Wrzutka użytkownika
ona
25.01.2010 18:13 · ID 99324
Sex za kase
witam was.....
wiem ze ten temat już był i to nie raz ale chciałabym dowiedzieć się kim dla was jest osoba (dziewczyna) która zarabia poprzez sex, ale nie robi tego dla kasy by mieć na kosmetyki, ciuchy, wycieczki itp.. tylko robi to by móc za co żyć...
wiem ze ten temat już był i to nie raz ale chciałabym dowiedzieć się kim dla was jest osoba (dziewczyna) która zarabia poprzez sex, ale nie robi tego dla kasy by mieć na kosmetyki, ciuchy, wycieczki itp.. tylko robi to by móc za co żyć...
Dyskusja
183
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
I te penery tutaj szukające sponsorów...bo mnie szlag trafi...ubił bym k.urwy weneckie weneryczki obyczajówki bez żadnych skrupułów ...Spalić,potopić...jak ost cesarz Chin..w 1 noc...urwiszony potopił...w parze idzie zakłamanie...alkoholizm..narkomania...bo to urwe jedną z drugą męczy i ćpa penera,by sobie nastrój polepszyć iluzje i zaprzeczenia...że nie jest szmatą tylko na damie się wozi...często wydzwania do swojego faceta,że cooool jest,że pracuje i jest dobrze,ten nic nie wie....
A podwójnie jestem z równo wyprowadzony,bo mi wczoraj jedno szmacisko pytało...czy jej urwie fin pomogę....kur.we mógłbym utrzymać do 10-ego pokolenia,ale prędzej wielbłąd przez ucho igielne przejdzie niźli szmaciura jakaś ode mnie dostanie...wybitnie k.urew nie nawidzę...sorry...wybitnie...
Facetów też się to tyczy...urwa...by nie było...seksistą nie jestem...i tym co płacą-"biednym" frajerom...
I te co wrażeń szukają..znudzone małżeństwem...3 lata na skyypach słuchałem mamuś podłamanych kryzysantyków...rzygać się chce...to co urwy na swoich mężów...
Proszę mi wybaczyć treść i formę przekazu...poniosło mnie...szacunek tu obecnym...rozładowuję napięcie...jutro egzaminy...i to jeszcze z patologii społecznych i teorii wychowania.
A najlepsze jest to,że tak na prawdę to **cenzura** obchodzi k.urwę nasze zdanie....szczerze....pewnie się k.urwidołek z nas śmieje jeszcze...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....hahahah..."Umarł Bóg"..bez kitu Panie N.
Za chwilę skasuję ten komentarz...
..PO CO ..TE NERWY..CO..?
..MASZ COŚ DO ..MNIE ..TO..JAŚNIEJ..
..I ..JESZCZE .JEDNO..DANIEL..NIE ZMIENIMY.ŚWIATA..
...ZAWSZE ..BYŁY.. **cenzura** Y..SĄ ..I BĘDĄ..DOPÓKI ..BĘDZIE ..NA TO ..POPYT..A BĘDZIE..NIESTETY..
..MIŁEGO..DNIA..
Neron, wszyscy jesteśmy powołani do tego, żeby zbawiać świat