Proponuje Syrenke Bosto,co nie skreca,jezdzi prosto...
kaja
29.09.2013 r. 23:22:16
chyba denne
Malwina
30.09.2013 r. 08:42:44
kup takiego, co ma cztery koła, kierownicę, silnik no i oczywiście dach nie lubię jak mi pada na głowę
SAJ77
30.09.2013 r. 12:59:31
To zalezy,czy chcesz auto do jazdy na dalekie tereny,czy tez auto takie by bylo...Ja bym kupil Forda Mustanga z lat siedemdziesiatych...Cudo cukierek...A jezeli lubisz teren to Land Rover,tez z tych lat...Mialem takie cudo i powiem Ci ze trudno o lepsze...Mercedesy 4X4 sie chowaja...Masz tyle mozliwosci,tylko nie kupuj Forda mondeo bo Ci sie rozsypie...
Kill Bill
30.09.2013 r. 18:28:28
ADM|N
01.10.2013 r. 16:28:28
Resorak
AylA
01.10.2013 r. 16:28:38
autor stanowczo wygląda na takiego, co ma tyle kapusty w sam raz na Bentley\'a
Gigi
08.10.2013 r. 14:50:36
@Łukasz189kor podstawowa sprawa to ile masz pieniędzy na to przeznaczonych, do jakich celów ma służyć ten samochód.. no i jaki jest Twój status rodzinny oraz miesięczny dochód.
Ople i VW są raczej niezawodne i niedrogie w utrzymaniu.
Skoda teraz też jest warta uwagi...
A silnik?? w zależności od ilości kilometrów.
Fordy raczej się nie nadają do zagazowania, bo maja plastikowe parowniki, Diselki są warte zainteresowania ale trzeba pamiętać o świecach i akumulatorze.
wszystko jest zależne.... ale polecam VW.., mimo wszystko
Jaki kupić teraz samochód
sprawny
czerwony
Proponuje Syrenke Bosto,co nie skreca,jezdzi prosto...
kup takiego, co ma cztery koła, kierownicę, silnik no i oczywiście dach
nie lubię jak mi pada na głowę
To zalezy,czy chcesz auto do jazdy na dalekie tereny,czy tez auto takie by bylo...Ja bym kupil Forda Mustanga z lat siedemdziesiatych...Cudo cukierek...A jezeli lubisz teren to Land Rover,tez z tych lat...Mialem takie cudo i powiem Ci ze trudno o lepsze...Mercedesy 4X4 sie chowaja...Masz tyle mozliwosci,tylko nie kupuj Forda mondeo bo Ci sie rozsypie...
Resorak
autor stanowczo wygląda na takiego, co ma tyle kapusty
w sam raz na Bentley\'a
@Łukasz189kor podstawowa sprawa to ile masz pieniędzy na to przeznaczonych, do jakich celów ma służyć ten samochód.. no i jaki jest Twój status rodzinny oraz miesięczny dochód.
Ople i VW są raczej niezawodne i niedrogie w utrzymaniu.
Skoda teraz też jest warta uwagi...
A silnik?? w zależności od ilości kilometrów.
Fordy raczej się nie nadają do zagazowania, bo maja plastikowe parowniki, Diselki są warte zainteresowania ale trzeba pamiętać o świecach i akumulatorze.
wszystko jest zależne.... ale polecam VW.., mimo wszystko