...tortura...a ja tam jestem ubawiony jego obecnością...
Damira
19.02.2015 r. 16:20:35
taaaa .... musiałby mieć choc minimalne poczucie humoru..
de sade-markiz
19.02.2015 r. 16:23:46
...wiem że nie ma...ale jego przykład dowartościowuje innych...
Damira
19.02.2015 r. 16:31:13
nie jest możliwe aby w ten sposób dowartościowywać ludzi .. jedynie podawać można jako przykład wiecznej frustracji ku przestrodze innym
de sade-markiz
19.02.2015 r. 16:33:57
...no niech ta...i tak go lubię...tylko przestał mnie napadać...a szkoda...
Damira
19.02.2015 r. 16:47:47
nie bądź taki pewny czai sie gdzies w pobliżu i tylko go patrzeć jka wyleci ...z widłami
de sade-markiz
19.02.2015 r. 17:04:03
...to dostanie intelektualnego...klapsa...
Damira
19.02.2015 r. 17:32:21
w co
de sade-markiz
19.02.2015 r. 17:35:17
...w to czego nie posiada...nie w penisa...
Damira
19.02.2015 r. 17:40:38
a jeżeli i tego nie ma i stąd ta frustracja przewlekła ...matuchno kochana się narobiło
de sade-markiz
19.02.2015 r. 17:44:08
...ma...ma...bo gdyby nie miał to by nie p.......ł...głupot...
Damira
19.02.2015 r. 17:50:14
pomyślałam że Farinelli nam się trafił i stąd problemy
de sade-markiz
19.02.2015 r. 17:54:02
...niestety...to tylko taki mały...lisek-chytrusek...
de sade-markiz
19.02.2015 r. 18:17:27
...to było głębokie...i takie pełne treści...Ty pewnie mędrcem jesteś...?...
de sade-markiz
19.02.2015 r. 18:24:26
...pocałuj jedną...zamieni się w księżniczkę...
de sade-markiz
19.02.2015 r. 18:29:11
...oj nie przesadzaj...nie takie to straszne...byle tylko przeżyła ten pocałunek...jeśli nie...ani ropuchy...ani księżniczki...
de sade-markiz
19.02.2015 r. 20:28:41
...no i patrz...jakiż to paradoks...porzucone, podstarzałe...a może i zdesperowane...ale jakoś żadna na Ciebie nie leci...jaki wniosek...?...
de sade-markiz
21.02.2015 r. 08:34:59
...wiesz...tak sobie myślę...że Ty żyjesz w zamkniętym świecie...Tibiego...i żal mi Ciebie...naprawdę...wiem to prawie na pewno...że jakaś kobieta...kobiety...potraktowały Cię w sposób dla Ciebie niemiły...bywa... ...nie mniej nie wszystkie są takie...jak i nie każdy facet to drań...swoimi wpisami chcesz szokować...dla mnie nie jesteś to nie jest szokowanie...raczej miotanie się...bezsilne udowadnianie swojej pogardy dla kobiet...w którą sam nie wierzysz...a wracając do egzotycznej żony...to tylko fatamorgana faceta samotnego...który by mieć kobietę...musi płacić...co w Twoich ustach znaczą słowa...nie potrzeba mi głupiej polki...moim zdaniem tylko to...że boisz się kobiet-polek...i nie tylko...a tylko w ten sposób potrafisz to zamanifestować...mam nadzieję że żadna z nich nie poczuje się urażona tymi słowami...bo to jedynie słowa sfrustrowanego szaleńca...miłego dnia...i rozładuj napięcie...ręcznie rozładuj...
de sade-markiz
21.02.2015 r. 17:52:52
...meliski sobie zaparz...i łyknij coś na ciśnienie...a jak wyluzujesz to poczytaj słownik poprawnej polszczyzny...albo pisz w języku Friedricha Schillera...jeśli potrafisz...
...wytłumacz słowo...wohole...bo nie kumam...miłego wieczoru...w samotności...gburze...
Damira
21.02.2015 r. 21:41:09
eee..za słaba ta meliska będzie Nervosol... w czopkach
de sade-markiz
22.02.2015 r. 00:19:20
...podaj swoją pocztę...chętnie prześlę fotkę...tyle że nie twarzy...
de sade-markiz
22.02.2015 r. 10:24:23
...nie...fotka triumfującego uśmiechu...
de sade-markiz
22.02.2015 r. 18:27:28
...przebijam wszystkich...otwarcie sezony grillowego dziś miałem...sojowe kotlety z grilla...bajka...i kartofelki z popiołu...
de sade-markiz
22.02.2015 r. 18:52:11
...na deser w sam raz...choć jedna babeczka...
de sade-markiz
22.02.2015 r. 18:57:44
...to prawda...niektórym mało jednej...później jedynie czkawka...i moralny kac...
antek
30.03.2015 r. 08:39:40
nie wazne kto kogo szuka Tibi zawsze wszedzie wszystkich znajdzie
wystarczająca , gdy pojawiasz się na forum
...tortura...a ja tam jestem ubawiony jego obecnością...
taaaa .... musiałby mieć choc minimalne poczucie humoru..
...wiem że nie ma...ale jego przykład dowartościowuje innych...
nie jest możliwe aby w ten sposób dowartościowywać ludzi .. jedynie podawać można jako przykład wiecznej frustracji
ku przestrodze innym
...no niech ta...i tak go lubię...tylko przestał mnie napadać...a szkoda...
nie bądź taki pewny czai sie gdzies w pobliżu i tylko go patrzeć jka wyleci ...z widłami
...to dostanie intelektualnego...klapsa...
w co
...w to czego nie posiada...nie w penisa...
...ma...ma...bo gdyby nie miał to by nie p.......ł...głupot...
...niestety...to tylko taki mały...lisek-chytrusek...
...to było głębokie...i takie pełne treści...Ty pewnie mędrcem jesteś...?...
...pocałuj jedną...zamieni się w księżniczkę...
...oj nie przesadzaj...nie takie to straszne...byle tylko przeżyła ten pocałunek...jeśli nie...ani ropuchy...ani księżniczki...
...no i patrz...jakiż to paradoks...porzucone, podstarzałe...a może i zdesperowane...ale jakoś żadna na Ciebie nie leci...jaki wniosek...?...
...wiesz...tak sobie myślę...że Ty żyjesz w zamkniętym świecie...Tibiego...i żal mi Ciebie...naprawdę...wiem to prawie na pewno...że jakaś kobieta...kobiety...potraktowały Cię w sposób dla Ciebie niemiły...bywa...
...nie mniej nie wszystkie są takie...jak i nie każdy facet to drań...swoimi wpisami chcesz szokować...dla mnie nie jesteś to nie jest szokowanie...raczej miotanie się...bezsilne udowadnianie swojej pogardy dla kobiet...w którą sam nie wierzysz...a wracając do egzotycznej żony...to tylko fatamorgana faceta samotnego...który by mieć kobietę...musi płacić...co w Twoich ustach znaczą słowa...nie potrzeba mi głupiej polki...moim zdaniem tylko to...że boisz się kobiet-polek...i nie tylko...a tylko w ten sposób potrafisz to zamanifestować...mam nadzieję że żadna z nich nie poczuje się urażona tymi słowami...bo to jedynie słowa sfrustrowanego szaleńca...miłego dnia...i rozładuj napięcie...ręcznie rozładuj...
...meliski sobie zaparz...i łyknij coś na ciśnienie...a jak wyluzujesz to poczytaj słownik poprawnej polszczyzny...albo pisz w języku Friedricha Schillera...jeśli potrafisz...
...wytłumacz słowo...wohole...bo nie kumam...miłego wieczoru...w samotności...gburze...
...podaj swoją pocztę...chętnie prześlę fotkę...tyle że nie twarzy...
...nie...fotka triumfującego uśmiechu...
...przebijam wszystkich...otwarcie sezony grillowego dziś miałem...sojowe kotlety z grilla...bajka...i kartofelki z popiołu...
...na deser w sam raz...choć jedna babeczka...
nie wazne kto kogo szuka Tibi zawsze wszedzie wszystkich znajdzie
no troszke juz na nim siedzi ...
tak ... nie wierze na slowo
tez ...