nie wiem czy moja skromna piwniczka zaspokoi takie wysublimowane podniebienie .. ja prosta niewiasta woda u mnie ze studni .. wieś i dzicz kudłata naokoło, do tego nieobyta z dworskimi manierami ach ! !..ale cóż jeno jeżeli Acan nie pogardzisz to tylko własnoręcznie warzone mogę postawić
de sade-markiz
28.01.2014 r. 12:23:00
...własno...ręcznie powiadasz...to już coś...
de sade-markiz
28.01.2014 r. 12:46:30
...a myśl sobie co chcesz...uśmiałem się z Ciebie Gep...bardzo ładnie z Twojej strony że mnie cytujesz...tylko proszę nie chciej mojego numeru telefonu...
teresa
28.01.2014 r. 12:55:45
pszeciesz wy wogole faceci nie rozumiecie naszej kobiecej psychiki inaczej bylo by w kim wybierac a tak zaden sie z was nie nadaje
Damira
28.01.2014 r. 12:59:03
zależy .. do czego ...niestety..
de sade-markiz
28.01.2014 r. 14:58:35
...Tereso to nie jest prawda...a ja się nadałem...i nieważne co to znaczy...
de sade-markiz
28.01.2014 r. 15:05:51
...Ser abyś mógł być takim jakiego potępiasz musiał byś mieć wrażliwa psychikę a nie zrytą...widzisz różnica między nami jest taka że ja nie szukam Ciebie po tematach-Ty mnie szukasz widocznie ciekawię Ciebie-Ty mnie nie. ponadto nie jesteś kimś kto mógłby mnie zirytować,czy sprowokować... jak czytam co do mnie piszesz,ale staraj się ...Pozdrawiam
de sade-markiz
29.01.2014 r. 11:25:39
...miło mi Ser że wpadłeś...widzę ze jesteś moim fanem...miłego dnia bez frustracji...wyluzuj bo kiedyś sobie krzywdę zrobisz przydeptując sznurówki...
de sade-markiz
30.01.2014 r. 09:08:25
Damira
31.01.2014 r. 09:01:06
No tak mekka rozpusty zaliczona a chociaż Muzeum Van Gogha zwiedziłeś ... czy tylko witryny ... czerwone wzrok Twój wabiły
de sade-markiz
31.01.2014 r. 09:08:17
...czasem zdarza mi się zapamiętać w chwili...zatrzymać chwilę na dłużej lecz nie jest Ona malowana ręką artysty bez ucha...raczej inny rodzaj malarstwa jest mi bliski...
Damira
31.01.2014 r. 09:13:19
pewnie ścienne
de sade-markiz
31.01.2014 r. 09:20:55
...na ścianie powiadasz...Edouard Manet...Auguste Renior...daj mi taką ścianę-proszę...
Damira
31.01.2014 r. 09:32:06
To Waść w impresjonistach gustujesz ... ta subtelna, ulotna gra śwaitłem na duszach kobiet ... no to by się zgadzało niestety największa ścianę podnajmuje Matejko swoim Grunwaldem o pozostałych nic mi nie wiadomo ale impresjoniści aż takich monumentalnych dzieł nie tworzyli to coś się znajdzie ...na Gumtree
de sade-markiz
31.01.2014 r. 09:50:34
...ładnie powiedziane...Matejko cóż wielu tak malować potrafiło...pacykarz zwyczajny...bardziej już Tomka Sętowskiego cenię...z mojego miasta On...znałem Go gdy z pędzlem raczkować zaczynał...potępiany wówczas przez mądrali z Wawy czy miasta Kraka...
Damira
31.01.2014 r. 09:58:27
Sętowski nasz rodzimy Dali ... mam jego album \"Muzeum Wyobraźni\" , Markiz z Miasta Świętej Wieży .. przez świętość do rozpusty .. dobry tytuł na następny album
de sade-markiz
31.01.2014 r. 10:00:52
tak,tak...taka przewrotność ...
Damira
31.01.2014 r. 10:03:20
Bywaj Waść..
de sade-markiz
31.01.2014 r. 10:07:57
do chwili jaka jeszcze przed nami...
Damira
31.01.2014 r. 10:58:00
ja to Markiz pogonił za jakaś dzierlatką
Malwina
31.01.2014 r. 12:40:43
myślę, że zażywa świeżego powietrza ciągłe przebywanie w starych, wilgotnych murach grozi nie tylko zapaleniem zatok ale i zapaleniem płuc
Damira
31.01.2014 r. 12:45:46
.. albo pęcherza..
Malwina
31.01.2014 r. 12:49:02
a później już tylko krok do prostaty
Damira
31.01.2014 r. 12:53:22
słyszałaś?? To jęk po portalu sie rozległ ... niepocieszonych niewiast.. więc tak źle to mu lepiej nie życzmy
zmieszaną* miało być
...to niezwykle podniecająca mieszanka...uwierz
a jestem wstrząśnięta ... niezmieszana
a ja nie jestem Bond
Bond nie Bond Martini zawsze można
...a postawisz?
nie wiem czy moja skromna piwniczka zaspokoi takie wysublimowane podniebienie .. ja prosta niewiasta
woda u mnie ze studni .. wieś i dzicz kudłata naokoło, do tego nieobyta z dworskimi manierami ach !
!..ale cóż jeno jeżeli Acan nie pogardzisz to tylko
własnoręcznie warzone mogę postawić
...własno...ręcznie powiadasz...to już coś...
...a myśl sobie co chcesz...uśmiałem się z Ciebie Gep...bardzo ładnie z Twojej strony że mnie cytujesz...tylko proszę nie chciej mojego numeru telefonu...
pszeciesz wy wogole faceci nie rozumiecie naszej kobiecej psychiki inaczej bylo by w kim wybierac a tak zaden sie z was nie nadaje
zależy .. do czego ...niestety..
...Tereso to nie jest prawda...a ja się nadałem...i nieważne co to znaczy...
...Ser abyś mógł być takim jakiego potępiasz musiał byś mieć wrażliwa psychikę a nie zrytą...widzisz różnica między nami jest taka że ja nie szukam Ciebie po tematach-Ty mnie szukasz widocznie ciekawię Ciebie-Ty mnie nie.
ponadto nie jesteś kimś kto mógłby mnie zirytować,czy sprowokować...
jak czytam co do mnie piszesz,ale staraj się ...Pozdrawiam
...miło mi Ser że wpadłeś...widzę ze jesteś moim fanem...miłego dnia bez frustracji...wyluzuj bo kiedyś sobie krzywdę zrobisz przydeptując sznurówki...
No tak mekka rozpusty zaliczona a chociaż Muzeum Van Gogha zwiedziłeś
... czy tylko witryny ... czerwone wzrok Twój wabiły
...czasem zdarza mi się zapamiętać w chwili...zatrzymać chwilę na dłużej lecz nie jest Ona malowana ręką artysty bez ucha...raczej inny rodzaj malarstwa jest mi bliski...
pewnie ścienne
...na ścianie powiadasz...Edouard Manet...Auguste Renior...daj mi taką ścianę-proszę...
To Waść w impresjonistach gustujesz ... ta subtelna, ulotna gra śwaitłem na duszach kobiet ... no to by się zgadzało
niestety największa ścianę podnajmuje Matejko swoim Grunwaldem o pozostałych nic mi nie wiadomo ale impresjoniści aż takich monumentalnych dzieł nie tworzyli to coś się znajdzie ...na Gumtree
...ładnie powiedziane...Matejko cóż wielu tak malować potrafiło...pacykarz zwyczajny...bardziej już Tomka Sętowskiego cenię...z mojego miasta On...znałem Go gdy z pędzlem raczkować zaczynał...potępiany wówczas przez mądrali z Wawy czy miasta Kraka...
Sętowski nasz rodzimy Dali ... mam jego album \"Muzeum Wyobraźni\" ,
Markiz z Miasta Świętej Wieży .. przez świętość do rozpusty .. dobry tytuł na następny album
Bywaj Waść..
ja
to Markiz pogonił za jakaś dzierlatką
myślę, że zażywa świeżego powietrza
ciągłe przebywanie w starych, wilgotnych murach grozi nie tylko zapaleniem zatok ale i zapaleniem płuc
.. albo pęcherza..
a później już tylko krok do prostaty