiedziec ze wsumie spodobala mi sie jego sztuka
Konto usunięte
30.01.2010 r. 17:18:28
wiem przepraszam za błąd ROCK&ROLLEK
Konto usunięte
30.01.2010 r. 17:19:25
a co do Andy Warhola to taki dziwny współczesny
Konto usunięte
30.01.2010 r. 17:19:50
Popelnilismy literowke w nazwisku ale obaj wiemy o kogo chodzilo
Konto usunięte
30.01.2010 r. 17:21:04
tak tylko napisalem coby sie chłop w grobie nie przekręcił
a poza malarstwem to lubie Gigera
Konto usunięte
30.01.2010 r. 17:33:37
no Giger jest zajebisty lubie jego jak i obcego widze ze trochę lubimy tego samego
Konto usunięte
30.01.2010 r. 17:36:40
a jak lubisz ROCK&ROLLEK dobra muzykę to polecam najlepsze radio na świecie przynajmniej jak dla mnie i nie na temat, ale to tylko raz tak napisze , to polecam www.afera.com.pl
Konto usunięte
30.01.2010 r. 17:44:47
http://www.youtube.com/watch?v=2zJyTZWg8-g
Dr. Gunther von Hagens tez jest kozak
Konto usunięte
30.01.2010 r. 17:49:48
koles plastyfikuje ludzkie i zwierzęce ciała i tworzy fajne tematy
Konto usunięte
30.01.2010 r. 17:49:49
mieliśmy tak wystawę tu w Dublinie ludzi pobieranych ze skóry kolega John mi mówił nie widziałem na żywo, ale ciekawe.
szkoda ze po włosku chyba
Konto usunięte
30.01.2010 r. 17:51:59
a można tu zdjęcia zamieszczać ??
Konto usunięte
30.01.2010 r. 17:52:23
koles ma przez to pełno kłopotow-bo twierdzi ze ludzie przed smiercia sami sie zglaszaja na ochotnika ,ale jest podejrzewany ze wykupuje ciala od chinskiego rzadu ludzi po egzekucjach
Konto usunięte
30.01.2010 r. 17:53:49
no właśnie nie-pisałem na ten temat do adminow w watku sugestie,ale na razie bez odzewu...jak cos to dopisz sie-wiecej glosow moze szybciej zalatwia sprawe
Konto usunięte
30.01.2010 r. 17:57:11
no tez właśnie o tym słyszałem o tych zwłokach z chin
a lubisz DEEP PURPLE idziesz na koncert ??
Konto usunięte
30.01.2010 r. 17:59:31
nie przepadam,ale mysle o koncercie AC/DC w maju na bemowie
Konto usunięte
30.01.2010 r. 18:04:27
no słyszałem ze graja ja tez lubię, ale nei mam tyle wolnego
Konto usunięte
30.01.2010 r. 18:06:56
ale to jeszcze chyba nie potwierdzone,bo widzialem ina wersje w necie ze w lipcu maja grac a na ich myspace nic na ten temat wogole nie bylo ostatnio
Konto usunięte
31.01.2010 r. 12:41:02
ja znam dobrych malarzy Kazia i Wieska z kurowszczyzny..jak on pieknie maluja te ruchy walka ten styl..
Konto usunięte
31.01.2010 r. 13:36:00
dobre tez sa obrazy malowane aerografem przez Andrzeja Leńczuka z "alien tattoo"w Wałbrzychu
jak w temacie kto sie interesuje malarstwem, lubi i zna fajnych malarzy godnych uwagi
Byłem raz na wystawie obrazów Baksińskiego w Sanoku i prawde powiedziawszy przygnebilo mnie to co zobaczylem ....
no tez bylem i widziałem, wogole on po śmierci przeznaczył wszystkie obrazy na to muzeum. to prawda sa mroczne ale maja dusze
Moze i dusze maja tylko ja sie pytam jaka to dusza bo mam wrazenie ze dusza czlowieka delikatnie mowiac nieszczesliwego.
Ja tam wole obrazy o innej tematyce ....
nie no ja mysle ze on byl szczęśliwy tylko tak spostrzegał pewne rzeczy na tym świecie i do tego kolory które wyglądały jak prawdziwe światło na płótnie. Lubisz pollacka ?? http://larvalsubjects.files.wordpress.com/2009/01/guide-pollack.jpg
Beksiński a nie Baksiński
Pollacka prawde mowiac to nieznam ale bylem kiedys na wystawie Andy Warhola i musze ci powiedziec ze wsumie spodobala mi sie jego sztuka
wiem przepraszam za błąd ROCK&ROLLEK
a co do Andy Warhola to taki dziwny współczesny
Popelnilismy literowke w nazwisku ale obaj wiemy o kogo chodzilo
tak tylko napisalem coby sie chłop w grobie nie przekręcił
a poza malarstwem to lubie Gigera
no Giger jest zajebisty lubie jego jak i obcego
widze ze trochę lubimy tego samego
a jak lubisz ROCK&ROLLEK dobra muzykę to polecam najlepsze radio na świecie przynajmniej jak dla mnie i nie na temat, ale to tylko raz tak napisze , to polecam www.afera.com.pl
http://www.youtube.com/watch?v=2zJyTZWg8-g
Dr. Gunther von Hagens tez jest kozak
koles plastyfikuje ludzkie i zwierzęce ciała i tworzy fajne tematy
mieliśmy tak wystawę tu w Dublinie ludzi pobieranych ze skóry kolega John mi mówił nie widziałem na żywo, ale ciekawe.
szkoda ze po włosku chyba
a można tu zdjęcia zamieszczać ??
koles ma przez to pełno kłopotow-bo twierdzi ze ludzie przed smiercia sami sie zglaszaja na ochotnika ,ale jest podejrzewany ze wykupuje ciala od chinskiego rzadu ludzi po egzekucjach
no właśnie nie-pisałem na ten temat do adminow w watku sugestie,ale na razie bez odzewu...jak cos to dopisz sie-wiecej glosow moze szybciej zalatwia sprawe
no tez właśnie o tym słyszałem o tych zwłokach z chin
a lubisz DEEP PURPLE idziesz na koncert ??
nie przepadam,ale mysle o koncercie AC/DC w maju na bemowie
no słyszałem ze graja ja tez lubię, ale nei mam tyle wolnego
ale to jeszcze chyba nie potwierdzone,bo widzialem ina wersje w necie ze w lipcu maja grac a na ich myspace nic na ten temat wogole nie bylo ostatnio
ja znam dobrych malarzy Kazia i Wieska z kurowszczyzny..jak on pieknie maluja te ruchy walka ten styl..
dobre tez sa obrazy malowane aerografem przez Andrzeja Leńczuka z "alien tattoo"w Wałbrzychu