polacy w niemczech robia bydlo w polsce na festynach jest spoko pijanstwo i zabawa ale bijatyki to nie ma
teresa
10.09.2014 r. 10:42:19
etam po prostu w niemczech tani alkohol
Damira
27.09.2014 r. 21:43:27
a w nim Czerwony Kapturek .. IZd to nie do ogarnięcia zwały węgla przy kopalniach sięgają 20-40 m a węgiel bierzemy znad Wołgi..bez nie rozbierjosz
Damira
01.10.2014 r. 11:37:16
proponuję zrób sobie kisiel , przecież oglądanie tego muppet show to tylko strata czasu i problemy z utrzymaniem równowagi ..emocjonalnej już i tak rozchwianej z powodu dotychczasowych działań muppetów
Damira
01.10.2014 r. 12:02:29
już kiedyś przytoczyłam powodzenie, że ludzie nie powinni wiedzieć jak robi sie politykę i kiełbachę .. to jeszcze jeden poranek cudów ..
teresa
01.10.2014 r. 19:13:05
podwyżki pracy w polsce najnizsza krajowa i wrost premi nawet do 1000 zl zbyt piekne zeby bylo prawdziwe a jednak a gdzie chaczyk to mnie zastanawialo no i zgadlam
teresa
01.10.2014 r. 19:15:05
teraz mam 400 zl premi a haczyk jest taki ze 4 linie duze zalezne sa od siebie jak jedna cos zle zrobi lub za malo to zero premi czyli zarobki podwyzszone a jednak obnizone do najnizszej krajowej i to tylko polak potrafi tak ludzi w banbuko zrobic
teresa
01.10.2014 r. 19:32:33
wedlug naszych politykow i mediuw u nas nie ma kryzysui polakom zyje sie coraz lepiej a i emerytury rosna mimo ze ceny zekomo stoją a ja widze ze coraz mniej moge kupic co pare miesiecy jak wraca sistra z uni to jest w szoku bo droszej niz w niemczech i to coraz drozej
teresa
01.10.2014 r. 19:48:12
paradoks goni paradoks to sie lajcikowo urzadziles ja tez planuje na pare misiecy wyjechac do normalnosci ale jeszcze troche pobede w tym pelnym falszu i obludy panstewku tu nic sie nigdy sie nie zmieni
teresa
07.10.2014 r. 10:36:57
dzieki za zaproszenie o ile bedzie aktualne to wskocze do ciebie jakbym pracowala w twojej okolicy
teresa
15.10.2014 r. 19:35:05
na stale to sie raczej nie wybieram a wlasciwie to sama nie wiem czy wyjade bo mnie sprawy rodzinne tu trzymaja mam troche problemow i tak wkolko
teresa
17.10.2014 r. 19:17:01
ale sie czytelnik rozpisał na twoj temat pisz tibi ile wlezie to czytelnik bedzie mial co czytac moze cos go oswieci
teresa
17.10.2014 r. 19:29:55
co do tego ze dobry tam socjal to slyszalam ale za pare lat bedzie coraz gorzej za duzo polakow tam jedzie sa jak zarazki co niszcza calą utciwosc i pozadek naucza zachod jak jezdzic po skarku drugiego czlowieka
Aset
29.04.2017 r. 23:49:20
De Sade podejrzewam że napisałby że gorąca kobitka
Aset
02.05.2017 r. 08:14:25
Wiadomym jest mi, że masz lat blisko czterdzieści, wyglądasz na blisko trzydzieści, wyobrażasz sobie, że masz nieco ponad dwadzieścia, a postępujesz tak jakbyś miał niecałe dziesięć
Aset
02.05.2017 r. 21:24:45
Zgaduj zgadula
Aset
02.05.2017 r. 21:26:43
I jeszcze jedno nie gadam z duchami a jak chcesz to sam Mu powiedz...może udzieli Ci błogosławieństwa i wtedy poczujesz się fer
Aset
03.05.2017 r. 13:31:04
A może lepiej nie zadawać pytań na które nie chce się znać odpowiedzi
Aset
04.05.2017 r. 19:02:25
To pozostaje życzyć szczęścia w miłości
Miłość jest przereklamowana, już dawno się z niej wyleczyłam
Aset
06.05.2017 r. 08:09:05
Ogólnie to miłość sama w sobie jest cudowna
Tylko ludzie robią z niej potwora
ona533
06.05.2017 r. 11:19:31
...powinny być na to paragrafy
Aset
06.05.2017 r. 11:40:50
Taaa i na 25 lat do lochu
de sade-markiz
08.05.2017 r. 12:53:27
... ...
de sade-markiz
09.05.2017 r. 12:39:54
...no jak tak to...
de sade-markiz
15.05.2017 r. 07:37:43
... ...
Malwina
15.05.2017 r. 13:13:39
Scully dała nogę pewnie zwiała do charakteryzatorni spokojnie....możecie być pewni, że niedługo wróci w nowej odsłonie
Damira
15.05.2017 r. 13:31:30
Ojojjjj Panowie ..możecie już zajmować miejsca w pierwszych rzędach ..my z Malwi zafundujemy Wam popcorn A co !!
Damira
15.05.2017 r. 19:38:24
Kukurydza w dzień upalny wzmacnia popęd seksualny i dla pani i dla pana kukurydza gotowana.. atki tam mnie się przypomniał teks z plaż
Malwina
16.05.2017 r. 09:20:16
albo to....nasza kolba jak wiatr halny, wzmaga popęd seksualny
polacy w niemczech robia bydlo w polsce na festynach jest spoko pijanstwo i zabawa ale bijatyki to nie ma
etam po prostu w niemczech tani alkohol
a w nim Czerwony Kapturek ..
IZd to nie do ogarnięcia zwały węgla przy kopalniach sięgają 20-40 m a węgiel bierzemy znad Wołgi..bez
nie rozbierjosz
proponuję zrób sobie kisiel
, przecież oglądanie tego muppet show to tylko strata czasu i problemy z utrzymaniem równowagi ..emocjonalnej już i tak rozchwianej z powodu dotychczasowych działań muppetów
już kiedyś przytoczyłam powodzenie, że ludzie nie powinni wiedzieć jak robi sie politykę i kiełbachę .. to jeszcze jeden poranek cudów ..
podwyżki pracy w polsce najnizsza krajowa i wrost premi nawet do 1000 zl zbyt piekne zeby bylo prawdziwe a jednak a gdzie chaczyk to mnie zastanawialo no i zgadlam
teraz mam 400 zl premi a haczyk jest taki ze 4 linie duze zalezne sa od siebie jak jedna cos zle zrobi lub za malo to zero premi czyli zarobki podwyzszone a jednak obnizone do najnizszej krajowej i to tylko polak potrafi tak ludzi w banbuko zrobic
wedlug naszych politykow i mediuw u nas nie ma kryzysui polakom zyje sie coraz lepiej a i emerytury rosna mimo ze ceny zekomo stoją a ja widze ze coraz mniej moge kupic co pare miesiecy jak wraca sistra z uni to jest w szoku bo droszej niz w niemczech i to coraz drozej
paradoks goni paradoks to sie lajcikowo urzadziles ja tez planuje na pare misiecy wyjechac do normalnosci ale jeszcze troche pobede w tym pelnym falszu i obludy panstewku tu nic sie nigdy sie nie zmieni
dzieki za zaproszenie o ile bedzie aktualne to wskocze do ciebie jakbym pracowala w twojej okolicy
na stale to sie raczej nie wybieram a wlasciwie to sama nie wiem czy wyjade bo mnie sprawy rodzinne tu trzymaja mam troche problemow i tak wkolko
ale sie czytelnik rozpisał na twoj temat pisz tibi ile wlezie to czytelnik bedzie mial co czytac moze cos go oswieci
co do tego ze dobry tam socjal to slyszalam ale za pare lat bedzie coraz gorzej za duzo polakow tam jedzie sa jak zarazki co niszcza calą utciwosc i pozadek naucza zachod jak jezdzic po skarku drugiego czlowieka
De Sade podejrzewam że napisałby że gorąca kobitka
Wiadomym jest mi, że masz lat blisko czterdzieści, wyglądasz na blisko trzydzieści, wyobrażasz sobie, że masz nieco ponad dwadzieścia, a postępujesz tak jakbyś miał niecałe dziesięć
Zgaduj zgadula
I jeszcze jedno nie gadam z duchami a jak chcesz to sam Mu powiedz...może udzieli Ci błogosławieństwa i wtedy poczujesz się fer
A może lepiej nie zadawać pytań na które nie chce się znać odpowiedzi
To pozostaje życzyć szczęścia
w miłości
Miłość jest przereklamowana, już dawno się z niej wyleczyłam
Ogólnie to miłość sama w sobie jest cudowna
Tylko ludzie robią z niej potwora
...powinny być na to paragrafy
Taaa i na 25 lat do lochu
...
...
...no jak tak to...
...
...
Scully dała nogę
pewnie zwiała do charakteryzatorni
spokojnie....możecie być pewni, że niedługo wróci w nowej odsłonie
Ojojjjj Panowie
..możecie już zajmować miejsca w pierwszych rzędach ..my z Malwi zafundujemy Wam popcorn
A co !!
Kukurydza w dzień upalny wzmacnia popęd seksualny i dla pani i dla pana kukurydza gotowana..
atki tam mnie się przypomniał teks z plaż
albo to....nasza kolba jak wiatr halny, wzmaga popęd seksualny
i ..profilaktycznie wykupi transport w Lidlu