To zależy czego się od wyjazdu oczekuje. Jeśli chce się imprezować codziennie w klubach z baardzo miłą atmosferą, popijać od rana drinki z parasolką i ogólnie: nastawić się na rozrywkę - to polecam Majorkę Typowe zwiedzanie - Grecja, Egipt, Turcja. W Tunezji nie ma co robić. Indie to zawsze było moje marzenie, ale zdecydowanie nie polecam. Rzeczywistość w Indiach wygląda zupełnie inaczej niż w katalogach z biur podróży. Chorwacja ma piękne morze, Włochy zresztą też, ale mnie to nie zachwyciło. Najlepsze swoje wakacje spędziłam właśnie na Majorce, ale to polecam tylko tym, którzy lubią sie bawić...
Konto usunięte
08.07.2009 r. 23:46:18
jak to gdzie w pracy................
Rafal
10.07.2009 r. 23:19:17
Może będę sentymentalny , ale osobiście wolę polskie morze :
- Jak jest słońce można sie opalać, w tym czasie nie jest tak gorąco że można dostać mini wylewu bo jest miły wietrzyk czego brakuje na majorce czy w Grecji
- Jak nie ma słońca można pozwiedzać a w Polsce jest jeszcze co zwedzać zapewniam
- Jest kryzys , jak już wydajemy pieniądze wydajmy je na naszych żeby Polska była bardziej bogata a nie pchać w innych swojego nie znając
...
11.07.2009 r. 12:02:11
niż gdzie...
Konto usunięte
11.07.2009 r. 23:02:14
nie no zart(sceniczny)...heh.wszedzie gdzie NOGI PONIOSA;P
...
12.07.2009 r. 23:21:09
nogami...
14.07.2009 r. 12:11:43
Good day,
Please write to my email address: mikel_y2k@yahoo.com
In brief, my name is Michael , a man from Nigeria looking for a serious relationship which could possibly lead to marriage.
I became in terested in you after going through your profile and i wish to continue relationship with you which if nature will permit we have a long way to go.
I have a special reason of contacting you which i will make known to you, tell you more about myself and also send my pictures to you. I will like you to get back to me through my email address: mikel_y2k@yahoo.com.
Thanks as you write to my email.
Michael
Konto usunięte
14.07.2009 r. 19:27:44
..zgrana ekipe,to i swoim miescie urzadzisz 'odlotowe wakacje' ( ) zreszta ,zalezy kto co lubi.
Konto usunięte
15.07.2009 r. 16:19:44
To zalezy od kasy i upodoban patrnera.Ja namiot gory lub woda w okolicach kraka .Pozdrawiam wszystkie opalenizny
Konto usunięte
17.07.2009 r. 10:52:57
że wszędzie można spędzić odlotowe wakcje, ale musisz być w doborowym towarzystwie lub u boku mieć ukochaną osobę. W tedy nie ma znaczenia że pada, że swar słońca okrutny, wtedy poprostu dobrze się bawisz, bo masz z kim.
To zależy czego się od wyjazdu oczekuje. Jeśli chce się imprezować codziennie w klubach z baardzo miłą atmosferą, popijać od rana drinki z parasolką i ogólnie: nastawić się na rozrywkę - to polecam Majorkę
Typowe zwiedzanie - Grecja, Egipt, Turcja. W Tunezji nie ma co robić. Indie to zawsze było moje marzenie, ale zdecydowanie nie polecam. Rzeczywistość w Indiach wygląda zupełnie inaczej niż w katalogach z biur podróży. Chorwacja ma piękne morze, Włochy zresztą też, ale mnie to nie zachwyciło. Najlepsze swoje wakacje spędziłam właśnie na Majorce, ale to polecam tylko tym, którzy lubią sie bawić...
jak to gdzie w pracy................
Może będę sentymentalny , ale osobiście wolę polskie morze :
- Jak jest słońce można sie opalać, w tym czasie nie jest tak gorąco że można dostać mini wylewu bo jest miły wietrzyk czego brakuje na majorce czy w Grecji
- Jak nie ma słońca można pozwiedzać a w Polsce jest jeszcze co zwedzać zapewniam
- Jest kryzys , jak już wydajemy pieniądze wydajmy je na naszych żeby Polska była bardziej bogata a nie pchać w innych swojego nie znając
niż gdzie...
nie no zart(sceniczny)...heh.wszedzie gdzie NOGI PONIOSA;P
nogami...
Good day,
Please write to my email address: mikel_y2k@yahoo.com
In brief, my name is Michael , a man from Nigeria looking for a serious relationship which could possibly lead to marriage.
I became in terested in you after going through your profile and i wish to continue relationship with you which if nature will permit we have a long way to go.
I have a special reason of contacting you which i will make known to you, tell you more about myself and also send my pictures to you. I will like you to get back to me through my email address: mikel_y2k@yahoo.com.
Thanks as you write to my email.
Michael
..zgrana ekipe,to i swoim miescie urzadzisz 'odlotowe wakacje' (
) zreszta ,zalezy kto co lubi.
To zalezy od kasy i upodoban patrnera.Ja namiot gory lub woda w okolicach kraka .Pozdrawiam wszystkie opalenizny
że wszędzie można spędzić odlotowe wakcje, ale musisz być w doborowym towarzystwie lub u boku mieć ukochaną osobę. W tedy nie ma znaczenia że pada, że swar słońca okrutny, wtedy poprostu dobrze się bawisz, bo masz z kim.
..Zapraszam na ..wymianę poglądów..)
i pokaz mi ;];]