Cóż ja Tobie mogę rzec w tej kwestii.Rzeczywistość, realia życia można przekształcić, odmienić, zmodernizować zwał jak zwał .Jest to osiągalne ale najgorsze jest to że ...we people w żaden sposób nie potrafimy ..przeprofilować siebie .Stłamszeni przez brukowy romantyzm.. przez wieki pod butem jezuitów czy tez zaborców , zakochani w wolności szlacheckiej, sarmatyzmie i powstaniach. Mentalnie jesteśmy na wiecznej wojnie z całym światem, intelektualnie zaś jesteśmy autykami.
Aż se chlipnę choć lepsiejsze byłoby
Prawie wiosna .Pogoda zwariowała,dostosowuje się do ..świata.
Damira
25.01.2020 r. 13:01:13
i dojechalim do stacji sobota....i tak jadziem od stacji, do stacji a tymczasem...... tempus fugit..
Damira
26.01.2020 r. 12:12:46
Czuwaj,!Czuwaj! Kiedy światło na górach daje znak - Wstań i idź!
Damira
26.01.2020 r. 12:24:07
Pachnący.... miodowo czerwonokrzew Rano trzeba wstać rano to jest,tak gdzieś po pierwszej bo później już .... kołdra przytrzasnęła ?
Damira
26.01.2020 r. 12:45:01
Tak generalnie ta... Aspalathus linearis to baaardzo pożyteczne ziółko .. ma sporo przeciwutleniaczy ,żelaza, potasu, fluoru, cynku, magnezu ..oj se poczytaj duuużo tego uwielbiam ten..miodowy zapach . mrrrrrrrrrrrrrr... .a to co se własnie chlipię, to Rooibos polskiej firmy Astra . Wygodny fotel, półmrok, ulubiona płyta, prawie zimna kawa i papieros tlący się w popielniczce.. A w głowie.....
Damira
26.01.2020 r. 13:03:32
Se kupi herbatkę będzie miał tak samo . ale tych pachnących świeczków to niekoniecznie ...za często .Szyja ? że niby... odurzony kawą i papierosami rozluźniasz zamotaną wokół szyi .....pętlę rzeczywistości...
Damira
26.01.2020 r. 13:20:21
Noooo nie , ale możesz spróbować, napisz o efektach Grunt to mieć głowę na karku Kto ma głowę na karku..............ten i czapkę zdobędzie.
Damira
26.01.2020 r. 13:31:55
Znaczy się najlepiej do wszystkiego? ... łoooo Maaaatuniu .kto by ten melanż nieustający wytrzymał , we chałupie dziś, wajcha na luz koła do góry ..wczoraj do roboty musiałam wskoczyć miało 10 minut, wyszło pół dniówki..ale nic to, jak mawiał Mały Rycerz.
Damira
26.01.2020 r. 17:19:51
Kieliszeczek winka zawsze jest rozwiązaniem, nawet jeśli tak do końca nie jesteśmy pewni ...jaki jest problem Leżling , opierdaling, nicnierobing ..tylko niedzielę
Damira
26.01.2020 r. 18:58:34
wino pijemy by celebrować i zapamiętać ..czystą by ..zapomnieć i dlatego na kapce się nie kończy Lubi ,lubi ... no może nie TAK , ale lubi tak od czasu do czasu
Damira
26.01.2020 r. 19:13:40
kobieta po winie i czytaj dwojako uśmiechnięty wóda czysta no staram się nie tykać uśmiechnięty to prawie jak z zeksem
ło hoooohooo ..łoo jakie śmieszne...ześmiała żem się jak norka Z pierwszym primo się zgadzam 100/100 noooo... alllle, allle ze drugim to się ewidentnie ... marnujesz..
Damira
26.01.2020 r. 19:48:44
Niech będzie..ten Norek Błąd kolosalny !!!!!!!!!!!Wytnij z tego zdania .. kiedyś..prawdopodobnie. Zwątpienie to prosta droga do przegranej . Gdzie Twoja wiara w siebie ?
Damira
27.01.2020 r. 18:25:41
Wiele się nie zmieniało, doszły jeszcze inne ....wynalazki
Nie ma takiej rzeczy na świecie, której nie naprawi .. .kawałeczek .. serniczka
Damira
04.02.2020 r. 17:27:52
Gruby? Mówi się ...puszysty niech se siorbnie . Sypnęło śniegiem, do tego leje, wiucha, ale to nie zła pogoda sprawia że ludziom jest ...zimno tak gdziesik przeczytałam ....moi
Damira
05.02.2020 r. 18:59:41
A niech stracę I niech mię tu nie wzdycha, to nie peron dworcowy nikt nie odjeżdża Co to za papug nadaje? Cuś mi sie wydaje że Admin znalazł alternatwę dla podreperowania ..kulejącej frekwencji na forumie
Damira
05.02.2020 r. 19:21:30
a gdy się milczy , milczy, milczy to apetyt rośnie wilczy ... na pastę z awokado
Damira
08.02.2020 r. 12:42:06
espresso z szarlotką w piekarniku zapiekanka gołąbkowa...
Damira
08.02.2020 r. 12:51:17
Tak pożegnał się z nami ...Maestro Lipko ...
.Ostatni pociąg w ostatni rusza w lot, słońce zachodzi, idzie..... noc.....Niech czarna cisza nie dopadnie nas
Cóż ja Tobie mogę rzec w tej kwestii.Rzeczywistość, realia życia można przekształcić, odmienić, zmodernizować zwał jak zwał .Jest to osiągalne ale najgorsze jest to że ...we people w żaden sposób nie potrafimy ..przeprofilować siebie .Stłamszeni przez brukowy romantyzm.. przez wieki pod butem jezuitów czy tez zaborców , zakochani w wolności szlacheckiej, sarmatyzmie i powstaniach. Mentalnie jesteśmy na wiecznej wojnie z całym światem, intelektualnie zaś jesteśmy autykami.
choć lepsiejsze byłoby
Aż se chlipnę
Prawie wiosna .Pogoda zwariowała,dostosowuje się do ..świata.
Pachnący....
miodowo czerwonokrzew
Rano trzeba wstać rano to jest,tak gdzieś po pierwszej bo później już
....
kołdra przytrzasnęła ?
Tak generalnie ta...
Aspalathus linearis to baaardzo pożyteczne ziółko .. ma sporo przeciwutleniaczy ,żelaza, potasu, fluoru, cynku, magnezu ..oj se poczytaj duuużo tego
uwielbiam ten..miodowy zapach . mrrrrrrrrrrrrrr...
.a to co se własnie chlipię, to Rooibos polskiej firmy Astra
.
Wygodny fotel, półmrok, ulubiona płyta, prawie zimna kawa i papieros tlący się w popielniczce.. A w głowie.....
Znaczy się najlepiej do wszystkiego? ...
łoooo Maaaatuniu .kto by ten melanż nieustający wytrzymał
, we chałupie dziś, wajcha na luz koła do góry ..wczoraj do roboty musiałam wskoczyć
miało 10 minut, wyszło pół dniówki..ale nic to, jak mawiał Mały Rycerz.
Kieliszeczek winka
zawsze jest rozwiązaniem, nawet jeśli tak do końca nie jesteśmy pewni ...jaki jest problem
Leżling , opierdaling, nicnierobing ..tylko niedzielę
kobieta po winie i czytaj dwojako uśmiechnięty wóda czysta no staram się nie tykać uśmiechnięty to prawie jak z zeksem
Z pierwszym primo się zgadzam 100/100
noooo... alllle, allle
ze drugim to się ewidentnie ... marnujesz..
ło hoooohooo ..łoo jakie śmieszne...ześmiała żem się jak norka
Niech będzie..ten Norek
Błąd kolosalny !!!!!!!!!!!Wytnij z tego zdania .. kiedyś..prawdopodobnie.
Zwątpienie to prosta droga do przegranej . Gdzie Twoja wiara w siebie ?
Wiele się nie zmieniało, doszły jeszcze inne ....wynalazki
">
Gruby? Mówi się ...puszysty
niech se siorbnie
. Sypnęło śniegiem, do tego leje, wiucha, ale to nie zła pogoda sprawia że ludziom jest ...zimno tak gdziesik przeczytałam ....moi
A niech stracę
I niech mię tu nie wzdycha, to nie peron dworcowy nikt nie odjeżdża
Co
to za papug nadaje? Cuś mi sie wydaje że Admin znalazł alternatwę dla podreperowania ..kulejącej frekwencji na forumie
Tak pożegnał się z nami ...Maestro Lipko ...
.Ostatni pociąg w ostatni rusza w lot, słońce zachodzi, idzie..... noc.....Niech czarna cisza nie dopadnie nas
Serce zabrania nam się bać.Au revoir, Maestro!
">
...a to też... Mistrza .
">
....że niby fajne babki nie rdzewieją , albo popraw se koronę Mała i zasuwaj
Miał być dialog....
pozostał monolog...
">
aaaaaaa... to se jeszcze czasoumilacza dołożę
">
taaaaa..........
a los nas z jednych przędzie prządz
zdecydowanie lepsiejszy smak
a tak w ogóle to wiuuuuuuchaaaaaaaaaaaaaaa.....potężnie.
">
No tak
Walentynkowe
.... dygnięcie i inne tam wyrazy od moi
W młodzieży siła
">
Se znalazłam, se zapodam..
">
Piękne
">
a to i ja kapkę , lecz rudej z cytryną
... Hmmm....kto nie rozumie milczenie i słów nie potrafi zrozumieć......
hmmm...najprawdopodobniej
">
Aaaaaaa.... i lodu parę kostek dorzucę ..