Ja uważam ż piękna kobieta nie musi się malować by zwrócić na siebie uwagę mężczyzny...
reaper szu
30.01.2010 r. 16:23:38
ja wole bez makijażu jakoś bardziej kobiete można prześwietlić,widzieć to co niezapaprane
Konto usunięte
30.01.2010 r. 18:04:06
Konto usunięte
30.01.2010 r. 18:31:22
najlepszy jest delikatny prawie nie widoczny
Konto usunięte
30.01.2010 r. 19:04:31
Prawda zawsze jest po środku, pozwolę sobie na wyrażenie swojego zdania, a mam sporo doświadczenia, ... uważam, że kobiety zdecydowanie zapomniały sens swojego istnienia, i w coraz większym stopniu żyją same dla siebie, stroją się same dla siebie, i używają bardzo często wielkie ... i coraz większe ilości kosmetyków i makijażu .... też same dla siebie ...
czy wiecie, że w USA większość kobiet średnio używa od 12 do 20 kosmetyków CODZIENNIE, i to tylko tych "niezbędnych" ... bez których zastosowania nie odważyłaby się wyjść z domu
czy można jeszcze z pod tego wszystkiego wyszukać prawdziwą KOBIETĘ
nie twierdze, żeby nie używać kosmetyków, makijażu, ... ale HELLO!!! we wszystkim ... także i w tej dziedzinie MUSI być umiar
Bądźcie Piękne i Atrakcyjne ... ale bądźcie Kobietami, ... a nie jakimiś wymalowanymi lalami
Konto usunięte
30.01.2010 r. 19:42:23
reaper szu
30.01.2010 r. 20:38:07
kokoszki muszą istnieć no co ty wryhhh
a mną dreszcze a ona jeszcze jeszcze
Konto usunięte
31.01.2010 r. 00:17:25
zgadzam się z wypowiedziami wielu panów.
Dziękuję za zabranie głosu.
Konto usunięte
31.01.2010 r. 00:20:13
KINGUS NERONA nie ma DOMU MOZE JAKIS MALY PLANIK BYSMY ZROBILI
Konto usunięte
31.01.2010 r. 03:52:33
Ja nie lubię wytapetowanych kobiet , jeśli nakłada tapetę to tylko jak idzie zemną do ludzi czyli imprezę itd. Nie lubię zlizywać z niej tapety
Konto usunięte
31.01.2010 r. 05:54:47
Kobieta piękną musi być ale, nie przesadzajmy tapety nie musi być.
Konto usunięte
31.01.2010 r. 08:10:21
za niektóre wypowiedzi,Ale powiem tak -odrobina makijażu nikomu z kobiet niezaszkodziłaba nawet pomogła,A ze swojego punktu widzenia powiem,Codziennie rano stoje przed lustrem i moge sie sobie podobac
Konto usunięte
31.01.2010 r. 08:54:12
Marjo niewiedziałem że ty tez tak masz jak mój brat syoi przed lustrem i mówi ales ty piękny
Konto usunięte
31.01.2010 r. 08:58:20
ale ja Mireczku mówiłam do tego że w wieku 46 lat moge stanąc przed lustrem w przeciwienstwiie do innych nawet młodych dziewczyn bez makijazu,A twój braciszek to narcyz
Konto usunięte
31.01.2010 r. 09:08:11
he he he mario co ci sie stało z pc ze oddajesz do serwisu ??
Konto usunięte
31.01.2010 r. 09:12:04
Mireczku wywala mnie co godzine albo mniej z kompa ,bateria trzymie ok 5 min i wiatraki niedziałaja jak powinny bo sie przegrzewa komp
Konto usunięte
31.01.2010 r. 09:31:53
to tu bedzie bios do wymiany albo cos na płycie głównej :0
Konto usunięte
31.01.2010 r. 09:34:28
tyle to ja juz sie tez dowiedziałam i dlatego oddaje do naprawy bo jeszcze na gwarancji mam laptopika
Konto usunięte
31.01.2010 r. 09:50:51
ee pewniee jakis asus :d powninas zainwestowac w lapciaka
Konto usunięte
31.01.2010 r. 10:08:11
Ja zazwyczaj nakładam mocniejszy makijaż idąc na imprezę,na co dzień jest on delikatny,prawie nie widoczny i głównie podkreślam oczy , brwi.
Usta także ,jednak bardzo delikatnie zaznaczam konturówką w odcieniu delikatnego brązu.Ze względu na ostre powietrze nakładam puder w kremie ,który chroni skórę twarzy.
A silujesz sie z nimi na reke ?
No wiesz
Jeszcze by wygrały i popadł bym w kompleksy
Taki jestes Haos huderlawy ???
Ja nie, ale kobiecie się by to spodobało
Ja uważam ż piękna kobieta nie musi się malować by zwrócić na siebie uwagę mężczyzny...
ja wole bez makijażu jakoś bardziej kobiete można prześwietlić,widzieć to co niezapaprane
najlepszy jest delikatny prawie nie widoczny
Prawda zawsze jest po środku, pozwolę sobie na wyrażenie swojego zdania, a mam sporo doświadczenia, ... uważam, że kobiety zdecydowanie zapomniały sens swojego istnienia, i w coraz większym stopniu żyją same dla siebie, stroją się same dla siebie, i używają bardzo często wielkie ... i coraz większe ilości kosmetyków i makijażu .... też same dla siebie ...
czy wiecie, że w USA większość kobiet średnio używa od 12 do 20 kosmetyków CODZIENNIE, i to tylko tych "niezbędnych" ... bez których zastosowania nie odważyłaby się wyjść z domu
czy można jeszcze z pod tego wszystkiego wyszukać prawdziwą KOBIETĘ
nie twierdze, żeby nie używać kosmetyków, makijażu, ... ale HELLO!!! we wszystkim ... także i w tej dziedzinie MUSI być umiar
Bądźcie Piękne i Atrakcyjne ... ale bądźcie Kobietami, ... a nie jakimiś wymalowanymi lalami
kokoszki muszą istnieć no co ty wryhhh
a mną dreszcze a ona jeszcze jeszcze
zgadzam się z wypowiedziami wielu panów.
Dziękuję za zabranie głosu.
KINGUS NERONA nie ma DOMU MOZE JAKIS MALY PLANIK BYSMY ZROBILI
Ja nie lubię wytapetowanych kobiet , jeśli nakłada tapetę to tylko jak idzie zemną do ludzi czyli imprezę itd. Nie lubię zlizywać z niej tapety
Kobieta piękną musi być ale, nie przesadzajmy tapety nie musi być.
Marjo
niewiedziałem że ty tez tak masz jak mój brat
syoi przed lustrem
i mówi ales ty piękny
he he he
mario co ci sie stało z pc ze oddajesz do serwisu ??
Mireczku
wywala mnie co godzine albo mniej z kompa ,bateria trzymie ok 5 min i wiatraki niedziałaja jak powinny bo sie przegrzewa komp
to tu bedzie bios do wymiany albo cos na płycie głównej :0
tyle to ja juz sie tez dowiedziałam i dlatego oddaje do naprawy bo jeszcze na gwarancji mam laptopika
ee pewniee jakis asus :d powninas zainwestowac w lapciaka
Ja zazwyczaj nakładam mocniejszy makijaż idąc na imprezę,na co dzień jest on delikatny,prawie nie widoczny i głównie podkreślam oczy , brwi.
Usta także ,jednak bardzo delikatnie zaznaczam konturówką w odcieniu delikatnego brązu.Ze względu na ostre powietrze nakładam puder w kremie ,który chroni skórę twarzy.