sprzedam nerkę mam 25 l grupę krwi brh- jeśli masz kogoś chętnego to napisz TO JAKIEŚ NIE NORMALNE JEST CO W NATO
No jakieś nienormalne gómiś
Brak sów
Ktoś już śpiewał: Wszystko jest na sprzedaż, Sprzedajemy nawet swoją wiarę...
to nawet nie dziwne to chore co ludzie zrobią za kasę
W Nato to co zwykle
A ile płacą za nerkę?? Może i ja sprzedam Żartowałem... A czy ten ktoś pomyślał o tym że może mieć dziecko które będzie kiedyś potrzebować jego/jej nerki?? I dziecko umrze bo tatuś albo mamusia połasili się na łatwą kasę...
wybacz ale wtopie żeby to myślało a jeśli już pomyśli to musi to bardzo boleć go
Taa I dzwoni do kumpla i pyta co to jest jak głowa boli i obrazy się pojawiają a on tłumaczy że pomysł
Wilku no sam widzisz jaki ja dziwny jestem
A tak poza tym to dobry wieczór wszystkim
dobry wieczór
No nienormalne,już wszystkim handlują,narządami,brzuchy na ciąze wynajmują ohhhh
co się z tymi ludźmi dzieje Aniu
Tak to chyba surogatka taka kobieta ,czy jakoś sie nazywa co brzuch wynajmuje
jak zwał je tak zwał ale jak można oddać własne dziecko które ma się w sobie które się czuje i wo gule dla mnie jest to nie do pomyślenia
Niewiem ja tego nierozumiem,wogóle,
dobra bo złapie doła to są .......... i ,,,,,,,,,
ale w drogie panie jesteście wspaniałe kto się zemną zgadza
Su....bez sumienia
ale mi chodziło że to wy jesteście wspaniałe ty ANIU JOWITO oraz wszystkie co tak myślą
No ba hahah to nieulega żadnym atpliwosciom ahhaha że my wspaniałe jesteśmy
zgadza się
a jak tanio to ja mogę kupić taka nerkę i sprzedać drożnej hahaha i to jest interes
sprzedam nerkę mam 25 l grupę krwi brh- jeśli masz kogoś chętnego to napisz TO JAKIEŚ NIE NORMALNE JEST CO W NATO
No jakieś nienormalne gómiś
Brak sów
Ktoś już śpiewał:
Wszystko jest na sprzedaż,
Sprzedajemy nawet swoją wiarę...
to nawet nie dziwne to chore co ludzie zrobią za kasę
W Nato to co zwykle
A ile płacą za nerkę??
Może i ja sprzedam
Żartowałem... A czy ten ktoś pomyślał o tym że może mieć dziecko które będzie kiedyś potrzebować jego/jej nerki??
I dziecko umrze bo tatuś albo mamusia połasili się na łatwą kasę...
wybacz ale wtopie żeby to myślało a jeśli już pomyśli to musi to bardzo boleć go
Taa
I dzwoni do kumpla i pyta co to jest jak głowa boli i obrazy się pojawiają a on tłumaczy że pomysł
Wilku no sam widzisz jaki ja dziwny jestem
A tak poza tym to dobry wieczór wszystkim
dobry wieczór
No nienormalne,już wszystkim handlują,narządami,brzuchy na ciąze wynajmują ohhhh
co się z tymi ludźmi dzieje Aniu
Tak to chyba surogatka taka kobieta ,czy jakoś sie nazywa co brzuch wynajmuje
jak zwał je tak zwał ale jak można oddać własne dziecko które ma się w sobie które się czuje i wo gule dla mnie jest to nie do pomyślenia
Niewiem ja tego nierozumiem,wogóle,
dobra bo złapie doła to są .......... i ,,,,,,,,,
ale w drogie panie jesteście wspaniałe kto się zemną zgadza
Su....bez sumienia
ale mi chodziło że to wy jesteście wspaniałe ty ANIU JOWITO oraz wszystkie co tak myślą
No ba hahah to nieulega żadnym atpliwosciom ahhaha że my wspaniałe jesteśmy
zgadza się
a jak tanio to ja mogę kupić taka nerkę i sprzedać drożnej hahaha i to jest interes