udaja madrzejsze od siebie ..wiecie.nigdy nie spotkalem .. : juz mam prz.j.bane ..ale serio mowie babe sie kocha chyba tylko za glupote i chce sie ja o piekowac..
antek
12.05.2014 r. 11:38:32
Baba to strasznie przebiegły zwierz udają idiotki zeby dowartosciowac faceta
de sade-markiz
12.05.2014 r. 11:41:52
...ale bez nich...same smuty...
antek
12.05.2014 r. 11:50:46
nie tylko smuty ale i zimne łóżka
de sade-markiz
12.05.2014 r. 12:02:30
...i puste gary...
antek
12.05.2014 r. 12:07:28
z garami to bym nie przesadzał wiem z życia ze bieda nauczy bułki jesc
Damira
12.05.2014 r. 13:52:11
aleś się rozmarzył a gdzieś Ty Antoni o tej porze bułkę we czworakach widział chyba zeschłą za piecem z łońskiego roku .. póki co lebioda i pokrzywa ..
Damira
12.05.2014 r. 17:59:07
.. witaj .. oni sa z Marsa my z Wenus i dlatego tak trudno sie dogadać ..gdy mamy doła musimy się wygadać.. oni wchodzą do jaskiń tzn.zamykają sie w sobie i ani się waż podchodzić do nawet do progu bo.. jej chwilowy lokator rdzeń przegryzie i szpik wypije .. ale żyć bez siebie nie potrafimy oni bez nas my bez nich gdyby było inaczej nie byłoby takich portali i innych .. wynalazków tym podobnych
Damira
12.05.2014 r. 18:32:32
.. na pewno nie.. chociaż mówi się że każda ze stron ma jakiś tam pierwiastek płci przeciwnej ..moim zdaniem to tylko świadczy o Twoim silnym charakterze
Damira
12.05.2014 r. 18:50:52
oooo... Telesforka absztyfikant na horyzoncie i to Tibi we własnej osobie .. uhhh..siwy dym.. bedzie się działo szykuj sie , szykuj dziewczyno .. na mnie robi piorunujące wrażenie jak rzuci komplemnet to fleczki z butów wylatają ..
teresa
13.05.2014 r. 20:38:38
gepciu masz racje wy faceci lubicie kobiety te glupie bo mozna sie nimi opiekowac i sa zalezne od was te madre po prostu sa dla wiekszosci za madre
AylA
25.05.2014 r. 21:24:25
no zbyt wielu wypadło za burtę i już tam zostało
AylA
25.05.2014 r. 21:34:15
to nie moja wina, że faceci wolą luźne powiązania, szkoda tylko, że po 40 zmieniają zapatrywanie na temat ciut za późno
AylA
25.05.2014 r. 21:36:11
bo to i brzuch piwny przeszkadza i trzódka dzieci do wykarmienia
AylA
25.05.2014 r. 21:43:06
masz rację przydaje się za burtą dzięki niemu jeszcze wydaje wam się, że jesteście na fali
AylA
25.05.2014 r. 21:50:44
niestety z wiekiem mózg mężczyzny kurczy się, wierzy w co widzi bo tak chce, albo chce widzieć w co wierzey, jakoś tak
AylA
25.05.2014 r. 21:59:49
o kurcze piekło jak ja się wyspowiadam księdzu z tego co piszę na facetów
udaja madrzejsze od siebie ..wiecie.nigdy nie spotkalem .. :
juz mam prz.j.bane ..ale serio mowie babe sie kocha chyba tylko za glupote i chce sie ja o piekowac..
Baba to strasznie przebiegły zwierz
udają idiotki zeby dowartosciowac faceta
...ale bez nich...same smuty...
nie tylko smuty ale i zimne łóżka
...i puste gary...
z garami to bym nie przesadzał wiem z życia ze bieda nauczy bułki jesc
aleś się rozmarzył a gdzieś Ty Antoni o tej porze bułkę we czworakach widział chyba zeschłą za piecem z łońskiego roku .. póki co lebioda i pokrzywa ..
.. witaj .. oni sa z Marsa my z Wenus i dlatego tak trudno sie dogadać ..gdy mamy doła musimy się wygadać.. oni wchodzą do jaskiń tzn.zamykają sie w sobie i ani się waż podchodzić do nawet do progu bo.. jej chwilowy lokator rdzeń przegryzie i szpik wypije ..
ale żyć bez siebie nie potrafimy oni bez nas my bez nich gdyby było inaczej nie byłoby takich portali i innych .. wynalazków tym podobnych
..
na pewno nie.. chociaż mówi się że każda ze stron ma jakiś tam pierwiastek płci przeciwnej ..moim zdaniem to tylko świadczy o Twoim silnym charakterze
oooo... Telesforka absztyfikant na horyzoncie i to Tibi we własnej osobie
.. uhhh..siwy dym.. bedzie się działo
szykuj sie , szykuj dziewczyno
.. na mnie robi piorunujące wrażenie jak rzuci komplemnet to fleczki z butów wylatają ..
gepciu masz racje wy faceci lubicie kobiety te glupie bo mozna sie nimi opiekowac i sa zalezne od was te madre po prostu sa dla wiekszosci za madre
no zbyt wielu wypadło za burtę i już tam zostało
to nie moja wina, że faceci wolą luźne powiązania, szkoda tylko, że po 40 zmieniają zapatrywanie na temat
ciut za późno
bo to i brzuch piwny przeszkadza i trzódka dzieci do wykarmienia
masz rację przydaje się za burtą dzięki niemu jeszcze wydaje wam się, że jesteście na fali
niestety z wiekiem mózg mężczyzny kurczy się, wierzy w co widzi bo tak chce, albo chce widzieć w co wierzey, jakoś tak
o kurcze piekło
jak ja się wyspowiadam księdzu z tego co piszę na facetów