Wena twórcza opuściła cie Pulinko,że przypisujesz sobie prawa autorskie do postu ;Przyrost;Niech moc będzie z Tobą!!!!!!
Konto usunięte
28.01.2010 r. 13:41:09
to do mnie,bo nie rozumiem hmm?
Konto usunięte
28.01.2010 r. 13:51:34
Ja jako doswiadczony prawnik was pogodze...prawa tutaj posiada administrator.. my wyrazamy tylko opinie...Ty Slawek zaplacisz mi punktami...a Paula w naturze..ha, ha, ha
Konto usunięte
28.01.2010 r. 13:52:45
hihi Walenrodku,ale ja dalej nie wiem o co biega temu panu?
Konto usunięte
28.01.2010 r. 13:54:03
ups ,bo tu jest tez Paulinka,a ja Paula ,wiec to chyba nie domnie bylo skierowane,bo ja tam nic nie wykradam nikomu i nie przypiusuje czyis watkow,aweny mi ciagle nie brakuje prawda Walenrodku
Konto usunięte
28.01.2010 r. 13:58:40
Ja zawsze zeznam przed sadem.... ze bylas w tym czasie w intymnych stosunkach ze mna..!!!!!..ha, ha, ha
Konto usunięte
28.01.2010 r. 13:59:46
hehe dziekuje,wiedzialam,ze moge na Ciebie liczyc Walenrodku
Konto usunięte
28.01.2010 r. 14:02:45
Nooooooo....ale bedzie Cie to kosztowac..!!!???..ha,ha,ha
Konto usunięte
28.01.2010 r. 14:04:22
zrobie wszystko mialoby wiele
Konto usunięte
28.01.2010 r. 14:09:00
Jesli dzieci to sie zgadzam....to mow tak odrazu..ha,ha
Konto usunięte
28.01.2010 r. 14:10:16
Kocham dzieci Walenrod i mam nawet 3 ale nieskromnie mam ochote na malego synka
Konto usunięte
28.01.2010 r. 14:28:40
do autora tego tematu!!
Słuchaj Sławku-nie wiem o co Ci chodzi w tym wszystkim,a szczegolnie w tresci tego watku skoro piszesz mi napriv,ale nie uwazam,ze przypisuje sobie jakies prawa autorskie nie swojego tematu zabrałam poprostu łos jak wiekszosc,przesledz moja wypowiedz w tamtym temacie i puknij sie w glowe mocno z rana,bo nie wiem o co Ci chodzi czlowieku!! a o mojawene sie nie bój mam tyle tematów w głowie,ze moge Cie wkrotce zasypac nimi oraz zaprosic do wypowiedzi miłego dnia!!
Konto usunięte
28.01.2010 r. 14:30:31
Da sie zrobic...zaczynam nad tym pracowac intensywnie...ale musisz pomagac...ha, ha, ha, ha
Konto usunięte
28.01.2010 r. 14:33:31
Pauloooo....zlosc pieknosci szkodzi....a pozatem przerwalas mnie cos w polowie co robilem...ha,ha,ha,ha
to do mnie,bo nie rozumiem hmm?
Ja jako doswiadczony prawnik was pogodze...prawa tutaj posiada administrator.. my wyrazamy tylko opinie...Ty Slawek zaplacisz mi punktami...a Paula w naturze..ha, ha, ha
hihi Walenrodku,ale ja dalej nie wiem o co biega temu panu?
ups ,bo tu jest tez Paulinka,a ja Paula ,wiec to chyba nie domnie bylo skierowane,bo ja tam nic nie wykradam nikomu i nie przypiusuje czyis watkow,aweny mi ciagle nie brakuje
prawda Walenrodku
Ja zawsze zeznam przed sadem.... ze bylas w tym czasie w intymnych stosunkach ze mna..!!!!!..ha, ha, ha
hehe
dziekuje,wiedzialam,ze moge na Ciebie liczyc Walenrodku
Nooooooo....ale bedzie Cie to kosztowac..!!!???..ha,ha,ha
zrobie wszystko
mialoby wiele
Jesli dzieci to sie zgadzam....to mow tak odrazu..ha,ha
Kocham dzieci Walenrod i mam nawet 3
ale nieskromnie mam ochote na malego synka
do autora tego tematu!!
zabrałam poprostu łos jak wiekszosc,przesledz moja wypowiedz w tamtym temacie i puknij sie w glowe mocno z rana,bo nie wiem o co Ci chodzi czlowieku!!
a o mojawene sie nie bój mam tyle tematów w głowie,ze moge Cie wkrotce zasypac nimi oraz zaprosic do wypowiedzi
miłego dnia!!
Słuchaj Sławku-nie wiem o co Ci chodzi w tym wszystkim,a szczegolnie w tresci tego watku skoro piszesz mi napriv,ale nie uwazam,ze przypisuje sobie jakies prawa autorskie nie swojego tematu
Da sie zrobic...zaczynam nad tym pracowac intensywnie...ale musisz pomagac...ha, ha, ha, ha
Pauloooo....zlosc pieknosci szkodzi....a pozatem przerwalas mnie cos w polowie co robilem...ha,ha,ha,ha
Paula..umnie 01:00 rankiem...musze baterie podladowac..Dobranoc
Koles powalilo Cie na maxa ,zal mi Ciebie,masz Ty wyobraznie
zmien co palisz,bo Ci zwoje iskrza