czy byscie cos zmienili na tym portalu czy jest cos co was irytuje?... a moze wrecz przeciwnie? moze portal wam cos dał
Konto usunięte
29.01.2010 r. 12:39:45
JA SIE WYPOWIEM TAK , TEN PORTAL DAŁ MI DUZO DOBREGO, POZNAŁAM ZAJEFAJNYCH LUDZI I NIE TYLKO CO DO ZMIAN TO JAK NARAZIE NIE MAM ZADNYCH WYMAGAN BO WIDZE JAK ADMINISTRACJA SIE STARA BY POPRAWIC WSZYSTKO
Administratori
29.01.2010 r. 12:48:41
Dobre pytanie piszcie a ja będę czytał z przyjemnością nawet te nieprzyjemne rzeczy tylko bez przekleństw !
Konto usunięte
29.01.2010 r. 13:00:58
Jest teraz super Administratorze ale mam pytanie kiedy będę miał prawdziwą datę rejestracji w mKontakt , bo to mnie trochę wkurza ?
Konto usunięte
29.01.2010 r. 14:24:50
Ja ruwniez nie moge sie przyczepic do portalu bo jest nawet nawet
admini sie staraja i to widac
jak na ta chwile nie mam sie do czego przyczepic...
ale martwia mnie bardzo te włamy...
przeciez prywatnosc to priorytet prawda
Konto usunięte
29.01.2010 r. 14:41:26
Stiv
Włamy zawsze będą, to uzytkownicy są sobie winni,
Niech zakładają trudniejsze hasła i czasem je zmieniają
Konto usunięte
29.01.2010 r. 14:43:49
Haos ja nie mam prostego hasla...
zreszta to juz nie pierwszy raz miałem taka akcje
Konto usunięte
29.01.2010 r. 14:44:44
Pozatym są programiki fajne,
zainstalujesz taki komuś na kompie a on zczyta ci wszystkie hasła jakie wprowadzasz
Konto usunięte
29.01.2010 r. 14:47:02
Ja nie mam takich sytuacji
Mam kompa osobistego, nikt nie ma do niego dostępu
częste skany, trudne hasła zmieniane raz na miesiąc i mam spokój
A nie powiem, wiem jak można się włamywać np na poczte
Konto usunięte
29.01.2010 r. 14:47:52
wiem o tym tez dobrze
nie ma siły jak ktos bedzie chciał to i tak sie wbije
Konto usunięte
29.01.2010 r. 14:53:47
dokładnie
Konto usunięte
29.01.2010 r. 15:00:36
macie racje hakerzy
Konto usunięte
29.01.2010 r. 15:02:52
My hakerzy
Deja daj spokój,
Ja się przerzuciłem na kobiece serca
Konto usunięte
29.01.2010 r. 15:04:35
Deja no cos ty my nieeeeeeeeeee
Konto usunięte
29.01.2010 r. 15:05:44
e tam to to pikus byle mi do konta internetowego sie nie wkradli i kasy nie zabrali
Konto usunięte
29.01.2010 r. 15:07:58
buahahah
no deja badz czujna
Konto usunięte
29.01.2010 r. 15:08:39
Dużo masz tam tej kasy
Zaraz pomyśle ja ci mogę pomóc
Administratori
29.01.2010 r. 15:09:14
Haos ma rację, Prorok odnośnie daty rejestracji to w momecie jak prześlimy na nowy silnik strony to data rejestracji poszła w .... wiec trzeba być silnym
Konto usunięte
29.01.2010 r. 15:26:40
admin to do mnie hahahhahahaah
Konto usunięte
29.01.2010 r. 15:28:02
No szkoda Administratorze bo prawie 10 miesięcy jestem zarejestrowany , jakoś to przeboleję . Pozdrowienia wodzu
Konto usunięte
29.01.2010 r. 16:04:01
ADMINKI SUGESTIA
Zróbcie coś z wiadomościami, chodzi mi o to żeby program automatycznie usówał wiadomości starsze załóżny niż 5 dni albo i częściej bo zabijają nam one skrzynki, a wam serwer.
Przecież i tak nikt z tak starych wiadomości nie kozysta, a podejzewam że wiele osób nie opróżnia skrzynek.
Jakby nie było odciąży to serwer.
Administratori
29.01.2010 r. 20:21:57
w weekend przemyślmy w poniedziałek zrealizujemy dobra sugestia )
Iwona*
29.01.2010 r. 20:35:03
Czy w kwestii wieku można liczyc na zwrócenie latek,których sie wstydzę
Iwona*
29.01.2010 r. 20:41:20
Mowisz,masz....nareszcie przyjeło moje poprawki na profilu
Zdzisław
29.01.2010 r. 20:56:45
Wszystko jest git...małe wirtualne miasteczko...
Konto usunięte
29.01.2010 r. 21:14:21
tak ten portal dał mi coss do zrozumienia że wiecej debili mieszka na swiecie niż mi sie zdawało
pozatym poznałem ciekawych ludzi ciekaawe opinie i ciekawych ludzi
Konto usunięte
30.01.2010 r. 10:04:37
Adminki jeszcze kilka sugestii.
Jeśli chodzi o nasze konta, wiadomo w sprawie włamów nic za bardzo nie poradzicie.
Ale proponuje stworzyć moduł zapobiegający przejmowaniu kont, coś takiego co przy zmianie hasła ałtomatycznie wysyła na naszą skrzynkę meilową linka z prośbą o potwierdzenie zmiany hasła, zwiększy to troszkę bezpieczeństwo.
Kolejną rzeczą jest to żebyście wydłużyli czas wyświetlania urzytkowników w trybie online bo często zdaza nam się pisać i pokazuje że piszemy jako offline. Jak widać 5 minut to trochę mało, powiedzmy że 15 było by dobrze.
Koleja sugestia dotyczy porządku na forum, może przydało by się zwiększyć liczbę Modów pilnujących naszych wypowiedzi bo zrobił się straszny "burdel", proponuje też żeby największym szemraczom oprucz upomnienia istniała możliwość banowania po IP kompa, początkowo po wysłaniu upomnienia które nie dało rezultatu powiedzmy na tydzień.
Będą mieli czas na przemyślenia.
czy byscie cos zmienili na tym portalu czy jest cos co was irytuje?... a moze wrecz przeciwnie? moze portal wam cos dał
JA SIE WYPOWIEM TAK , TEN PORTAL DAŁ MI DUZO DOBREGO, POZNAŁAM ZAJEFAJNYCH LUDZI I NIE TYLKO CO DO ZMIAN TO JAK NARAZIE NIE MAM ZADNYCH WYMAGAN BO WIDZE JAK ADMINISTRACJA SIE STARA BY POPRAWIC WSZYSTKO
Dobre pytanie
piszcie a ja będę czytał z przyjemnością nawet te nieprzyjemne rzeczy tylko bez przekleństw !
Jest teraz super Administratorze ale mam pytanie kiedy będę miał prawdziwą datę rejestracji w mKontakt , bo to mnie trochę wkurza ?
Ja ruwniez nie moge sie przyczepic do portalu bo jest nawet nawet
admini sie staraja i to widac
jak na ta chwile nie mam sie do czego przyczepic...
ale martwia mnie bardzo te włamy...
przeciez prywatnosc to priorytet prawda
Stiv
Włamy zawsze będą, to uzytkownicy są sobie winni,
Niech zakładają trudniejsze hasła i czasem je zmieniają
Haos ja nie mam prostego hasla...
zreszta to juz nie pierwszy raz miałem taka akcje
Pozatym są programiki fajne,
zainstalujesz taki komuś na kompie a on zczyta ci wszystkie hasła jakie wprowadzasz
Ja nie mam takich sytuacji
Mam kompa osobistego, nikt nie ma do niego dostępu
częste skany, trudne hasła zmieniane raz na miesiąc i mam spokój
A nie powiem, wiem jak można się włamywać np na poczte
wiem o tym tez dobrze
nie ma siły jak ktos bedzie chciał to i tak sie wbije
dokładnie
macie racje hakerzy
My hakerzy
Deja daj spokój,
Ja się przerzuciłem na kobiece serca
Deja no cos ty my nieeeeeeeeeee
e tam to to pikus byle mi do konta internetowego sie nie wkradli i kasy nie zabrali
buahahah
no deja badz czujna
Dużo masz tam tej kasy
Zaraz pomyśle ja ci mogę pomóc
Haos ma rację, Prorok odnośnie daty rejestracji to w momecie jak prześlimy na nowy silnik strony to data rejestracji poszła w ....
wiec trzeba być silnym
admin to do mnie
hahahhahahaah
No szkoda Administratorze bo prawie 10 miesięcy jestem zarejestrowany , jakoś to przeboleję . Pozdrowienia wodzu
ADMINKI SUGESTIA
Zróbcie coś z wiadomościami, chodzi mi o to żeby program automatycznie usówał wiadomości starsze załóżny niż 5 dni albo i częściej bo zabijają nam one skrzynki, a wam serwer.
Przecież i tak nikt z tak starych wiadomości nie kozysta, a podejzewam że wiele osób nie opróżnia skrzynek.
Jakby nie było odciąży to serwer.
w weekend przemyślmy w poniedziałek zrealizujemy dobra sugestia
)
Czy w kwestii wieku można liczyc na zwrócenie latek,których sie wstydzę
Mowisz,masz....nareszcie przyjeło moje poprawki na profilu
Wszystko jest git...małe wirtualne miasteczko...
tak ten portal dał mi coss do zrozumienia że wiecej debili mieszka na swiecie niż mi sie zdawało
pozatym poznałem ciekawych ludzi ciekaawe opinie i ciekawych ludzi
Adminki jeszcze kilka sugestii.
Jeśli chodzi o nasze konta, wiadomo w sprawie włamów nic za bardzo nie poradzicie.
Ale proponuje stworzyć moduł zapobiegający przejmowaniu kont, coś takiego co przy zmianie hasła ałtomatycznie wysyła na naszą skrzynkę meilową linka z prośbą o potwierdzenie zmiany hasła, zwiększy to troszkę bezpieczeństwo.
Kolejną rzeczą jest to żebyście wydłużyli czas wyświetlania urzytkowników w trybie online bo często zdaza nam się pisać i pokazuje że piszemy jako offline. Jak widać 5 minut to trochę mało, powiedzmy że 15 było by dobrze.
Koleja sugestia dotyczy porządku na forum, może przydało by się zwiększyć liczbę Modów pilnujących naszych wypowiedzi bo zrobił się straszny "burdel", proponuje też żeby największym szemraczom oprucz upomnienia istniała możliwość banowania po IP kompa, początkowo po wysłaniu upomnienia które nie dało rezultatu powiedzmy na tydzień.
Będą mieli czas na przemyślenia.