Teraz kapuję, Neron, ba! Poczułam się nawet wyjątkowo, że przywitałeś mnie i pożegnałeś , jako ostatnią (jakkolwiek to brzmi )
Unkownboy
29.01.2010 r. 20:40:56
Neron co się znów stało?
Konto usunięte
29.01.2010 r. 20:44:13
Witaj Un..boy, miło Cię znów widzieć.
Lupus, a dlaczego Neron jest Twoim antagonistą? Toz to Wodnik, jak my ... samica Was dzieli, czy co? Co On taki wkurzony?
Konto usunięte
29.01.2010 r. 20:56:01
NERON...
Ja rozumiem że się w **cenzura** iłeś, sam się w **cenzura** iłem bo to może spotkać tutaj każdego... Ale to nie powód by zaraz konto usuwać
Konto usunięte
29.01.2010 r. 20:56:28
Cześć Michał
Unkownboy
29.01.2010 r. 20:59:08
Witajcie wszyscy, sorki za brak kultury...
Neron, no co Ci poradzić...
Wytrwałości tylko życzyć mogę i oczywiście wsparcie zadeklarować...
Konto usunięte
29.01.2010 r. 21:03:06
Lupus ... racja , diabeł tkwi w szczegółach, a krew nie woda, szczególnie mloda krew . Dziękuję za wyjaśnienie.
Konto usunięte
29.01.2010 r. 21:03:15
Parę miesięcy temu korespondowałem z rosjanką i murzynkom . Rosjanka prosiła mnie o 3000 dolarów by mogła przylecieć do mnie , murzynka zaś 5000 dolarów . Te posty to są naciągacze na kasę , po prostu oszustwo i należy to kasować bo to
Lupus .... to nie krew się przeciez miesza... no co Ty? Taki stary wyjadacz , a nie wie?
LUPUS
..O..KIM.TA..KOBIETA..PISZE?
Neron, witaj, lupus, to po łacinie Wilk.
WITAJ..I ŻEGNAJ..
Łonomatopeja powiadasz....
Neron, ale to nie priv, przecież Ci się nie wcinam, chyba?
.CHODZIŁO..MI..O TO..ZE ..CHYBA ZARAZ..USUNE..KONTO..BO..JESTEM..TAK..W **cenzura** IONY..ŻE ..LEDWO..SIĘ..POWSTRZYMUJĘ ..COBY..TEGO..NIE.ZROBIĆ ..POWIEDZIAŁEM..CI..WADERA..ŻEGNAJ..BO..ZA..CHWILE..MOŻE ..MNIE TU..NIE.BYĆ..KAPEWU
Teraz kapuję, Neron, ba! Poczułam się nawet wyjątkowo, że przywitałeś mnie i pożegnałeś , jako ostatnią (jakkolwiek to brzmi
)
Neron co się znów stało?
Witaj Un..boy, miło Cię znów widzieć.
Lupus, a dlaczego Neron jest Twoim antagonistą? Toz to Wodnik, jak my ... samica Was dzieli, czy co? Co On taki wkurzony?
NERON...
Ja rozumiem że się w **cenzura** iłeś, sam się w **cenzura** iłem bo to może spotkać tutaj każdego... Ale to nie powód by zaraz konto usuwać
Cześć Michał
Witajcie wszyscy, sorki za brak kultury...
Neron, no co Ci poradzić...
Wytrwałości tylko życzyć mogę i oczywiście wsparcie zadeklarować...
Lupus ... racja , diabeł tkwi w szczegółach, a krew nie woda, szczególnie mloda krew . Dziękuję za wyjaśnienie.
Parę miesięcy temu korespondowałem z rosjanką i murzynkom . Rosjanka prosiła mnie o 3000 dolarów by mogła przylecieć do mnie , murzynka zaś 5000 dolarów . Te posty to są naciągacze na kasę , po prostu oszustwo i należy to kasować bo to
JUŻ DAWNO...SIĘ ..TAK..NIE ..W **cenzura** IŁEM.
..DZIĘKI.RIP..TY..TEŻ JESTEŚ .SPOKO..
..UNKOWNBOY..DZIĘKI..I TOBIE..ZA WSPARCIE..RZECZ JASNA..POWIEM..ŻE ..I JA ..POSTARAM..SIĘ..WSPIERAĆ ..CIEBIE..
..BO..JESTEŚ..SPOKO..GOŚĆ..
..GABRIEL..MOŻE ..ZOSTANE..JESZCZE ..DO..JUTRA..
..ALE ..WAM..POLIZAŁEM..
Un.boy, chyba nikt tutaj nie posądziłby Cię o brak kultury.
Witaj raz jeszcze.
..NO..JASNE..PROROK..MY..O.TYM..WIEMY..TYLKO..SE ..JAJA..ROBIMY..
..OJ..KUSI..MNIE.KUSI..
Lupus ! Ona naprawdę była Wielka !
O tych majtach zapamiętam szczegolnie ... teraz wiem, dlaczego ... ups!
Pewnie tylko dlatego, ze jedynym i nie miała Bidula wyjścia.
Ale solówa u Babci do Ciebie Jankielu należała tak?
Nie mam wielu przyjaciół ... niektórzy myslą , że nimi są. Szczególnie wtedy, kiedy "ciele jest na stole" własnie.
Powinieneś założyć wątek o Babci Cool
Oj, to nikt Ci siodła nie założy . Zresztą dobrze, wyobrażasz sobie wilka w uprzezy ?
Wilk stepowy ... ? Czytałam onegdaj.
Wkurzające, ale nic się nie martw Lupus. Poczekamy na Ciebie
Na przejedzeniu ... wejdź na moje fora i zobacz, gdzie piszę, nie wiem, jak Ci wkleić link. Nowa jestem
Wysłałam Ci to na piriv. Zajrzyj.
Cześć , Kropcia
Ubawiłas się?