Wrzutka użytkownika
ona
25.01.2010 18:13 · ID 99324
Sex za kase
witam was.....
wiem ze ten temat już był i to nie raz ale chciałabym dowiedzieć się kim dla was jest osoba (dziewczyna) która zarabia poprzez sex, ale nie robi tego dla kasy by mieć na kosmetyki, ciuchy, wycieczki itp.. tylko robi to by móc za co żyć...
wiem ze ten temat już był i to nie raz ale chciałabym dowiedzieć się kim dla was jest osoba (dziewczyna) która zarabia poprzez sex, ale nie robi tego dla kasy by mieć na kosmetyki, ciuchy, wycieczki itp.. tylko robi to by móc za co żyć...
Dyskusja
183
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
W naszym kraju już istnieje różnica między "moralnością" osób z małej wioski a z miasta powiatowego... To co w jednym miejscu jest społecznie "niedopuszczalne" w innym takie być nie musi... Jeśli piszemy o "moralności" to nie da się nie nawiązać do kościoła... Księża mają też różne podejście do różnych spraw... Jedni "tępią" inni "wpierają w trudach"...
Myślę że nigdy nie da się zbudować jednolitego systemu wartości dla wszystkich ludzi... Ale to inna kwestia...
W każdym razie streszczając się...
Nie mnie oceniać zachowanie tej Pani w aspekcie mówienia jej: dobrze/źle Pani robi, pójdzie Pani do nieba/piekła...
Wyraziłem swój pogląd, że to sprawa moralności i sumienia tej Pani i zależne jest to od jej systemu wartości...
Ja bym się nie najlepiej czuł gdybym "stał" po jednej bądź po drugiej stroni i nie zdecydowałbym się raczej na coś takiego... Ale wolność Tomku... Dopóki nie zmuszasz mnie do rzeczy na które nie mam ochoty...
Miłego wieczorku... Postaram się nie wcinać