Jak wiadomo w najblizszym okresie 60 dni nastąpią wybory prezydenckie. Jakie sa wasze typy ? Kto waszym zdaniem najlepiej nadaje sie na ten urzad ?
Konto usunięte
13.04.2010 r. 15:05:41
szczerze to nie mam teraz głowy do myslenia o glosowaniu, narazie trzymam załobe i tylko tym sie teraz kieruje
Konto usunięte
13.04.2010 r. 15:31:28
mam jeszcze 50 pare dni w dniu wyborow zadecyduje
Konto usunięte
13.04.2010 r. 15:33:14
Kto??
Nasz obecny marszałek sejmu Bronisław Komorowski
Konto usunięte
13.04.2010 r. 15:34:52
a kto w ogóle kandyduje? Bo jakość przestałam się w tym orientować..
Konto usunięte
13.04.2010 r. 15:35:30
no dobry kandydant nie powiem i Deja tez sie nadaje
Konto usunięte
13.04.2010 r. 16:05:43
niech pali te biedne koty ale w ukryciu
Konto usunięte
13.04.2010 r. 16:10:43
oj zfazowany prezydent i krzywe jazdy to za duzo dla narodu-dopisek biezmy przykład z prezydenta
Konto usunięte
13.04.2010 r. 16:17:43
moze masz racje pewnie jest za legalizacja w polsce pisze sie na kota , oby tylko nie byl czarny przez to kopcenie lufy -bo pecha przyniesie
Orzeł Biały
13.04.2010 r. 23:54:26
Tylko Jarek Prezydentem . Palikot to niech sobie wsadzi wibrator w du.ę i strzeli w łeb tym swoim pistoletem . Komorowski to złodziej , własną matkę sprzedał by za zioło lub 5 zł.
SEXYMENYO
14.04.2010 r. 02:16:35
przecież kaczyński w ciagu 5 lat zjebał polske , a kiedyś było inaczej
Orzeł Biały
14.04.2010 r. 02:51:30
krisu co ci ukradł i w czym cię okłamał Prezydent ? . Pisząc takie głupoty ośmieszasz się i zachowujesz jak dziecko z przedszkola .
Orzeł Biały
14.04.2010 r. 03:03:05
sexymenyo jak nie masz pojęcia o polityce to lepiej nie pisz takich głupot , zagłosuj na alkoholika komucha Kwaśniewskiego , ten po pijaku nie wiedział nawet co podpisuje i teraz masz taki syf w Polsce dzięki niemu . Dziwię się tylko jednemu że tak wielu mamy w Polsce debili że rzekomo obalając system komunistyczny wybrali komucha i pijaka na 10 lat Prezydentem . Chory umysłowa taki naród co nie szanuje wartości Bóg , Honor , Ojczyzna .
Konto usunięte
15.04.2010 r. 20:18:38
Orzeł Biały, jesteś wielki
SEXYMENYO
16.04.2010 r. 00:32:13
orzeł biały jak nie masz pojęcia o polityce to lepiej nie pisz takich głupot , zagłosuj na alkoholika komucha Kwaśniewskiego tak jak tego kaczyńskiego , ten po pijaku nie wiedział nawet co podpisuje i teraz masz taki syf w Polsce dzięki niemu . Dziwię się tylko jednemu że tak wielu mamy w Polsce debili że rzekomo obalając system komunistyczny wybrali komucha i pijaka na 10 lat Prezydentem . Chory umysłowa taki naród co nie szanuje wartości Bóg , Honor , Ojczyzna .
Jak wiadomo w najblizszym okresie 60 dni nastąpią wybory prezydenckie. Jakie sa wasze typy ? Kto waszym zdaniem najlepiej nadaje sie na ten urzad ?
szczerze to nie mam teraz głowy do myslenia o glosowaniu, narazie trzymam załobe i tylko tym sie teraz kieruje
mam jeszcze 50 pare dni w dniu wyborow zadecyduje
Kto??
Nasz obecny marszałek sejmu Bronisław Komorowski
a kto w ogóle kandyduje? Bo jakość przestałam się w tym orientować..
no dobry kandydant nie powiem
i Deja tez sie nadaje
niech pali te biedne koty ale w ukryciu
moze masz racje
pewnie jest za legalizacja
w polsce
pisze sie na kota , oby tylko nie byl czarny przez to kopcenie lufy -bo pecha przyniesie
Tylko Jarek Prezydentem . Palikot to niech sobie wsadzi wibrator w du.ę i strzeli w łeb tym swoim pistoletem . Komorowski to złodziej , własną matkę sprzedał by za zioło lub 5 zł.
przecież kaczyński w ciagu 5 lat zjebał polske , a kiedyś było inaczej
krisu co ci ukradł i w czym cię okłamał Prezydent ? . Pisząc takie głupoty ośmieszasz się i zachowujesz jak dziecko z przedszkola .
sexymenyo jak nie masz pojęcia o polityce to lepiej nie pisz takich głupot , zagłosuj na alkoholika komucha Kwaśniewskiego , ten po pijaku nie wiedział nawet co podpisuje i teraz masz taki syf w Polsce dzięki niemu . Dziwię się tylko jednemu że tak wielu mamy w Polsce debili że rzekomo obalając system komunistyczny wybrali komucha i pijaka na 10 lat Prezydentem . Chory umysłowa taki naród co nie szanuje wartości Bóg , Honor , Ojczyzna .
Orzeł Biały, jesteś wielki
orzeł biały jak nie masz pojęcia o polityce to lepiej nie pisz takich głupot , zagłosuj na alkoholika komucha Kwaśniewskiego tak jak tego kaczyńskiego , ten po pijaku nie wiedział nawet co podpisuje i teraz masz taki syf w Polsce dzięki niemu . Dziwię się tylko jednemu że tak wielu mamy w Polsce debili że rzekomo obalając system komunistyczny wybrali komucha i pijaka na 10 lat Prezydentem . Chory umysłowa taki naród co nie szanuje wartości Bóg , Honor , Ojczyzna .
ta