ooo szczęście Nas nie opuszcza ciągle trafiamy na takie portale gdzie 90% to zakompleksieni faceci bez twarzy, cóż takie czasy
ona533
23.03.2016 r. 23:04:53
a jak mają to też nigdy nie ma pewności czy na pewno to ta osoba która jest na foto … w modzie internetowa reinkarnacja,cóż takie czasy Dzięki za życzenia w końcu je dopatrzyłam
de sade-markiz
28.04.2016 r. 11:09:26
...a...kobiety też mocno wirtualne są...niemniej...tak bez okazji...uśmiechu i szczęścia wszystkim...
ona533
28.04.2016 r. 16:36:24
... ja w imieniu wszystkich bardzo dziękuję Panu de Sade ... to rzadkość tak bez okazji???
Dużo zdrówka i szczęścia z okazji waszego święta
dzięki Młody
dziekuje
ooo szczęście Nas nie opuszcza ciągle trafiamy na takie portale gdzie 90% to zakompleksieni faceci bez twarzy, cóż takie czasy
a jak mają to też nigdy nie ma pewności czy na pewno to ta osoba która jest na foto … w modzie internetowa reinkarnacja,cóż takie czasy
Dzięki za życzenia w końcu je dopatrzyłam
...a...kobiety też mocno wirtualne są...niemniej...tak bez okazji...uśmiechu i szczęścia wszystkim...
... ja w imieniu wszystkich bardzo dziękuję Panu de Sade ... to rzadkość
tak bez okazji???
Panowie uczcie się...robić notatki...przeglądać mk.
...dla Pana również wszystkiego co najlepsze od nas wszystkich
...
...nie ma za co...odrobina spontaniczności wystarczy...
bardzo proszę
klik..klik...klik...klikklikklikklik
..wirtualny spontan
...nie tylko wirtualny...po całości...od zawsze do teraz...i jeszcze trzy minuty...
...
...proszę jaśniej...z matmy...to raczej cienko wypadałem...zawsze...
przecież to proste - 3 spotkania, 2 kawy i 5 razy sex
...znaczy pięć na pierwszym...a później nic...
...rachunek prawdopodobieństwa
oli.?!.
...a reszta do własnej interpretacji...jak kto w
...uczysz matmy...?...
...ja miałem zawsze...niemniej zapamiętałem jedną zasadę z geometrii...2-wie+1-den=trójkąt...nie wiem tylko czy równoboczny...
...oj nie...taki trójkąt gorszy jest od krachu na giełdzie...tylko w łeb sobie strzelić...
markiz nie ma sprawy Ty sobie strzel a ja cie zastąpię
...tak...każdy by chciał...bo gdy Ona ma lat 25...to teściowa może sobie liczyć wiosen ledwo 45...a i mniej...całkiem przyzwoite zestawienie...
...przyzwoite zestawienie to jest...gdy teściowa mieszka w odległości nim. 30 km, nawet w takiej kombinacji
...i nie ma samochodu
...chociaż na pewno są wyjątki...pozdrawiam teściowe i teściów
...teściowa się przydaje...na początku drogi...
...no nie...nie tej ostatniej...bo to wydatek jest...
...czyli której?..
.nowej...ale to też wydatek jest
...zawsze pod górkę...a kasy brak...
...mówią, że życie po pięćdziesiątce
jest łatwiejsze...już niedługo?