Witam Was ! Szukam przede wszystkim sympatycznych i zadbanych kobiet do pracy w Klubie Nocnym , jak i na mieszkaniach prywatnych.U mnie nie musisz miec figury i twarzy modelki , aby pracowac i dobrze zarabiac , ale zato checi do pracy.Zapraszam Panie ktore maja juz doswiadczenie oraz ktore jeszcze w ten sposob nie pracowaly. Mozesz przyjechac z kolezaka. U mnie nie spotkasz sie z rozczarowaniem! Jesli znajdujesz sie w trudnej sytuacji finansowej i chcesz wkoncu zarabiac dobre pieniadze to napisz do mnie .Nie wymagam znajomosci jezyka. Jesli chcesz zaczac od zaraz , a nie stac Cie na wyjazd , oplace Ci busa na miejscu.U mnie zarabia kazda zadbana kobieta.Solarium , kosmetyczka , fryzjer i sklepy niedaleko od klubu.Jesli masz jakies watpliwosci lub pytania to poprostu napisz do mnie . Bez zobowiazan ! Mozesz takze przeslac zdjecie .Zapraszam do podjecia wspolpracy i pozdrawiam serdecznie . Z mojej strony gwarantuje Tobie : * reklame na portalach internetowych jak i w gazetach za darmo * zakwaterowanie za darmo * dostep do internetu za darmo * sesje zdjeciowa za darmo -oczywiscie jesli tylko chcesz * pomoc w dojezdzie na miejsce ( odbior z dworca lub lotniska ) * pomoc finansowa na starcie * srodki do pracy za darmo * codzienne rozliczanie * wszystkie napiwki i extra sa w 100% dla Ciebie * zadnych kobiet z rumuni i bulgari * servis zalezy tylko od Ciebie * dlugosc pobytu zalezy tylko od Ciebie * szacunek i mila , spokojna atmosfere / nie zmuszam do picia alkoholu * duza ilosc stalych jak i nowych klientow , marynarzy i zolnierzy * klub nie jest przepelniony / nie wiecej jak 6 dziewczyn
* jasny system rozliczen * zadnych ukrytych oplat Oczekuje od Ciebie : * kultury i higieny osobistej * milego podejscia do gosci jak i usmiechu na twarzy * checi i zaangazowania
Parisiana Bar
05.09.2014 r. 03:41:37
gg 260 426 22
Parisiana Bar
10.09.2014 r. 02:11:34
hmm
teresa
10.09.2014 r. 10:54:45
ja napewno nie dospana bo mnie duzy stresik zzera
k.marek83
17.09.2014 r. 09:02:46
Witam
Czy zauwazyliście ze często dziewczyny co sie ogłaszaja że szukaja sponsora naprawde..tylko wyłudzaja zdjecia ?
Ona np z tego co z innymi pisze od kazdego oczekuej zdjecia..sama nie za bardzo wysyła a jeden koles zaproponował Jej 1500zł za noc i...odmówiła...nie widzac go itd bo nie pasował jej niby hotel
* jasny system rozliczen * zadnych ukrytych oplat Oczekuje od Ciebie : * kultury i higieny osobistej * milego podejscia do gosci jak i usmiechu na twarzy * checi i zaangazowania
gg 260 426 22
ja napewno nie dospana bo mnie duzy stresik zzera
Witam
Czy zauwazyliście ze często dziewczyny co sie ogłaszaja że szukaja sponsora naprawde..tylko wyłudzaja zdjecia ?
Przykład:
http://mkontakt.pl/profile/381013
Ona np z tego co z innymi pisze od kazdego oczekuej zdjecia..sama nie za bardzo wysyła a jeden koles zaproponował Jej 1500zł za noc i...odmówiła...nie widzac go itd bo nie pasował jej niby hotel
Czy ktos z Was z Nia pisał ?