Jak już osiągniesz wszystkie cele w życiu , to co będziesz robił?
rozważna
14.04.2010 r. 16:49:25
trzeba być bardzo ograniczonym żeby tak zakładać... po to mamy wyobraźnie, żeby nie stać w miejscu.
Anka
14.04.2010 r. 17:45:17
Nigdy nie osiąga się wszystkich ...zawsze stawiamy sobie nowe cele...
Konto usunięte
14.04.2010 r. 21:32:30
wymyślę sobie nowe
Konto usunięte
14.04.2010 r. 21:40:27
Jak osiągnę wszystkie cele to położę się i umrę
Konto usunięte
14.04.2010 r. 21:44:48
dobre, też mi to przyszło do głowy
rysiek400
14.04.2010 r. 22:15:23
Krysia, nie umieraj , szkoda by cię było
bierz przykład ze słodziutkiej i wymyśl nowe
Orzeł Biały
14.04.2010 r. 22:45:00
Pewnie umrę jak wszystko zrobię na tym świecie .
rysiek400
22.04.2010 r. 14:33:11
życie jako cel sam w sobie
ciekawe nadziejka , może to typowo konsumpcyjne podejście do życia , chcesz żeby było przyjemnie w życiu i co poza tym?
kwiatek też lubi przyjemne rzeczy - słońce - ale ma cel , żeby były następne kwiatki
a ty?
rysiek400
23.04.2010 r. 10:48:11
ciekawe jakie przyjemnośći ci się należą ?
no i nie owiedziałaś jakie jeszcze masz cele w życiu, może nie masz ? osiągnęłaś już wszystko i teraz tylko czekasz na przyjemności ?
dyskretny
13.07.2010 r. 18:35:33
NIkt nie osiągnie wszystkich celów , mamy tendencje do odkładania wszystkiego na póżniej. Jeśli jakiś stwórca miał jakiś cel postawienia mnie na tym padole to narazie mi nic nie grozi bo mam spore zaległości
MARKO
13.07.2010 r. 19:26:02
a wracajac do tematu to jak osiagne wszystko co zamierzam / watpie, zeby sie to udalo/ to juz pewnie bede starym dziadkiem i trzeba bedzie umierac
Jak już osiągniesz wszystkie cele w życiu , to co będziesz robił?
trzeba być bardzo ograniczonym żeby tak zakładać... po to mamy wyobraźnie, żeby nie stać w miejscu.
Nigdy nie osiąga się wszystkich ...zawsze stawiamy sobie nowe cele...
wymyślę sobie nowe
Jak osiągnę wszystkie cele to położę się i umrę
dobre, też mi to przyszło do głowy
Krysia, nie umieraj , szkoda by cię było
bierz przykład ze słodziutkiej i wymyśl nowe
Pewnie umrę jak wszystko zrobię na tym świecie .
życie jako cel sam w sobie
ciekawe nadziejka , może to typowo konsumpcyjne podejście do życia , chcesz żeby było przyjemnie w życiu i co poza tym?
kwiatek też lubi przyjemne rzeczy - słońce - ale ma cel , żeby były następne kwiatki
a ty?
ciekawe jakie przyjemnośći ci się należą ?
no i nie owiedziałaś jakie jeszcze masz cele w życiu, może nie masz ? osiągnęłaś już wszystko i teraz tylko czekasz na przyjemności ?
NIkt nie osiągnie wszystkich celów , mamy tendencje do odkładania wszystkiego na póżniej. Jeśli jakiś stwórca miał jakiś cel postawienia mnie na tym padole to narazie mi nic nie grozi bo mam spore zaległości
a wracajac do tematu to jak osiagne wszystko co zamierzam / watpie, zeby sie to udalo/ to juz pewnie bede starym dziadkiem i trzeba bedzie umierac
Realista Sylwia