Witam serdecznie wszystkie Panie. Mam 22 lata, 182cm wzrostu, jestem zadbanym, ambitnym młodym facetem, który zawsze marzył o ciekawej, nieco dłuższej relacji z kobietą, opartej na miłym spędzaniu czasu i innych przyjemnościach. Nie sponsoruje, mogę zapłacić jedynie za dojazd, hotel czy wycieczkę, jednak sponsoringu nie oferuję. Zainteresowane Panie z przedziału wiekowego 30-40 proszę o kontakt. Nie kręcą mnie niestety Panie puszyste. Liczę na fajne spotkanie z miłymi akcentami, zawsze marzyłem o takiej kobiecie Więc znajomość powinna być bardzo fajna.
Witam serdecznie wszystkie Panie. Mam 22 lata, 182cm wzrostu, jestem zadbanym, ambitnym młodym facetem, który zawsze marzył o ciekawej, nieco dłuższej relacji z kobietą, opartej na miłym spędzaniu czasu i innych przyjemnościach. Nie sponsoruje, mogę zapłacić jedynie za dojazd, hotel czy wycieczkę, jednak sponsoringu nie oferuję. Zainteresowane Panie z przedziału wiekowego 30-40 proszę o kontakt. Nie kręcą mnie niestety Panie puszyste. Liczę na fajne spotkanie z miłymi akcentami, zawsze marzyłem o takiej kobiecie
Więc znajomość powinna być bardzo fajna.
ktos.d@o2.pl
Czemu uważasz, że uciekłem i że realnie tego nie zrobię? Starszą raczej trudną, młodych jest w brud
mała miejscowość.
eheh...
milf tibi to podstawa ruchania dwudziestolatków jak ty się na życiu nie znasz...oni ciągłe marzą o cycatej 30-ce
recisci tu chyba nie siedzą
ciekawe
on żałobe nosi nie widzisz?