ja tam też pierdoły żadnego na głowe sobie nie wezme nie mam czasu
kaja
03.10.2013 r. 20:08:07
znam takich jak ty pozytywnie zakręconych i wierzę że jak byś miał osiąść na mieliżnie pozamiatane
kaja
03.10.2013 r. 20:21:22
no co ja tak geparda widzę rozj.ebany jak paczka dropsów
kaja
03.10.2013 r. 20:28:07
właśnie zjadłam dwie skibeczki z szyneczką i do tego jajko na miękko więc smacznego choć nie wiem do czego
kaja
03.10.2013 r. 20:41:29
same pyszności ciekawe co gep wpier dziela golonka i piwo albo gicz cielęca na winie no bo chlebek z serkiem chyba
Gigi
03.10.2013 r. 20:48:14
tubylcy forumowicze - takich to ze świecą szukać.
Egoiści bezwzględni.
I żeby nie było - mówię o ludziach którzy nie pozwalają innym na wolność słowa, mają tylko obrażanie na celu..,
Brawo, uciekli z Polski, gówna zagraniczniaków sprzątają i panów się mają.
Jesteś jeden z drugim taki mocny w gębie to zmień ten świat, tylko jeśli taki jak wy-prostacy będzie cały świat to utopicie się we własnych gównach.
Obrzydzenie bierze.
kaja
03.10.2013 r. 20:55:51
może nie przy kolacji o tych gó wnach
kaja
03.10.2013 r. 21:29:37
nigdy tego nie słyszałam i sory to nie wchodzenie w upe gepardowi ale
kaja
03.10.2013 r. 21:41:00
a ja tak tylko co by było jasne a każdy kto tego posłucha musi przyznać rację prawdziwa prawda niestety
kaja
03.10.2013 r. 22:16:49
jak gdzieś tam znajdziesz miejsce przy wywalaniu **cenzura** to zaproś nasz rząd proszę bo większość ludzi tutaj żyje od 10 do 10-tego i nie neguję ludzi którzy wyjechali i wyjeżdżają bo za czym tutaj czekać
Gigi
03.10.2013 r. 22:20:42
nie potępiam tych którzy wyjechali.., podziwiam tych którzy zostali.
Natomiast Ci którzy uciekli a teraz \"rady dobrej ciotki uskuteczniają\" - to jest małe....
Uciekają tylko tchórze.....
Pozdrowienia dla całej Poloni
kaja
03.10.2013 r. 22:24:06
Gigi bo ja tępa jestem dlaczego uciekli wyjechali niejednokrotnie bo nie mieli z czego utrzymać rodziny znam takich to nie ucieczka zapierdzielają tam ale wiedzą za co. może się mylę ale tak to widzę
kaja
03.10.2013 r. 22:26:55
Nie wiem gep czy tu jest co ratować przyjdzie inny i też dla siebie będzie garnął nikogo tutaj nie obchodzi przeciętny człowiek
Gigi
03.10.2013 r. 22:27:32
Kaja więc trzeba umieć rozgraniczyć ludzi i .
Nie potępiam nikogo, tylko stwierdzam fakt.
Są tacy co wyjeżdżają za chlebem.., i chwała im za to bo to trudne decyzje. Ale cwaniactwu nie daję przyzwolenia.
kaja
03.10.2013 r. 22:33:00
ale no weż młodych ludzi teraz wszyscy handlują za granicą to tu to tam zarabiają i mają do końca życia nie będę miała takich samochodów jakimi jeżdżą ani takich pieniędzy jeśli nie kradną chwała im radzą sobie i mają rację a co mają tutaj siedzieć za 1200 zł
Gigi
03.10.2013 r. 22:41:01
wiem że żadna koniunktura polityczno-gospodarcza nie jest idealna. Ideologie są dobre w każdym ustroju polityczno-gospodarczym, ale widać nie wszyscy uważali na lekcjach historii. Myśleli że tak jak ich rodzice będą mogli wynosić z zakładów, bo przecież to niczyje.
Obrzydzenie bierze.... a jeszcze tyle chamstwa przez nich przemawia. chamstwo i prostota.
Nie krytykuję, bo w życiu trzeba sobie umieć poradzić, ale chamstwa i cygańskiej muzyki nie znoszę...
Szanuję tych którzy idą do celu nie zakopując innych.
Gigi
03.10.2013 r. 22:45:24
serGepardzie dużo Ci brakuje do inteligencji...
Trzep te worki po cemencie i radź sobie jak umiesz. Pan za 5 groszy , ups... przepraszam za 5 pensów.
Gigi
03.10.2013 r. 22:54:03
..mendo - myślę że na więcej Cię nie stać.
Ale każda rozmowa rozwija, nawet z prostym Panem...
kaja
03.10.2013 r. 22:59:36
tylko o mnie dbaj kuwa mam polane może cie gep jeszcze podlewać i pielęgnować Polska - kraj niskich zarobków jeśli się nie ma znajomości lub szczęścia, małej tolerancji i obłudy. Nie mówię, że na zachodzie jest inaczej, jednak mam wrażenie że troszkę jest.
Gigi
03.10.2013 r. 22:59:57
tylko krzykiem i prostotą zwracasz uwagę na siebie.
zalecam kółeczko wzajemnej adoracji.
Bo jest was paru..., szczególnych idiotów.
A jeśli stąd zniknę, to tylko z własnego wyboru.
Jeszcze debili nie znoszę.., więc to też może być powód.
Trzep co chcesz, Twoja wola.... Nowodorobkiewiczu
kaja
03.10.2013 r. 23:02:32
gn oisz tu wszystkich gep ale jak nie klniesz i nie obrażasz to masz w uj racji chłopie
kaja
03.10.2013 r. 23:04:57
Gigi
03.10.2013 r. 23:08:07
sergepard więc przytul swojego króliczka jak dasz radę, napij się meliski tylko teraz to już podwójnej i uciekaj spać bo zaczynasz majaczyć
Gigi
03.10.2013 r. 23:13:49
mały móżdżek i ograniczone pole widzenia.... w wielkim świecie...
kaja
03.10.2013 r. 23:17:37
oj tutaj trzeba umieć obserwować oj trzeba a za fotografa to cię w kostkę kopnę fajny był
AylA
03.10.2013 r. 23:21:20
Gigi cepa cepem nie zwalczysz no fotograf założył prowokacyjny temat i
kaja
03.10.2013 r. 23:23:13
cześć AyLA
AylA
03.10.2013 r. 23:24:35
heja szkoda bo ja Już chciałam zagrać Danuśkę w jego adaptacji albumu
AylA
03.10.2013 r. 23:25:19
ser mendy cię obłażą gdzie? jakie?
kaja
03.10.2013 r. 23:26:14
gep jak musisz to ić ja ze swej strony życzę kolorowych żeś se role wybrała
ja tam też pierdoły żadnego na głowe sobie nie wezme
nie mam czasu
znam takich jak ty pozytywnie zakręconych
i wierzę że jak byś miał osiąść na mieliżnie pozamiatane
no co ja tak geparda widzę rozj.ebany jak paczka dropsów
właśnie zjadłam dwie skibeczki z szyneczką i do tego jajko na miękko
więc smacznego choć nie wiem do czego
same pyszności ciekawe co gep wpier dziela golonka i piwo albo gicz cielęca na winie
no bo chlebek z serkiem chyba
tubylcy forumowicze - takich
to ze świecą szukać.
Egoiści bezwzględni.
I żeby nie było - mówię o ludziach którzy nie pozwalają innym na wolność słowa, mają tylko obrażanie na celu..,
Brawo, uciekli z Polski, gówna zagraniczniaków sprzątają i panów się mają.
Jesteś jeden z drugim taki mocny w gębie to zmień ten świat, tylko jeśli taki jak wy-prostacy będzie cały świat to utopicie się we własnych gównach.
Obrzydzenie bierze.
a ja tak tylko co by było jasne a każdy kto tego posłucha musi przyznać rację prawdziwa prawda niestety
jak gdzieś tam znajdziesz miejsce przy wywalaniu **cenzura** to zaproś nasz rząd proszę bo większość ludzi tutaj żyje od 10 do 10-tego i nie neguję ludzi którzy wyjechali i wyjeżdżają bo za czym tutaj czekać
nie potępiam tych którzy wyjechali.., podziwiam tych którzy zostali.
Natomiast Ci którzy uciekli a teraz \"rady dobrej ciotki uskuteczniają\" - to jest małe....
Uciekają tylko tchórze.....
Pozdrowienia dla całej Poloni
Gigi bo ja tępa jestem dlaczego uciekli wyjechali niejednokrotnie bo nie mieli z czego utrzymać rodziny znam takich to nie ucieczka zapierdzielają tam ale wiedzą za co. może się mylę ale tak to widzę
Nie wiem gep czy tu jest co ratować przyjdzie inny i też dla siebie będzie garnął nikogo tutaj nie obchodzi przeciętny człowiek
Kaja więc trzeba umieć rozgraniczyć ludzi i
.
Nie potępiam nikogo, tylko stwierdzam fakt.
Są tacy co wyjeżdżają za chlebem.., i chwała im za to bo to trudne decyzje. Ale cwaniactwu nie daję przyzwolenia.
ale no weż młodych ludzi teraz wszyscy handlują za granicą to tu to tam zarabiają i mają do końca życia nie będę miała takich samochodów jakimi jeżdżą ani takich pieniędzy jeśli nie kradną chwała im radzą sobie i mają rację a co mają tutaj siedzieć za 1200 zł
wiem że żadna koniunktura polityczno-gospodarcza nie jest idealna. Ideologie są dobre w każdym ustroju polityczno-gospodarczym, ale widać nie wszyscy uważali na lekcjach historii. Myśleli że tak jak ich rodzice będą mogli wynosić z zakładów, bo przecież to niczyje.
Obrzydzenie bierze.... a jeszcze tyle chamstwa przez nich przemawia. chamstwo i prostota.
Nie krytykuję, bo w życiu trzeba sobie umieć poradzić, ale chamstwa i cygańskiej muzyki nie znoszę...
Szanuję tych którzy idą do celu nie zakopując innych.
serGepardzie dużo Ci brakuje do inteligencji...
Trzep te worki po cemencie i radź sobie jak umiesz. Pan za 5 groszy , ups... przepraszam za 5 pensów.
..mendo - myślę że na więcej Cię nie stać.
Ale każda rozmowa rozwija, nawet z prostym Panem...
tylko krzykiem i prostotą zwracasz uwagę na siebie.
zalecam kółeczko wzajemnej adoracji.
Bo jest was paru..., szczególnych idiotów.
A jeśli stąd zniknę, to tylko z własnego wyboru.
Jeszcze debili nie znoszę.., więc to też może być powód.
Trzep co chcesz, Twoja wola.... Nowodorobkiewiczu
gn oisz tu wszystkich gep ale jak nie klniesz i nie obrażasz to masz w uj racji chłopie
sergepard więc przytul swojego króliczka jak dasz radę, napij się meliski tylko teraz to już podwójnej i uciekaj spać bo zaczynasz majaczyć
mały móżdżek i ograniczone pole widzenia.... w wielkim świecie...
oj tutaj trzeba umieć obserwować oj trzeba
a za fotografa to cię w kostkę kopnę fajny był
Gigi cepa cepem nie zwalczysz
no fotograf założył prowokacyjny temat i
heja
szkoda bo ja Już chciałam zagrać Danuśkę w jego adaptacji albumu
ser mendy cię obłażą gdzie? jakie?
gep jak musisz to ić ja ze swej strony życzę kolorowych
żeś se role wybrała