jak myslicie mozliwe jest tak naprawde przeniesc sie w czasie? prosze o przyklady
Kill Bill
11.12.2012 r. 11:50:56
jest możliwe i realne. przyjedź do Łodzi....19 wiek
thom-es
12.12.2012 r. 19:04:43
czyli wychodzi na to ze mozemy powiedziec ze czas przeminal ma wplyw zmiennosc zdarzen wzgledem czasu i przestrzeni
AGATA
28.12.2012 r. 19:39:25
nie wiem czy mozliwe, chyba raczej nie
ale fajnie by było przenieść sie w przeszłosc
czy przyszłość
...
01.01.2013 r. 18:49:18
byłem tu wczoraj, jestem dzić (a cały rok minął)
requiemdlasnu
12.01.2013 r. 13:04:50
jesli chcesz rozsmieszyc smierc opowiedz jej o swoich planach na przyszlosc
poosslusznyyy
12.01.2013 r. 13:10:23
Prawdopodobnie wstecz da się okrążając ziemię przeciwnie do jej obrotu z dość dużą prędkością niby da się cofnąć. Czas to pojęcie względne, więc w kosmosie płynie inaczej. Lecąc w kosmos i za kilka lat wracając będziesz tak jakby w przyszłości, bo na ziemi czas płynie szybciej. Czy coś innego? Raczej nie, nie wiem... Back to the future, to zdecydowanie fikcja naukowa
thom-es
13.01.2013 r. 21:07:09
nie do konca fikcja tak to wystarczy zalamanie grawitacji co do predkosci i moze sie dziac zupelnie inaczej, nie wiemy jeszcze tak do konca , ale wiemy ze cos juz wiemy wiedzac narazie nic
, mechaniczna fizyka kwantowa
Francesca
25.04.2013 r. 19:27:43
tak, fizyka kwantowa jest bardzo interesujaca, jest wiele teorii, miedzy innymi, ze zyjemy na wielu wymiarach jednak nie zdajac sobie z tego sprawy, raczej nieswiadomie.
Wziawszy pod uwage podroze astralne uwazam ze podroze w czasie sa mozliwe, czas jest pojeciem wzglednym i tak naprawde nie ma przeszlosci, terazniejszosci lub przyszlosci, wszystko toczy sie \"teraz\", obecnie,ale i w zwiazku z tym jest wiele teorii. Ci, ktorzy sami doswiadczyli takich podrozy na inne wymiary wiedza ze to mozliwe.
Robert
27.05.2013 r. 03:55:51
OOO rany ,
Po pierwsze wszysko jest możliwe :!!!
Po drugie nie po to prawa Arystotelesa żeśmy obalali aby sie zatrzymać się na prawach Einsteina \"sory coś wypiłem bo żle napisałem Ainsztaina\"
Po trzecie człowieka tylko ogranicza jego UMYSŁ, tylko i wyłącznie (ORAZ JEGO TEORIE : ))) )
R.
ps. za durzo by tu pisać serioooo DD masakraaaa hahha ooludzie : )
gosikw74
27.05.2013 r. 08:58:16
ja czasem chcialabym sie cofnac.. ale w przyszlosc raczej nie..
gosikw74
27.05.2013 r. 12:59:13
i to, i to jest niemozliwe, ale w przyszlosc moze zajrzec ci wrozka
gosikw74
27.05.2013 r. 17:18:07
ale przyszlosc jakas zobaczysz
gosikw74
27.05.2013 r. 17:31:56
a ja widze jeszcze wiecej, ze bedziesz bogata i dlugo zyla
gosikw74
27.05.2013 r. 17:38:22
tez agus, tez... albo ksieciunia nie bedzie, ale kon wciaz bedzie stal
gosikw74
27.05.2013 r. 17:45:46
hehe oj tam, niech idzie na szczenscieee
gosikw74
27.05.2013 r. 17:49:40
to wyslij mi faxem
gosikw74
27.05.2013 r. 17:56:25
kwiatowa 13, koniec swiata
gosikw74
27.05.2013 r. 18:05:57
taaaaaaaaaak przejrzalas mnie
gosikw74
27.05.2013 r. 18:11:07
a jak moja mi sie popsuje, to zrobisz mi troche miejsca i polatamy razem?
gosikw74
27.05.2013 r. 18:23:39
a juz myslalam, ze powiesz, ze ja za gruba i miotla peknie
pa agus
aaaa jak bedziesz gdzies w poblizu mnie to zalec na czadowa herbatke z pradem
teresa
31.01.2015 r. 21:42:12
nawet tutaj widze ludzie z wruzek kozystaja to jakas epidemia
Beliver
01.02.2015 r. 01:18:52
Pozwolę podzielić się swoją opinią gdyż można przenieść przeszłość w przyszłość wystarczy do tego analiza błędów z przeszłości natomiast w teraźniejszości można bogacić się w doświadczenie ponieważ są to doskonałe narzędzie do reperowania przyszłości,
jak myslicie mozliwe jest tak naprawde przeniesc sie w czasie? prosze o przyklady
jest możliwe i realne. przyjedź do Łodzi....19 wiek
czyli wychodzi na to ze mozemy powiedziec ze czas przeminal ma wplyw zmiennosc zdarzen wzgledem czasu i przestrzeni
nie wiem czy mozliwe, chyba raczej nie
ale fajnie by było przenieść sie w przeszłosc
czy przyszłość
byłem tu wczoraj, jestem dzić (a cały rok minął)
jesli chcesz rozsmieszyc smierc opowiedz jej o swoich planach na przyszlosc
Prawdopodobnie wstecz da się okrążając ziemię przeciwnie do jej obrotu z dość dużą prędkością niby da się cofnąć. Czas to pojęcie względne, więc w kosmosie płynie inaczej. Lecąc w kosmos i za kilka lat wracając będziesz tak jakby w przyszłości, bo na ziemi czas płynie szybciej. Czy coś innego? Raczej nie, nie wiem... Back to the future, to zdecydowanie fikcja naukowa
nie do konca fikcja tak to wystarczy zalamanie grawitacji co do predkosci i moze sie dziac zupelnie inaczej, nie wiemy jeszcze tak do konca , ale wiemy ze cos juz wiemy wiedzac narazie nic
, mechaniczna fizyka kwantowa
tak, fizyka kwantowa jest bardzo interesujaca, jest wiele teorii, miedzy innymi, ze zyjemy na wielu wymiarach jednak nie zdajac sobie z tego sprawy, raczej nieswiadomie.
Wziawszy pod uwage podroze astralne uwazam ze podroze w czasie sa mozliwe, czas jest pojeciem wzglednym i tak naprawde nie ma przeszlosci, terazniejszosci lub przyszlosci, wszystko toczy sie \"teraz\", obecnie,ale i w zwiazku z tym jest wiele teorii. Ci, ktorzy sami doswiadczyli takich podrozy na inne wymiary wiedza ze to mozliwe.
OOO rany ,
Po pierwsze wszysko jest możliwe :!!!
Po drugie nie po to prawa Arystotelesa żeśmy obalali aby sie zatrzymać się na prawach Einsteina \"sory coś wypiłem bo żle napisałem Ainsztaina\"
Po trzecie człowieka tylko ogranicza jego UMYSŁ, tylko i wyłącznie (ORAZ JEGO TEORIE : ))) )
R.
ps. za durzo by tu pisać serioooo DD masakraaaa hahha ooludzie : )
ja czasem chcialabym sie cofnac.. ale w przyszlosc raczej nie..
i to, i to jest niemozliwe, ale w przyszlosc moze zajrzec ci wrozka
ale przyszlosc jakas zobaczysz
a ja widze jeszcze wiecej, ze bedziesz bogata i dlugo zyla
tez agus, tez... albo ksieciunia nie bedzie, ale kon wciaz bedzie stal
hehe oj tam, niech idzie na szczenscieee
to wyslij mi faxem
kwiatowa 13, koniec swiata
taaaaaaaaaak przejrzalas mnie
a jak moja mi sie popsuje, to zrobisz mi troche miejsca i polatamy razem?
a juz myslalam, ze powiesz, ze ja za gruba i miotla peknie
pa agus
aaaa jak bedziesz gdzies w poblizu mnie to zalec na czadowa herbatke z pradem
nawet tutaj widze ludzie z wruzek kozystaja to jakas epidemia
Pozwolę podzielić się swoją opinią gdyż można przenieść przeszłość w przyszłość wystarczy do tego analiza błędów z przeszłości natomiast w teraźniejszości można bogacić się w doświadczenie ponieważ są to doskonałe narzędzie do reperowania przyszłości,