Co do tego tematu to ja osobiscie nie lubię zadnego pojazdu prowadzic no chyba ze rower hehe
Aniuleczka
07.03.2013 r. 15:10:22
Są i takie które lubią prowadzic duze samochody. Chociaz ich liczba z pewnoscią jest mniejsza od tych pań które lubią pojazdy mniejsze od tych wszystkich duzych aut cięzarowych itd.
AylA
07.03.2013 r. 15:21:02
duże sprzęty często kręcą facetów a zapomniałam kobiety też
Czarny
07.03.2013 r. 17:26:49
ale za to Kamaz wygrywa w Dakarze
gosikw74
17.03.2013 r. 15:26:19
ja wole takie mniejsze kobiece ale w niemczech czesto widzialam ze kolkiem duzych samochodow kobiety... jak rowniez czesto spotykam kobiety jezdzace taksowkami...
poosslusznyyy
26.04.2013 r. 17:44:56
Zależy też co masz na myśli. Widziałem Kobiety prowadzące ciężarówki, prowadzące autobusy. Może nie wszystkie, ale pewnie część Kobiet lubi tak wielkie pojazdy Wygląda imponująco, przyznam
gosikw74
26.04.2013 r. 19:33:24
no dla mnie nie, jednak wole jak autobus prowadzi facet
poosslusznyyy
26.04.2013 r. 22:24:59
gosikw74
ja też tak wolę, czuję się spokojniej
nortipl
21.10.2013 r. 14:37:07
dziwczyny raczej wola z mniejszą dupą. Oczywiście chodzi mi o tył samochodu
teresa
21.10.2013 r. 18:37:59
duze auto to bezpieczne auto w malym mozna w trakcie wypadku zostac zgniecionym ja zdecydowanie wole duze ale nie wiem czy umialabym to cos prowadzic bo zawsze jestem pasarzerem
Beliver
21.10.2013 r. 19:37:10
Czy dziewczyny lubią to nie wiem ale Ja lubię prowadzić duże samochdoy
kaja
21.10.2013 r. 23:06:26
dużym samochodem jeżdzi się o niebo lepiej jak małym gówienkiem nie obrażając małych aut bo sama takie mam ale ja osobiście bez problemu siadam za kółko każdego auta
Beliver
22.10.2013 r. 01:07:56
mi osobiście przypadł do gustu VW Golf Plus i komfortowa jazda z czego jestem zadowolony
zawsze mnie to zastanawiało
Co do tego tematu to ja osobiscie nie lubię zadnego pojazdu prowadzic no chyba ze rower hehe
Są i takie które lubią prowadzic duze samochody. Chociaz ich liczba z pewnoscią jest mniejsza od tych pań które lubią pojazdy mniejsze od tych wszystkich duzych aut cięzarowych itd.
duże sprzęty często kręcą facetów
a zapomniałam kobiety też
ale za to Kamaz wygrywa w Dakarze
ja wole takie mniejsze kobiece
ale w niemczech czesto widzialam ze kolkiem duzych samochodow kobiety... jak rowniez czesto spotykam kobiety jezdzace taksowkami...
Zależy też co masz na myśli. Widziałem Kobiety prowadzące ciężarówki, prowadzące autobusy. Może nie wszystkie, ale pewnie część Kobiet lubi tak wielkie pojazdy
Wygląda imponująco, przyznam
no dla mnie nie, jednak wole jak autobus prowadzi facet
gosikw74
ja też tak wolę, czuję się spokojniej
dziwczyny raczej wola z mniejszą dupą. Oczywiście chodzi mi o tył samochodu
duze auto to bezpieczne auto w malym mozna w trakcie wypadku zostac zgniecionym ja zdecydowanie wole duze ale nie wiem czy umialabym to cos prowadzic bo zawsze jestem pasarzerem
Czy dziewczyny lubią to nie wiem ale Ja lubię prowadzić duże samochdoy
dużym samochodem jeżdzi się o niebo lepiej jak małym gówienkiem
nie obrażając małych aut bo sama takie mam ale ja osobiście bez problemu siadam za kółko każdego auta
mi osobiście przypadł do gustu VW Golf Plus
i komfortowa jazda z czego jestem zadowolony
słyszałem ze nie tyle duże samochody co szerokie