Witam Serdecznie Słodkie Panie . * Jesteśmy Dwójka Młodych Facetów w Wieku 22 Lat , Przystojni , Wysportowani , Potrafimy Spełnić Wszystkie Fantazję Erotyczne . Mimo Naszego Młodego Wieku , Jesteśmy Bardzo Doświadczeni w Tym Czym Się Oferujemy . < Jesteśmy Facetami Do Wyjścia , Rozmowy umiemy Słuchać i wspierać w problemach . Również Inteligentni , Zadbani . Aczkolwiek to już zależy od Klijentki . Czy Chce Tylko Dobrego i ostrego seksu . Czy Namiętności, uczucia i delikatności . Oczywiście Musicie się liczyć z Tym że To kosztuje . Zainteresowane Prosimy o Kontakt na Numer 609971214 . Nasze Drugie imię To Dyskrecja w 100%. ******
@xx@
12.06.2014 r. 23:39:59
pewnie mają telefon na karte i szukają doładowań
teresa
13.06.2014 r. 20:24:55
no i kto tu sie zajmuje prostytucją a wszystko zwalacie na kobiety
AylA
13.06.2014 r. 20:51:27
AylA
13.06.2014 r. 20:52:15
jak babka szuka ogiera to nie chłopaczków lat 22
de sade-markiz
23.06.2014 r. 08:30:39
...chłopaki...je...baki...mam pytanko...kobitki w mojej firmie są bardzo zainteresowane waszymi usługami...fundnę im taką imprezkę...fakturę WAT...wystawiacie...?...
Witam Serdecznie Słodkie Panie .
* Jesteśmy Dwójka Młodych Facetów w Wieku 22 Lat , Przystojni , Wysportowani , Potrafimy Spełnić Wszystkie Fantazję Erotyczne . Mimo Naszego Młodego Wieku , Jesteśmy Bardzo Doświadczeni w Tym Czym Się Oferujemy . < Jesteśmy Facetami Do Wyjścia , Rozmowy umiemy Słuchać i wspierać w problemach . Również Inteligentni , Zadbani . Aczkolwiek to już zależy od Klijentki . Czy Chce Tylko Dobrego i ostrego seksu . Czy Namiętności, uczucia i delikatności . Oczywiście Musicie się liczyć z Tym że To kosztuje . Zainteresowane Prosimy o Kontakt na Numer 609971214 . Nasze Drugie imię To Dyskrecja w 100%.
pewnie mają telefon na karte i szukają doładowań
no i kto tu sie zajmuje prostytucją a wszystko zwalacie na kobiety
jak babka szuka ogiera to nie chłopaczków lat 22
...chłopaki...je...baki...mam pytanko...kobitki w mojej firmie są bardzo zainteresowane waszymi usługami...fundnę im taką imprezkę...fakturę WAT...wystawiacie...?...