...mogłam...ale tak sobie niektórzy myślą...jak mam to przestaje dbać...bo papierek złoty krążek...wszystko symbole...niech faceci przypomną sobie gdy starali się o swoją kobietę...przynajmniej 50 procent tego...w związku da sukces
ona533
24.08.2018 r. 15:48:28
...to połowa...stać twardo na ziemi...ale czasami unieść...do gwiazd...
ona533
24.08.2018 r. 15:56:23
...facetowi...prawie wszystko...pasuje...a potem uda głupiego...że tak asekuracyjnie...działał...
ona533
24.08.2018 r. 16:29:53
...no po co...
ona533
24.08.2018 r. 16:38:52
...adrenalina...
ona533
24.08.2018 r. 16:51:14
...trzy powszechne mity...miłość uszczęśliwia...miłość trwa wiecznie...nigdy nie pokocham nikogo innego...
ona533
28.08.2018 r. 17:27:34
...są są przypadki...miłość uszczęśliwia...trwa aż po grób a i potem razem w jednej krypcie...zdaża się zdaża...że ten ta i żadna inna...
Aset
30.08.2018 r. 15:05:40
Mam dziś jeszcze tyle pracy ale mi się nie chce
Aset
01.09.2018 r. 07:24:39
Powinnam przekwalifikować się na inspektora ochrony danych osobowych, albo lepiej założyć firmę w tej profesji, pozatrudniać ludzi i tylko wystawiać faktury iiiiii wakacje na Kanarach 3 razy w roku
Aset
01.09.2018 r. 07:29:33
Co miało wyciec to już wyciekło i co oni chcą jeszcze chronić
Aset
01.09.2018 r. 07:40:49
Ktoś nieźle napcha sobie kieszenie, ile instytucji ma obowiązek od tego roku mieć inspektora, a co za tym idzie niemała kasa
Aset
01.09.2018 r. 07:48:53
Nie wiem co to, ale wprowadzają prawa tylko by wyciągnąć od społeczeństwa pieniądze, niby w naszym interesie
Aset
01.09.2018 r. 10:27:04
I sterty makulatury, szkoda drzew, a miało tak być elektronicznie cyfrowo, kto będzie czytał te wszystkie klauzule, na pewno nie przeciętny obywatel
Aset
02.09.2018 r. 07:23:25
Nie zdziwię się gdy rodo zawita na MK
Aset
02.09.2018 r. 07:48:34
Niektórzy wpadają tu na chwilę podtrzymać znajomość wirtualną, nieświadomi że w każdej chwili może portal zniknąć, a z nim ta osoba
Aset
02.09.2018 r. 07:58:58
Na samą myśl że mam to czytać odrzuca na kilometr
Aset
02.09.2018 r. 08:10:43
Utworzono sterty dokumentów na podstawie tego rozporządzenia co do w/w piruństwa to przelecieć okiem podpisać zapomnieć
Aset
02.09.2018 r. 08:19:06
Dotyczy wszystkich pośrednio tylko bezpośrednio nie musisz zmagać się z tą całą papierologią
Aset
02.09.2018 r. 08:29:57
Jak ulał pasuje do archiwum X chore się robi, życie
Aset
09.09.2018 r. 07:21:11
Pojawiają się coraz śmielsze przedwyborcze obietnice
Aset
09.09.2018 r. 07:29:28
Gdyby człek nie żył trocha na tym świecie to i by uwierzył, tak jak naród w podwyżki nauczycieli, kpina
Aset
09.09.2018 r. 07:46:55
Szablon w guście otrzymujących minimalną pensję to niemożliwe był jest i będzie, tego zmienić się nie da
Aset
09.09.2018 r. 08:04:20
Ile na dzisiejsze czasy trzeba do normalnego godnego życia, bez liczenia każdej wydawanej złotówki na szczęście mnie to nie dotyczy
ona533
10.09.2018 r. 18:49:50
...a z 10 tyś...na miesiąc...
de sade-markiz
11.09.2018 r. 08:14:57
...ta...dycha by starczyła...tylko na jak długo...później dwie...pincet...zer sześć niebawem by nie cieszyło...pogoń wieczna p[ogoń...za czymś co jest dostępne za fri...nakręcają nas wszystkich jak budziki...a my jak te szczury w labiryncie w wiecznej pogoni za namiastką luksusu...kiedy budzik przestaje tykać...zwalniamy...dopiero wtedy rozumiemy ile czasu straciliśmy na bzdety...a można by inaczej...tylko jak...?...
Aset
11.09.2018 r. 15:44:48
Niestety luksus kosztuje a inaczej można, można ludzie porzucają dobrze płatne prace w korporacjach by żyć w zgodzie z naturą, doić kozy prać w rzece i gotować na kuchni węglowej
ona533
11.09.2018 r. 19:34:33
...to co najcenniejsze...za pieniądze nie kupi się...ale czemu komuś ma być lepiej...
de sade-markiz
12.09.2018 r. 08:27:59
...dawno dotarło tylko trudne jest...a wręcz niemożliwe...system który nami zawładnął...opanował ciało...umysł...duszę...i co by nie zrobił...dupa...by dziś być wolnym wpierw trzeba się dorobić...a później wolność...czasem tak...a najczęściej rozczarowanie i grabarz...
ona533
12.09.2018 r. 17:29:36
...gdy się ma rodzinę na utrzymaniu...no niestety wolnym się nie jest...i ta codzienność...chcesz, nie chcesz dopadnie... w sklepie na ładne oczy...nie dają...rachunki też same się nie opłacą...więc teoria ...praktyka to rzeczywistość...
de sade-markiz
13.09.2018 r. 07:53:57
...sam nie wiem...no a na pewno nie rozumiem...tego podziału wszechobecnego pieniądza...jakiż ja jestem maluczki...głupiaty...wobec kolekcjonerów fortun...ale czy przez to mniej szczęśliwy.........????...gdyby popatrzeć na to poprzez pryzmat proporcjonalności...nie wypada najgorzej...ktoś powie człek małych ambicji...odpowiem...zbieracz okruchów szczęśliwości...a że nie w Bentleyu...to już inna bajka...
...mogłam...ale tak sobie niektórzy myślą...jak mam to przestaje dbać...bo papierek złoty krążek...wszystko symbole...niech faceci przypomną sobie gdy starali się o swoją kobietę...przynajmniej 50 procent tego...w związku da sukces
...to połowa...stać twardo na ziemi...ale czasami unieść...do gwiazd...
...facetowi...prawie wszystko...pasuje...a potem uda głupiego...że tak asekuracyjnie...działał...
...no po co...
...adrenalina...
...trzy powszechne mity...miłość uszczęśliwia...miłość trwa wiecznie...nigdy nie pokocham nikogo innego...
...są są przypadki...miłość uszczęśliwia...trwa aż po grób a i potem razem w jednej krypcie...zdaża się zdaża...że ten ta i żadna inna...
Mam dziś jeszcze tyle pracy
ale mi się nie chce
Powinnam przekwalifikować się na inspektora ochrony danych osobowych, albo lepiej założyć firmę w tej profesji, pozatrudniać ludzi i tylko wystawiać faktury iiiiii wakacje na Kanarach 3 razy w roku
Co miało wyciec to już wyciekło i co oni chcą jeszcze chronić
Ktoś nieźle napcha sobie kieszenie, ile instytucji ma obowiązek od tego roku mieć inspektora, a co za tym idzie niemała kasa
Nie wiem co to, ale wprowadzają prawa tylko by wyciągnąć od społeczeństwa pieniądze, niby w naszym interesie
I sterty makulatury, szkoda drzew, a miało tak być elektronicznie cyfrowo, kto będzie czytał te wszystkie klauzule, na pewno nie przeciętny obywatel
Niektórzy wpadają tu na chwilę podtrzymać znajomość wirtualną, nieświadomi że w każdej chwili może portal zniknąć, a z nim ta osoba
Na samą myśl że mam to czytać odrzuca na kilometr
Utworzono sterty dokumentów na podstawie tego rozporządzenia
co do w/w piruństwa to przelecieć okiem podpisać zapomnieć
Dotyczy wszystkich pośrednio
tylko bezpośrednio nie musisz zmagać się z tą całą papierologią
Jak ulał pasuje do archiwum X
chore się robi, życie
Pojawiają się coraz śmielsze przedwyborcze obietnice
Gdyby człek nie żył trocha na tym świecie to i by uwierzył, tak jak naród w podwyżki nauczycieli, kpina
Szablon w guście otrzymujących minimalną pensję
to niemożliwe był jest i będzie, tego zmienić się nie da
Ile na dzisiejsze czasy trzeba do normalnego godnego życia, bez liczenia każdej wydawanej złotówki
na szczęście mnie to nie dotyczy
...a z 10 tyś...na miesiąc...
...ta...dycha by starczyła...tylko na jak długo...później dwie...pincet...zer sześć niebawem by nie cieszyło...pogoń wieczna p[ogoń...za czymś co jest dostępne za fri...nakręcają nas wszystkich jak budziki...a my jak te szczury w labiryncie w wiecznej pogoni za namiastką luksusu...kiedy budzik przestaje tykać...zwalniamy...dopiero wtedy rozumiemy ile czasu straciliśmy na bzdety...a można by inaczej...tylko jak...?...
Niestety luksus kosztuje
a inaczej można, można ludzie porzucają dobrze płatne prace w korporacjach by żyć w zgodzie z naturą, doić kozy prać w rzece i gotować na kuchni węglowej
...to co najcenniejsze...za pieniądze nie kupi się...ale czemu komuś ma być lepiej...
...dawno dotarło tylko trudne jest...a wręcz niemożliwe...system który nami zawładnął...opanował ciało...umysł...duszę...i co by nie zrobił...dupa...by dziś być wolnym wpierw trzeba się dorobić...a później wolność...czasem tak...a najczęściej rozczarowanie i grabarz...
...gdy się ma rodzinę na utrzymaniu...no niestety wolnym się nie jest...i ta codzienność...chcesz, nie chcesz dopadnie... w sklepie na ładne oczy...nie dają...rachunki też same się nie opłacą...więc teoria
...praktyka to rzeczywistość...
...sam nie wiem...no a na pewno nie rozumiem...tego podziału wszechobecnego pieniądza...jakiż ja jestem maluczki...głupiaty...wobec kolekcjonerów fortun...ale czy przez to mniej szczęśliwy.........????...gdyby popatrzeć na to poprzez pryzmat proporcjonalności...nie wypada najgorzej...ktoś powie człek małych ambicji...odpowiem...zbieracz okruchów szczęśliwości...a że nie w Bentleyu...to już inna bajka...