koles no nie pszesadzaj obierz ziemniaki pokroj cebulę piers w kostke zrob sos wedlug pszepisu na opakowaniu dodaj smietany tylko pierw rozpusc lyszke smietany w zimnej wodzie pomidory chyba tez pokroic umiesz ale masz problem
AGATA
06.01.2014 r. 15:34:36
kurcze i nikt mu nie pomógł prygotować obiadu
ani jednego przepisu
mam nadzieję, że sobie poradził bo z tych składników
przyzwoity obiad można przygotować nawet dla 5 osób
kaja
06.01.2014 r. 15:47:59
i chłopak może głodny siedzi zero pomocy ładnie
teresa
06.01.2014 r. 16:25:51
no moze z glodu juz padl autor bo jak juz doradzaja zeby eliota zjadl ale mysle ze dal rade
kaja
06.01.2014 r. 16:27:57
cześć tereska wszystkiego naj w Nowym
teresa
06.01.2014 r. 16:29:23
tamten rok mialam udany a ten zobaczymy aby nie byl gorszy jutro ide do pracy wiec zegnaj cdobry wypoczynku
kaja
06.01.2014 r. 16:30:58
cóż nie ma przeproś trzeba pracować
teresa
06.01.2014 r. 16:36:05
eba i nie trzeba u mnie praca to chwiolowo zbyt dlugo nie usiedze w jednym miejscu musze miec jakies zycie prywatne a tu kazda sobota w tym kraju pracujaca pociagne do wiosny a potem zobaczę
kaja
06.01.2014 r. 16:38:52
żyjesz z dnia na dzień żadnego zatrudnienia na stałe?
teresa
06.01.2014 r. 16:44:02
i takie cos mi odpowiada z jednej pracy do drugiej troche miesiecy wolnego chociasz troche pozyje ale teraz to mam umowe na dlugo niestety
kaja
06.01.2014 r. 16:53:30
dobrze że masz taką możliwość z pracy do pracy bo w mojej okolicy to trzeba zacisnąć zęby i szanować co się ma bo na nową pracę nie ma szans
teresa
06.01.2014 r. 16:58:42
kaju ja troche inaczej funkcjonuje dla mnie nie ma ze nie moge nic znalesc trzymanie sie jednego zakladu to bzdura zyje z dnia na dzien bo mam tylko jedno zycie i uwierz mi duzo znajomych nie ma odwagi tak zyc a maja gorzej od demnie mozesz wyjechac za granice tyle ofert w necie ja tak robie i mam w upie ten kraj
kaja
06.01.2014 r. 17:00:15
nie neguję tego jak żyjesz coraz częściej przekonujemy się że tak trzeba
mam
1,5kg ziemniaków
1 kg cebuli
fix sos grzybowy
snietane 18%
mleko
1kg piersi z kurczaczka
2 pomidory
2 jajka
Jest tutaj jakaś kucharka czarodziejka ?????
bo jestem głodny no ....
koles no nie pszesadzaj obierz ziemniaki pokroj cebulę piers w kostke zrob sos wedlug pszepisu na opakowaniu dodaj smietany tylko pierw rozpusc lyszke smietany w zimnej wodzie pomidory chyba tez pokroic umiesz ale masz problem
kurcze i nikt mu nie pomógł prygotować obiadu
ani jednego przepisu
mam nadzieję, że sobie poradził bo z tych składników
przyzwoity obiad można przygotować nawet dla 5 osób
i chłopak może głodny siedzi
zero pomocy
ładnie
no moze z glodu juz padl autor bo jak juz doradzaja zeby eliota zjadl ale mysle ze dal rade
tamten rok mialam udany a ten zobaczymy aby nie byl gorszy jutro ide do pracy wiec zegnaj cdobry wypoczynku
cóż nie ma przeproś trzeba pracować
eba i nie trzeba u mnie praca to chwiolowo zbyt dlugo nie usiedze w jednym miejscu musze miec jakies zycie prywatne a tu kazda sobota w tym kraju pracujaca pociagne do wiosny a potem zobaczę
żyjesz z dnia na dzień
żadnego zatrudnienia na stałe?
i takie cos mi odpowiada z jednej pracy do drugiej troche miesiecy wolnego chociasz troche pozyje ale teraz to mam umowe na dlugo niestety
dobrze że masz taką możliwość z pracy do pracy bo w mojej okolicy to trzeba zacisnąć zęby i szanować co się ma bo na nową pracę nie ma szans
kaju ja troche inaczej funkcjonuje dla mnie nie ma ze nie moge nic znalesc trzymanie sie jednego zakladu to bzdura zyje z dnia na dzien bo mam tylko jedno zycie i uwierz mi duzo znajomych nie ma odwagi tak zyc a maja gorzej od demnie mozesz wyjechac za granice tyle ofert w necie ja tak robie i mam w upie ten kraj
nie neguję tego jak żyjesz coraz częściej przekonujemy się że tak trzeba