Drogi adminie jako ze chce dzis skaasowac swoje konto na mk chciałe prosic czy nieedało by sie usunac moich postów ???
bede bardzo wdzieczny .
i zycze wszystkim powodzenia na mk
ja tu niestety nikogo cciekawego nie spotkałem(bez obrazy)
Konto usunięte
28.01.2010 r. 18:14:19
WŁAŚNIE ..JA TEŻ CHCIAŁBYM..ABY ..WSZYSTKIE ..MOJE ..POSTY..ZOSTALY ..USUNIĘTE..TEŻ MAM ZAMIAR ..USUNĄĆ ..KONTO..
Konto usunięte
28.01.2010 r. 18:33:09
ja zaczynambiegac po wszystkich temataach i ussówac bo niechce by tu cos pomnie zostaałol neron a ty dlaczego chcesz ussunac ???
pozatym adminie przy usówaniu konta powinna byc sadaadlaczego chcesz usunac konto
Konto usunięte
28.01.2010 r. 18:35:36
..ZACZYNA MNIE TU ..WSZYSTKO..W **cenzura** IAĆ ..JESZCZE TERAZ ..PO..TYM..JAK..KTOŚ ..WŁAMAŁ..SIĘ ..NA KONTO..MOJEJ ..LASKI..TO..ANI..ONA ..ANI..JA ..TU ..NIE ZOSTANIEMY..
Konto usunięte
28.01.2010 r. 18:54:23
neron ja tak miałem w zeszłym tygodniu na poczte na meyla w interi
Iwona*
28.01.2010 r. 19:06:34
Neronku, Ty to masz "zezowate szczęście". Zawsze coś Ci sie przytrafi
Konto usunięte
28.01.2010 r. 19:21:21
tu tez nikogo ciekawego niema hehe
Iwona*
28.01.2010 r. 19:25:24
szukaj dalej
Unkownboy
28.01.2010 r. 19:43:07
Z tego co się orientuję, to skasowanie konta powoduje że przy postach autorem jest "konto usunięte" czy jakoś tak, a myślę że usuwanie pojedynczych postów z wątku sprawi że będzie on nieco bezsensowny...
Neron - dystansu życzę większego... Panowie, chyba trochę nad zbyt serio to wszystko traktujecie... Choć powiem Wam, że ja tu jestem ok. 2 tygodni i mój zapał też słabnie... Zwłaszcza, że co niektórzy sami chyba nie do końca wiedzą po co tutaj przyszli... Piszą że poznają a poznawać zamiaru nie mają... W każdym razie gdy ja dojdę do wniosku że "nie warto" tu się kręcić, rozdam wirtualną kasę, zlikwiduję konto po cichu i niezauważenie... W każdym razie jeszcze mam co tutaj robić, bezinteresownie, bez nadziei, planów... Wystarczyło zmienić priorytety...
Pozdrawiam wszystkich...
Unkownboy
28.01.2010 r. 19:44:33
Ale nie da się ukryć że włam na konto może wkurzyć... Mimo wszystko to przestępstwo i można w naszym kraju coś z tym zrobić... Tylko trzeba działać a nie... Ach... Się nie rozpisuję...
Miłego wieczoru...
Konto usunięte
28.01.2010 r. 19:53:39
Unkownboy- rozejżyj sie i powiedz co widzisz na tym portalu ???
odpowiedz :
a-masa ludzi piszacych głupoty.
b-konta fikcyjne
c-kobiety i faceci szukajacy tylko sexu
PODPOWIEDZ:
LUDZIE CZY WASZE ŻYCIE SKŁADA SIE TYLKO Z SEXU ??
jesli tak to jestescie nikim tak naprawde.
Unkownboy
28.01.2010 r. 20:05:41
Mirosławie drogi... Ale ja nie twierdzę, że tutaj jest super extra i w ogóle... Jak wszędzie i tutaj trafiają się ludzie nie reprezentujący sobą nad zbyt wysokiego poziomu, niedojrzali, leczący kompleksy z reala... Ile ciał, tylu ludzi...
Czy słyszałeś bardzo mądre powiedzenie:
"Krowa która dużo ryczy, mało mleka daje"? (odnośnie seksu)
Jeśli mi nie odpowiada jakiś wątek nie uczestniczę w dyskusji... Choć chyba częściej się zdarza, że do ciekawego i potencjalnie wartościowego wątku włączają się osoby, które - powodów kilka mógłbym wskazać - robią szambo...
To wkurza... Nie jest tajemnicą to, że kilka osób już stanęło mi na odcisk... Ale mam do wszystkiego dystans, znalazłem "swoje miejsce" tutaj (głównie w prywatnych rozmowach), no i - co najważniejsze - spotkałem kilka ciekawych osób, z którymi świetnie się rozmawia, na odpowiednim poziomie... Ale może ja jakiś inny jestem...
Unkownboy
28.01.2010 r. 20:09:17
Więc odpowiadając na Twoje pytanie testowe:
zaznaczam odpowiedzi: a) b) c)
dodając że nie są to wszystkie prawidłowe, których mógłbym udzielić...
a) - nie ma żadnej dyskusji... Wszędzie zdarzają się tacy ludzie...
b) - no w końcu natura internetu...
c) jeśli sobie nie radzą w życiu... Mają prawo do tego...
Współczuć... Nic więcej nie można...
Konto usunięte
28.01.2010 r. 20:16:12
ale czy nie zauwazyłes że ktos zaczyna fajny temaat fajnie sie w nim pisze ale przychodzi taaki jeden pan XXXX i z temaatu o muzyce robi temat sexualny ???
czy to cie czasami nie wkuża a zarazem nie bawi ??
Unkownboy
28.01.2010 r. 20:20:40
Tak... Jest kilka sposobów na takiego...
Ignorować
Zmienić temat na "wątkowy"
Sprowokować delikwenta do dyskusji na poziomie
Zmienić całkiem wątek, ale oczywiście wypowiadając co nam w duszy gra...
Ja tu się świetnie bawię... Pomimo wielu mniej lub bardziej ciekawych "historyjek" związanych z osobami X czy Y
Właściwie to obecnie tylko 3 lub 4 osoby pojawiające i publikujące się na forum działają mi na nerwy...
Ale jakoś dam radę zdzierżyć...
Drogi adminie jako ze chce dzis skaasowac swoje konto na mk chciałe prosic czy nieedało by sie usunac moich postów ???
bede bardzo wdzieczny .
i zycze wszystkim powodzenia na mk
ja tu niestety nikogo cciekawego nie spotkałem(bez obrazy)
WŁAŚNIE ..JA TEŻ CHCIAŁBYM..ABY ..WSZYSTKIE ..MOJE ..POSTY..ZOSTALY ..USUNIĘTE..TEŻ MAM ZAMIAR ..USUNĄĆ ..KONTO..
ja zaczynambiegac po wszystkich temataach i ussówac bo niechce by tu cos pomnie zostaałol neron a ty dlaczego chcesz ussunac ???
pozatym adminie przy usówaniu konta powinna byc sadaadlaczego chcesz usunac konto
..ZACZYNA MNIE TU ..WSZYSTKO..W **cenzura** IAĆ ..JESZCZE TERAZ ..PO..TYM..JAK..KTOŚ ..WŁAMAŁ..SIĘ ..NA KONTO..MOJEJ ..LASKI..TO..ANI..ONA ..ANI..JA ..TU ..NIE ZOSTANIEMY..
neron ja tak miałem w zeszłym tygodniu na poczte na meyla w interi
Neronku, Ty to masz "zezowate szczęście". Zawsze coś Ci sie przytrafi
tu tez nikogo ciekawego niema hehe
szukaj dalej
Z tego co się orientuję, to skasowanie konta powoduje że przy postach autorem jest "konto usunięte" czy jakoś tak, a myślę że usuwanie pojedynczych postów z wątku sprawi że będzie on nieco bezsensowny...
Neron - dystansu życzę większego... Panowie, chyba trochę nad zbyt serio to wszystko traktujecie... Choć powiem Wam, że ja tu jestem ok. 2 tygodni i mój zapał też słabnie... Zwłaszcza, że co niektórzy sami chyba nie do końca wiedzą po co tutaj przyszli... Piszą że poznają a poznawać zamiaru nie mają... W każdym razie gdy ja dojdę do wniosku że "nie warto" tu się kręcić, rozdam wirtualną kasę, zlikwiduję konto po cichu i niezauważenie... W każdym razie jeszcze mam co tutaj robić, bezinteresownie, bez nadziei, planów... Wystarczyło zmienić priorytety...
Pozdrawiam wszystkich...
Ale nie da się ukryć że włam na konto może wkurzyć... Mimo wszystko to przestępstwo i można w naszym kraju coś z tym zrobić... Tylko trzeba działać a nie... Ach... Się nie rozpisuję...
Miłego wieczoru...
Unkownboy- rozejżyj sie i powiedz co widzisz na tym portalu ???
odpowiedz :
a-masa ludzi piszacych głupoty.
b-konta fikcyjne
c-kobiety i faceci szukajacy tylko sexu
PODPOWIEDZ:
LUDZIE CZY WASZE ŻYCIE SKŁADA SIE TYLKO Z SEXU ??
jesli tak to jestescie nikim tak naprawde.
Mirosławie drogi... Ale ja nie twierdzę, że tutaj jest super extra i w ogóle... Jak wszędzie i tutaj trafiają się ludzie nie reprezentujący sobą nad zbyt wysokiego poziomu, niedojrzali, leczący kompleksy z reala... Ile ciał, tylu ludzi...
Czy słyszałeś bardzo mądre powiedzenie:
"Krowa która dużo ryczy, mało mleka daje"? (odnośnie seksu)
Jeśli mi nie odpowiada jakiś wątek nie uczestniczę w dyskusji... Choć chyba częściej się zdarza, że do ciekawego i potencjalnie wartościowego wątku włączają się osoby, które - powodów kilka mógłbym wskazać - robią szambo...
To wkurza... Nie jest tajemnicą to, że kilka osób już stanęło mi na odcisk... Ale mam do wszystkiego dystans, znalazłem "swoje miejsce" tutaj (głównie w prywatnych rozmowach), no i - co najważniejsze - spotkałem kilka ciekawych osób, z którymi świetnie się rozmawia, na odpowiednim poziomie... Ale może ja jakiś inny jestem...
Więc odpowiadając na Twoje pytanie testowe:
zaznaczam odpowiedzi: a) b) c)
dodając że nie są to wszystkie prawidłowe, których mógłbym udzielić...
a) - nie ma żadnej dyskusji... Wszędzie zdarzają się tacy ludzie...
b) - no w końcu natura internetu...
c) jeśli sobie nie radzą w życiu... Mają prawo do tego...
Współczuć... Nic więcej nie można...
ale czy nie zauwazyłes że ktos zaczyna fajny temaat fajnie sie w nim pisze ale przychodzi taaki jeden pan XXXX i z temaatu o muzyce robi temat sexualny ???
czy to cie czasami nie wkuża a zarazem nie bawi ??
Tak... Jest kilka sposobów na takiego...
Ignorować
Zmienić temat na "wątkowy"
Sprowokować delikwenta do dyskusji na poziomie
Zmienić całkiem wątek, ale oczywiście wypowiadając co nam w duszy gra...
Ja tu się świetnie bawię... Pomimo wielu mniej lub bardziej ciekawych "historyjek" związanych z osobami X czy Y
Właściwie to obecnie tylko 3 lub 4 osoby pojawiające i publikujące się na forum działają mi na nerwy...
Ale jakoś dam radę zdzierżyć...
;d no costy niema szans nie na mk
A jednak