Sa miasta które maja specyficzny klimat .. chciałoby się po ich zaułkach błądzić w nieskończoność... Pierwszy na liście oczywiście Kraków...nocą fantastyczny, bajkowy wprost nieziemski
Marzyciel
11.09.2014 r. 10:34:37
Ja Toruń lubię
Damira
11.09.2014 r. 10:39:28
jak się wybrałeś ze szkolną wycieczką ..poza sezonem jest spokojniej a w tygodniu... najlepiej. Niecała godzina i kawa z szarlotką na Rynku..mrrrr
Damira
11.09.2014 r. 10:41:31
byłam w tym roku jadąc na Hel .. PIĘKNY !!!Hotel 1231 i Teatr Baj .. rewelacja
Damira
11.09.2014 r. 11:00:56
łapy bolą ..futro zmierzwione obłęd w ślepiach mych tygrysich tak się zdrożyłam
Damira
11.09.2014 r. 11:12:07
lepiej nie instynkt zabójcy może się obudzić .. we mnie będzie rzeź i szkoda w mieniu
Damira
11.09.2014 r. 11:18:46
tyle lat .. toż to już jest nudne .. jak tu odmienić własne ego. Próbowałeś .. uchyl rąbka tajemnicy..plissssssss tak po znajomości
Damira
11.09.2014 r. 20:09:30
..program intuicja lepiej działa u kobiet niż analizator ..ten drugi można łatwo oszukać wprowadzając błędne dane .. pierwszy jest perfekcyjny
szkoda mi was i nie mówię o tych normalnych tylko o cyber idiotach i idiotkach
czasami jest pszygodą ale wiekszosci placi sie wysoka cene za odrobine szczescia widocznie tak juz jet ze za dobrze byc nie moze
myślisz masz choć tamta była na Mariensztacie
">
Sa miasta które maja specyficzny klimat .. chciałoby się po ich zaułkach błądzić w nieskończoność... Pierwszy na liście oczywiście Kraków...nocą fantastyczny, bajkowy wprost nieziemski
Ja Toruń lubię
jak się wybrałeś ze szkolną wycieczką
..poza sezonem jest spokojniej a w tygodniu... najlepiej. Niecała godzina i kawa z szarlotką na Rynku..mrrrr
łapy bolą ..futro zmierzwione obłęd w ślepiach mych tygrysich tak się zdrożyłam
lepiej nie instynkt zabójcy może się obudzić .. we mnie
będzie rzeź i szkoda w mieniu
..program intuicja lepiej działa u kobiet niż analizator ..ten drugi można łatwo oszukać wprowadzając błędne dane .. pierwszy jest perfekcyjny
oj tam oj tam no zdarza się nawet ...facetom